Şimdi Ara

[VİDEOLU] AMD FX 6300 - R9 270 Battlefield 4 Takılma Sorunu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd bozuk dostum ramlerden olsa anlık takılma olmaz oyun yavaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

hdd bozuk dostum ramlerden olsa anlık takılma olmaz oyun yavaşlar

HDD de sorun yok başka HDD ve SSD ile de denedik sonra RAM'dan kaynaklandığını düşündük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: potur

hdd bozuk dostum ramlerden olsa anlık takılma olmaz oyun yavaşlar

HDD de sorun yok başka HDD ve SSD ile de denedik sonra RAM'dan kaynaklandığını düşündük.

Ram ile alakasi yok onun ama olabilirde ram al birinden 4 gb dene hemen duzeldi gozu ile bakma test et bana hala hdd gibi geliyor yada psu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada. Ram almam daha iyi olur 4 o oyuna az o bir kenara birde ekran karti %99 olmus bu iyi bir sey ekran kartinin o kadar calismasi lazim zaten normali odur donanimci arkadas karistirdi galiba

• Ram konusunu herkes yalnış tanımlıyor;

RAM,oyunlardaki anlık takılmayı tam olarak tetikleyen unsur kesinlikle değildir.Mutlaka biryerlerde arıza bulunur.Bu arıza oyundadır,bilgisayarınızın donanımındadır,yazılımsaldır.

Bu tür anlık takılmalar (stutter,fps drop,spike) diye ayrılır.Hepsi ayrı tanımlanan takılma,kasma biçimleri.

Bende bf4de sorun yaşıyorum ama sızdekı gıbı degıl.Ama emin olun ramde takviye etsenız sorun tam olarak çözülecek gibi değil.Kendi ramlerinizi arkadaşınızın bilgisayarına takın deneyin.Ayrıcada kendi bilgisayaranızda oyun nasıl akıcımı şu anda ?
  • Wolftired kullanıcısına yanıt
    Bende de anlık takılma (stuttering büyük ihtimal) oluyor. İmzamdaki sistemde. Cpu unpark vs denedim. Ayarları kıstım. Baştan yükledim değişmedi yine. Sorun nerde olabilir sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Bende de anlık takılma (stuttering büyük ihtimal) oluyor. İmzamdaki sistemde. Cpu unpark vs denedim. Ayarları kıstım. Baştan yükledim değişmedi yine. Sorun nerde olabilir sizce ?

Hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

Ram konusunu herkes yalnış tanımlıyor;

RAM,oyunlardaki anlık takılmayı tam olarak tetikleyen unsur kesinlikle değildir.Mutlaka biryerlerde arıza bulunur.Bu arıza oyundadır,bilgisayarınızın donanımındadır,yazılımsaldır.

Bu tür anlık takılmalar (stutter,fps drop,spike) diye ayrılır.Hepsi ayrı tanımlanan takılma,kasma biçimleri.

Bende bf4de sorun yaşıyorum ama sızdekı gıbı degıl.Ama emin olun ramde takviye etsenız sorun tam olarak çözülecek gibi değil.Kendi ramlerinizi arkadaşınızın bilgisayarına takın deneyin.Ayrıcada kendi bilgisayaranızda oyun nasıl akıcımı şu anda ?

Evet, gayet akıcı.
  • quote:

Yemin ediyorum 1 yıldır uğrşıyorum çözemedim.Benim tek bildiğim şey oyun 60 fpsden 59.9a bile düşse yani monıtorun tazeleme oranından aşağı kalırsa oyun başlıyor stuttere kesinlikle oynatmıyor.60 fpsdede aşırı akıcı şekilde oynanıyor oyun.Bu yüzden gtx 780li sistemi satmaya karar verdim zaten,Amerikadan gelince satacağım.Bilgisayarın derdi bitmiyor.1 saat oyun oynuyorsam,10 saat onu adam etmeye uğraşıyorsun yemın edıyorum.Oynadıgın 1 saat oyunda oyun olsa keşke.Donanımın hakkını verebılse oyun fırmaları.Yok ama niye versinki dünya zaten kapitalizmin dibine vurmuş para kazanacak durmadan.Yakında vg248qe de denıyecegım sıstemı bakalım vsync acınca 144hz monıtorde ne oluyor.

Kötü olmuş. Bence bi ps4 alın rahatlarsınız :)

• quote:

Çoktaaaan ilk çıktıgı gün aldım.Türkiyeye gelmeden daha amerikada ilk geldiği gün amerikalılardan önce aldım.
  • quote:

PS4 de bir çözüm değil. Ben bir PC gamercı olarak gittim bir şans vereyim konsollara dedim aldım PS4. Tamam herşşey iyi güzel de o controller bir klavye mouse değil.
  • quote:

quote:

PS4 de bir çözüm değil. Ben bir PC gamercı olarak gittim bir şans vereyim konsollara dedim aldım PS4. Tamam herşşey iyi güzel de o controller bir klavye mouse değil.

Alışınca çok rahat geliyor cidden.

Çok iyi yapmışsın hocam

• O ayarlarda düzgün oynayabilmek için millet 290-780 alıyor.Köşe yumuşaltmayı 2x düşürün.Bir kaç ayarı yüksek alıp düzgünce oynayın.Sorun sistemde değil sizin beklentiniz.100TL fark verecekseniz 270 terine 270X alsaydınız keşke.Ayrıca bellek düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 19 Temmuz 2014; 19:33:23 >
  • Sorun Ram'de 4 gb daha ekle ve baştan windows kur aynısı bendede oluyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

O ayarlarda düzgün oynayabilmek için millet 290-780 alıyor.Köşe yumuşaltmayı 2x düşürün.Bir kaç ayarı yüksek alıp düzgünce oynayın.Sorun sistemde değil sizin beklentiniz.100TL fark verecekseniz 270 terine 270X alsaydınız keşke.Ayrıca bellek düşük.

Tüm ayarları denedik videoda Low ayarlarda da denedik sonuç aynı. Isterseniz herseyi ama herseyi low ayara alalım gene var.

• quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Sorun Ram'de 4 gb daha ekle ve baştan windows kur aynısı bendede oluyordu..

Öyle yapacağız. Teşekkürler

• quote:

quote:

@DevilMayBad

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ram alınca sorununuz çözüldü mü? Bendede aynı şekilde kasıyor. 4 gb ram var. Hd7850. ve fx6300.

Sorunu nasıl çözdünüz? Detaylı anlatın lütfen kafayı yemek üze
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyclone1289

quote:

quote:

@DevilMayBad

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ram alınca sorununuz çözüldü mü? Bendede aynı şekilde kasıyor. 4 gb ram var. Hd7850. ve fx6300.

Sorunu nasıl çözdünüz? Detaylı anlatın lütfen kafayı yemek üze

Arkadaşlar 7 gb ram kullanıyo vs. demişleri istersen 4 gb ram alıp dene zaten boşa almamışta olursun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.