Şimdi Ara

Video izleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Turkcell superonline 20mbit internet tarifem var fakat ne hikmetse internetten film falan izleyemıyorum. Flash player guncek, codec guncel,tarayıcılar guncel download ve upload hızlarım yerınde ama bır turlu vıdeo ızleyemıyorum. boyunu 65-80 mb arası degısen 360p filmlerı bıle ızleyememekteyım. Herseyı denedım dns degıstırdım, modemı acıp kapatııp ip degıstırdım ama yınede olmuyor. Ne yapmam gerekıyor delı olmak uzereyım.

Onun dışında kafalarına göre engelliyorlar.
    İnşallah paket analizi yapan cihazları bu cihazları aldıranların hayati organlarının üzerine 20-30 metre yüksekten düşer.
  • Yani cok enteresan. Daha bır ay oncesıne kadar 720p filmi canavar gıbı ızlıyordum ne olduysa bu bır aydır oldu. Lanet olsun artık bur memlekettekı internete. Ttnet aynı b.k, Superonline aynı b.k...musterı hızmetlerını aradım adama dedım11 senedır pc teknık servıslıgı yapıyorum bana hıkaye anlatmayın dedım ama nafıle hala sacma sacma onerıler sunuyor. Yok vırus vardır, yok flash guncelle ,yok ag kartınızın drıver'ını guncelle, yok dns degıstır vs.vs.vs.
    Daha Fazla Göster
  • sakın bana uydunet demeyin illet birşey hızında sıkıntı yok ama hizmetleri beş para etmez her ay 6 7 sorun oluyor telefon faturam uçtu
  • 20 mbit fiber yeni kullanmaya başladım video olan tüm sitelerde sorun var hız testlerinde upload testinde hata veriyor hiç bir yere upload yapamıyorum (upload başlayıp 0 düşüyor) İstanbul / Anadolu yakası
  • Bende uydunet kullanmıstım bır zamanlar harbıden musterı temsılcısıne baglanmak cennete gırmek kadar zor :)) bu superonline'a ne oluyor anlamadım. upload normal download normal hatta youtube bıle normal ama fişm sitelerinden hıc bırsey ızleyemıyorum
  • dayanamayıp bir gün müşteri hizmetlerini arayıp ağız dolusu küfür edicem bunlara, neredeyse birbuçuk aydır durum bu şekilde, babamın evinde kullandığı 3mbit kablonet bile, bizim 20mbit bağlantımızdan daha iyi bir internet deneyimi sunuyor.Youtube'da video izlemek kanser sebebi resmen, sinirden bir gün bilgisayarı parçalıcam.

20mbit bağlantı niye alınır? p2p üzerinden 2mb/s veri çekebilmek, rahat bir şekilde video izleyebilmek için.Peki şu 20mbit olduğu iddia edilen bağlandının bize verdiği hizmet ne?

Orijinalden alıntı: veterinarius

dayanamayıp bir gün müşteri hizmetlerini arayıp ağız dolusu küfür edicem bunlara, neredeyse birbuçuk aydır durum bu şekilde, babamın evinde kullandığı 3mbit kablonet bile, bizim 20mbit bağlantımızdan daha iyi bir internet deneyimi sunuyor.Youtube'da video izlemek kanser sebebi resmen, sinirden bir gün bilgisayarı parçalıcam.

20mbit bağlantı niye alınır? p2p üzerinden 2mb/s veri çekebilmek, rahat bir şekilde video izleyebilmek için.Peki şu 20mbit olduğu iddia edilen bağlandının bize verdiği hizmet ne?

Hizmet ne diye soruyorsan cevap vereyim: Sadece musteri kazıklama baska bır sey yok.20 mbit oldugundan bıle suphe edıyorum. Yemın ederım 8 mbit net lımıtsız kullanırken o allahın cezası ttnette divx filmi bıle bır dakıka beklemeden rahatlıkla ızlıyordum. Su an 20 mbit kullanıyoruz tam bır işkence. 3-5 gerızekalı hıc bır bılgısı olmayan kısılerı koymuslar hep aynı terhane.

• Hız testi sitelerine özel muamele yapıyorlar.
    Burada bu sitenin hız testinde süperonline dökülüyor derseniz direk o siteyi de listelerine alıp güzel sonuçlar verdiriyorlar.
    Şark kurnazlığı yani gördüğünüz hız değerleri.

kardeşimle yakın apartmanlarda yaşıyoruz o kotalı ben sınırsız kullanıyorum. aynı laptop ile kendi evimde youtube a girdiğimde takılma ve videoları durdurduğum zamanlarda yükleme problemi yaşanıyor. fakat kardeşimdeki kotalı kota aşımından para kazandıkları tarifede ise hiçbir problem yaşanmamakta torrent youtube internet hepsinde full hızda. tıpkı superonline ın allahın cezası turkcell e geçmeden önceki hali gibi.

yok altyapı çalışması yok yurtdışı yok youtube un servisleri yok dns ayarları...

bunların hepsi tamamen palavra arkadaşlar. trafiği yormaması için sınırsız tarifelere paketlere limit uyguluyorlar böyle işkence çektiriyorlar.

