geçmişte viewbug ile ilgili birkaç yazının buraya konulduğunu biliyorum ama olaya bu açıdan yaklaştıklarını sanmıyorum. viewbug'a birkaç yıl önce katıldım ve yakın zamanda ücretli bir üyelik satın aldım. amacım yarışmalara erişim sağlamak (one hundred reddedilen bir proje üzerinde çalışıyorum ve bu daha fazla giriş almak için iyi bir yol gibi görünüyordu). başlangıçta işimin performansından memnundum (birkaç ilk %10, iki yarışma galibi, birkaç başka ödül). ancak, diğer kullanıcıların da yarışma girişleri için aynı tür performansı yayınladığını okumaya başladım. diğer fotoğrafların iyi olmasıyla ilgili bir sorunum yok - herkesin çalışmalarının kazandığı uygun ödülleri / ödülleri / takdiri almasını istiyorum, ancak bana olan şu ki - herkes ödül kazanamıyor..... hepimiz %10 ya da her ne ödül verilirse verilemez. yani, merak ettiğim şey hepimizin oynanıp oynanmadığı. özellikle bazı etkileşimler/mesajlar/vb. internet sitesinden gelen, bot tarafından oluşturulmuş gibi görünüyor. ve yargılamayı tam olarak kim yapıyor? viewbug'un bazen ünlü fotoğrafları bir "yargıç" olarak lanse ettiğini biliyorum - ancak bir yarışma bittikten sonra "yargıç"tan hiçbir tartışma veya geri bildirim okumadım veya görmedim. bu yüzden, endişelenmekte yanılmış olabilirim, ancak viewbug, kullanıcıların egosunu adequateşamak ve üyelik, nft'ler ve diğer kabataslak yollarla satışlar oluşturmak için tasarlanmış, üretilmiş bir deneyim gibi geliyor. ya da belki yanılıyorum. site hakkında tecrübesi veya bilgisi olan varsa buraya yazarsa sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moryasena -- 7 Kasım 2022; 18:50:27 > |
Bildirim