Şimdi Ara

Videolardaki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim önemli sayılabilecek bir sorunum var.inşallah kısa zamanda da cevap alırım

sorunum şu video izlerken dalgalanmalar oluyor görüntü bozuluyor.

resimleri koyunca zaten ne olduğunu anlarsınız.

http://d1209.hizliresim.com/11/y/dk07f.png

gitara bakarsanız ne olduğunu anlarsınız.bunun gibi şeyler oluyor videolarda.isterseniz daha ss koyabilirim

monitörümden şüphelenmiyorum çünkü önceden crt bi monitörüm vardı 6-7 senelikti ondan oluyor desem dün monitörümü 23'' ıps panel asus marka bi monitörler değiştirdim.yani monitörden olma şansı çok az ekran kartım asus hd 6870 directcu

3-4 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu.ben ekran kartından şüpheleniyorum ama sizce neden olabilir?

ekran kartımı alalı 3-4 ay oldu

driverleri kaldırıp kurdum kurarken uygulama yükleme paket yükleme hatası veriyor ati driverleri.ancak rapora baktığımda herşeyi kurmuş yani başarılı olarak gözüküyor.

oyunlarda vs hiçbir sorunum yok ama gel gör ki videolarda başım dertte.

acaba formatla geçer mi? yoksa ekran kartını vs.garantiye mi göndermem lazım

lütfen bilgisi olanlar mesaj yazsın

not:Sürücüler güncel

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 30 Eylül 2012; 21:49:51 >

• Güncel
  • Güncel
  • Bilen yokmu :(
  • Nolur yardım edin kafayı yiyeceğim :S
  • 37 kere bakılmış cevap yok bakanlar sadece misafir cevap yazmıyorlar :D
  • resimde hiçbirşey belli olmuyor windows media player dan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet başka bir forumdada farkettim resimden belli olmadığını.ancak turuncu yerde bozukluklar oluyor.aynen eski türk filmlerindeki gibi.
    bazı yerler turuncuyken bazı yerler açık turuncuya kaçıyor.sanki desen gibi oluyor
    birde o sorunu size nasıl gösterebilirim.bence bozuk sizde normal gözüküyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 30 Eylül 2012; 22:19:29 >
  • dediğim gibi sorun genelde media playerdan olur onu silip tekrardan kurmayı dene gene aynısı olursa bilemicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.