Şimdi Ara

Videolara Montaj Yapma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir videoya montaj yapmak istiyorum örneğin : bir adam dövüşüyor videoda o adamın kafasını benim resmimle değiştircem bunu yapabilecek bir program biliyomusunuz ?

• hocam bu dediğini yapmak zor iş fakat adobe premiere ile bunu yapabilirsin diye düşünüyorum çok karışık bir programdır.Ben arayüzü basit ve kullanım kolaylı nedeniyle corel kullanıyorum. Corel video studio pro x6 koyduğun resmi kare kare hareket ettirme özelliği var bununla da yaparsın ama zor iş hocam. kısacası adobe premiere veya corel video studio pro x6 hangisi kolayına gelirse onu kullan youtube dan videolarına bakabilirsin
  • Bu istediğini yapabileceğin tek program adobe after effects. ;)
  • Bu işi video montaj programı ile yapabilmek pek mümkün değil. En uygunu after effects olabilir. Motion Track özelliği gerekecek. Böylece video üzerine eklediğin resim vb. unsurları sabitleyerek sanki videonun parçası gibi kullanabilirsin. Ancak After effects kullanımı karışık bir yazılım öyle deneme yanılma yoluyla çözülecek bir şey değil. İnternetten falan kapsamlı eğitim videolarını izlemek gerekecek.
  • After Effect kullanmanız gerekiyor.
  • Adobe After Effects
  • Arkadaşların da dediği gibi işin çok zor ben Sony Vegas kullanıyorum bu dediğini bu programda da yapabilirsin ama saatlerini hatta günlerini alabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.