Şimdi Ara

video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar 4s kullanıcısıyım. telefonu alalı 1 ay olmadı daha. bugün bi video çektim. Fakat telefonda izlerken cızırtılı geliyor ses. ama pcye attığımda normal. youtubeden video izledim ondada normal ses gayet güzel çıkıyor telefondan. bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı? Acaba benmi kuruntu yapıyorum? çünkü youtubeden izlediğim videolar gayet net. çektiğim videoda pcde gayet güzel oynatıyorum sorunsuz. ama telefonda cızırtılı:S

• Arkadaşlar yardım edebilecek bir arkadaş yok sanırsam. Bu kamerayı nasıl deneyebilirim problem olup olmadığını? ayrıca bu kamerada hiç ayar yok :) zoom bile yapamıyoruz sadece çekiyor :)
  • İlk one tahminim siz abartiyor olabilirsiniz cunku kamera ile cekim yaparken en ufak bir sesi bilr algiliyor microfon zoom yapmak istiyorsan fotograf cekerken ekrana multi touch yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

İlk one tahminim siz abartiyor olabilirsiniz cunku kamera ile cekim yaparken en ufak bir sesi bilr algiliyor microfon zoom yapmak istiyorsan fotograf cekerken ekrana multi touch yap

hocam video çekerken multi touch çalışmıyor:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.