Şimdi Ara

vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
32
Favori
88.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş

vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım.
  • Merhaba arkadaşlar; şu anda sol kullanıyorum 31 ağustosta taahhütüm bitecek, solde 1000 mbit alıyorum, TTNet ve Türknet 100 mbit veriyor. Cs2’de Ping değerlerim 50 civarı. Şimdi yukarıda ki gönderilere baktığımda TTNet’te bazı arkadaşlar 30’lara kadar düşmüş bazı arkadaşlar 50’lerde. Bu şartlarda ttnete geçmeye değer mi? Adresimde 30 ping alacağımı bilsem kesinlikle geçerim ama yine 50 Ping alacaksamda uğraşmaya değmez gibi geliyor. Taşımadan öğrenmem mümkün değildir diye düşünüyorum ama bi yolu varmıdır diye merak ediyorum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt

İkisinin çıkışları farklı hocam. Birbirlerinin altyapılarını kullanmıyorlar fiberde özellikle. Siz TT ye geçince ping değerleriniz muhtemelen düşecektir. Ama cgn denen bir mevzu da var. Çok fazla kişiyi bir yere toplayınca illa ki aksamalar olabilir. Ondan dolayı bir yavaşlık da yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurullah4335 N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Açıkçası sürekli download yapan biri değilim, Superonline’da aslında 100 kullanıyordum gayet yetiyordu. Taahütün son ayı deneme amaçlı 1000’e çıkarttım ne pingi düşürdü ne hayat kalitemi artırdı hiçbir fark hissetmedim :) genelde netflix YouTube vs. Haftada bikaç saatte cs2 oynuyorum ama Ping ve paket kayıplarından dolayı bazen işkence oluyor.

Peki Cgnata takılmamak için statik ip alsam faydası olur mu?

Son sorum ise yorumlarda gördüğüm kadarıyla ttnet’te 27-30 değerleri alanlarda var 48-55 alanlarda var. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Varsayalım ttneti bağlattım Ping 45’lerde çıkıyor bunu düşürmenin imkanı var mı?

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.