Şimdi Ara

videoplus dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep telefonunda bir linke tıkladım.Normalde bir video sitesinin linki.Facebooktan bir vine video sitesi linkiydi.Vine siteside dolandırıcı sitesi değil.Karşıma videoyu izlemek için onay verip devam edin diye bir yazı çıktı.

Tıklamamla mesaj gelmesi bir oldu.Videoplus a üye olmuşum.O ekranda videoplus üyeliği ile ilgili herhangi bişey çıkmadı.Zaten çıksa hiç tıklamam.Hemen üyeliği iptal ettim.O mesajda yazan numarayı aradım.Müşteri temsilcisi bana üyelik için onay vermişsiniz yapacak birşey yok dedi.

Bu sorunu yaşayan birsürü kişinin olduğunu internetten okudum.Nedense hepsi avea kullanan müşteriler.Şimdi aynı linke tıklıyorum o reklam sayfa çıkmıyor normal site açılıyor.Yani aveanın yönlendirmesi olabilir.Çünkü bu dolandırıcılık wifi ile girerken çıkmıyormuş.Bu da aveanın yönlendirmesiyle olduğu kuşkusu ortaya çıkıyor.

Abonelik haftalık 14 liraymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 2 Kasım 2014; 15:00:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea'ninda işi gücü yok bunlarla uğraşacak. O karşınıza çıkan reklamlar tüm operatör kullanıcılarında çıkıyor. Zaten forumda biraz bakının herkes suçu operatörlere atmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2472976/avea-5454-video-plus-aboneligi-yapilmis

Avea ücret iadesi yapıyorsa demek ki bu işe ortaklar.

• Avea iade yapmıyor sadece aracı kurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar çıktı

videoplus dolandırıcılığı

• +18 uzak durun

• Bu videoyu izlemedim tabiki .ben normal videoya geçmesini beklerken üye yapmış.Adamlar öyle bir hazırlamışkı çok dikkatli bakmazsanız benim gibi bu durumlara düşebiliyor.

Bu şekilde dolandırıcılığın önübe geçmek için bu sistemin kaldırlıp şifreli sms sistemi getirilmesi gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇÖZÜMCAN OTO DOLANDIRICIDIR
    12 yıl önce açıldı
    Telefon Dolandırıcılığı !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.