Şimdi Ara

Video yüklemenin belli bir süreden sonra durması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Aslında bu bir sorun değil ama benim hoşuma gitmeyen bir durum.bazı sitelerde karşılaşıyorum bu özellikle.Mesela youtubede video açıyorum, video oynuyor ancak belli bir süreden sonra duruyor.düşük kaliteli videolarda sorun olmuyor ancak yüksek kalitede önce tamamını doldurmak istiyorum ancak bu mümkün olmuyor.Bu bir ayarsa bunu nasıl değiştirebilirim acaba? şimdiden teşekkürler...

Orijinalden alıntı: wedato

Merhaba arkadaşlar.umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Aslında bu bir sorun değil ama benim hoşuma gitmeyen bir durum.bazı sitelerde karşılaşıyorum bu özellikle.Mesela youtubede video açıyorum, video oynuyor ancak belli bir süreden sonra duruyor.düşük kaliteli videolarda sorun olmuyor ancak yüksek kalitede önce tamamını doldurmak istiyorum ancak bu mümkün olmuyor.Bu bir ayarsa bunu nasıl değiştirebilirim acaba? şimdiden teşekkürler...

İnternet hızlıysa, hızlı dolar hız düşükse geç dolar, oynatma sırasında takılabilir.
  • hayır aynı şeyden bahsetmiyorum, örneğin youtubeden 720p bir video açtım ve stop ikonuna tıkladım.yaklaşık olarak %25 ini dolduruyor ve orda kalıyor.Ama play e tıkladıktan sonra doldurmaya devam edebiliyor.Ben istiyorum ki başta stop a tıkladığımda %100 ünü doldursun öyle izleyeyim.çünkü oynatmaya başladığım zaman ilerde bir yerde takılabiliyor öyle.
    Daha Fazla Göster
  • koskoca sitede anlayan biri yok mu bu durumdan, değiştirilemez bir şeyse onu da söyleyebilirsiniz.GÜNCEL::::
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.