Şimdi Ara

Videodaki Vumetreyi Nasıl yaparız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube da vumetre hakkında araştırma yaparken bi vide dikkatimi çekti. Buyrun sizde videoyu izleyin sonra tartışalım.
    LED VU METER YOUTUBE

Devrenin Aynısını kendi modlayacagım bilgisayarında uyguluycam inşallah. Çözdügüm kadarıyla 2 adet LM3915 çıkışlarına 20şer tane neon led bağlamış. Alt tarafa dogru dalgalanma yapan kısım Left audio çıkışına Üst tarafa dogru dalgalanma ise right audio çıkışına bağlanmış. Bu konuda uzman abilerim Videoyu dikkatlice izleyip Devrenin nasıl oldugu konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ön paneli ledleri bu şekilde döşemek için en uygun olan ve pencereli pc kasası tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca 320mm VGA alanı ve en az 120 lik fan yuvaları olacak.

Ayrıca kendi bilgisayarıma 2 adet 20 lik UV led çubukta yapıp Kasa içinde üst 12 mm fanlara paralel ve bir adette kasanın arkasına UV çubuk yapıcam. Kasamdaki Parlamasını istedigim kısımları UV boya ile boyuycam. Kablo baglantılarını UV kullanıcam. Bilgisayarımdaki Tüm ledler Vumetre çıkışlarına bağlı olucak. Bu konuda bana yardımcı olucak dökümanlara veya PIC programlarına sahip olanlar konu altında paylaşırsa herkes için faydalı olur bu konu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.