Şimdi Ara

VİDEO VE DOSYA BOYUTU KÜÇÜLTME PROGLRAMLARI ACİLL VE NASIL YAPILIR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN OYUN VİDYOSU ÇEKTİM DE FRABS LA BOYUTU ÇOK BÜYÜK KÜÇÜLTMEK İÇİN NE YAPMALIYIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee12331

ARKADAŞLAR BEN OYUN VİDYOSU ÇEKTİM DE FRABS LA BOYUTU ÇOK BÜYÜK KÜÇÜLTMEK İÇİN NE YAPMALIYIM.

Total Video Converter, Xilisoft Video Converter tarzı programlar işini görür.Dosya uzantısı ardından video kalitesini seçerek yaparsın.Google amcaya sor nasıl kullanılacağına dair bir sürü var resimli anlatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

quote:

ARKADAŞLAR BEN OYUN VİDYOSU ÇEKTİM DE FRABS LA BOYUTU ÇOK BÜYÜK KÜÇÜLTMEK İÇİN NE YAPMALIYIM.

Total Video Converter, Xilisoft Video Converter tarzı programlar işini görür.Dosya uzantısı ardından video kalitesini seçerek yaparsın.Google amcaya sor nasıl kullanılacağına dair bir sürü var resimli anlatım.

SAOL KARDEŞ YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN.

• quote:

SAOL KARDEŞ YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN.

Ne demek.Maksat derdin çözülsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 21 Nisan 2013; 15:12:13 >
  • quote:

Eger videonun kalitesi sorun olmazsa, senin işini ancak ashampoo movie shring 3 adlı yazılım işini görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAOL KARDEŞ
  • virtual dub tan daha iyisi var mı?

fakat kullanması için az biraz tecrübe lazım. öğrendikten sonra profesyonel olursunuz.

bir de ses için Lame eklentisini pc ye yüklemeniz lazım. yoksa boyut kocaman olur.

divx ile % 50 civarı boyut düşer.

avi divx veya h264 çevirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.