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

internet bariz şekilde kısıtlandırılmış durumda.

kardeşimle yakın apartmanlarda yaşıyoruz o kotalı ben sınırsız kullanıyorum. aynı laptop ile kendi evimde youtube a girdiğimde takılma ve videoları durdurduğum zamanlarda yükleme problemi yaşanıyor. fakat kardeşimdeki kotalı kota aşımından para kazandıkları tarifede ise hiçbir problem yaşanmamakta torrent youtube internet hepsinde full hızda. tıpkı superonline ın allahın cezası turkcell e geçmeden önceki hali gibi.

yok altyapı çalışması yok yurtdışı yok youtube un servisleri yok dns ayarları...

bunların hepsi tamamen palavra arkadaşlar. trafiği yormaması için sınırsız tarifelere paketlere limit uyguluyorlar böyle işkence çektiriyorlar.

Ne yapabılırız kı. Allahın belası ttnet te farklı degıl :((

• Arkadaşlar merhaba, bende yeni bir Turkcell Superonline abonesiyim, ilk kurulumdan sonra video ve stream izleme problemi bende de vardı. Ve 2 gün önce de bağlantı 3dk. da bir kopmaya başladı. Tabi tepem bayağı attı ve müşteri hizmetlerini aradım. Çok hızlı cevap verdiler ve dün SOL teknik ekibinden bir arkadaş geldi. Bana Huawei marka modem vermişlerdi, bunu TILGIN ile değiştirdi ve tüm problem çözüldü, videolar 720p de takılmadan rahatlıkla izleniyor. Arkadaşın söylediğine göre yakın zamanda Huawei'de bir yazılım güncellemesi yapılmış ve güncellemden sonra bu tarz sorunlar ortaya çıkmış. Burada tabi ki SOL'ın yazılım değişikliklerini test etmeden modemlere uygulaması ciddi bir hata ama haklarını da vermek lazım müşteriye çok hızlı dönüyorlar ve TTnet müşteri hizmetleri gibi artık standart hale gelmiş yalan ve bahanelerle başlarından savmıyorlar.

Yalnız devam eden bir problem; hız testlerinde upload testi sonlanmıyor ve sabit bir upload değeri vermiyor. Ama şimdilik kullanım açısından bir sakınca yaratmıyor, yine de tuhaf bir durum bunun için müşteri ilişkileri ile tekrar iletişime geçicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeanorSC2

Arkadaşlar merhaba, bende yeni bir Turkcell Superonline abonesiyim, ilk kurulumdan sonra video ve stream izleme problemi bende de vardı. Ve 2 gün önce de bağlantı 3dk. da bir kopmaya başladı. Tabi tepem bayağı attı ve müşteri hizmetlerini aradım. Çok hızlı cevap verdiler ve dün SOL teknik ekibinden bir arkadaş geldi. Bana Huawei marka modem vermişlerdi, bunu TILGIN ile değiştirdi ve tüm problem çözüldü, videolar 720p de takılmadan rahatlıkla izleniyor. Arkadaşın söylediğine göre yakın zamanda Huawei'de bir yazılım güncellemesi yapılmış ve güncellemden sonra bu tarz sorunlar ortaya çıkmış. Burada tabi ki SOL'ın yazılım değişikliklerini test etmeden modemlere uygulaması ciddi bir hata ama haklarını da vermek lazım müşteriye çok hızlı dönüyorlar ve TTnet müşteri hizmetleri gibi artık standart hale gelmiş yalan ve bahanelerle başlarından savmıyorlar.

Yalnız devam eden bir problem; hız testlerinde upload testi sonlanmıyor ve sabit bir upload değeri vermiyor. Ama şimdilik kullanım açısından bir sakınca yaratmıyor, yine de tuhaf bir durum bunun için müşteri ilişkileri ile tekrar iletişime geçicem.

Bende airties var fakat yine video izlerken aşırı bir yavaşlama var.

• Benım youtube ıle ılgılı bır sıkıntım yok ki 1080p de cok rahat vıdeo ızleyebılıyorum. Tek sıkıntım sık kullanılanlarda en az 20 tane fılm sıtesı var, hangısıne gırsem ızlemek ıstedıgım fılmı ızleyemıyorum. Ya bırınde var ıkısınde var 5 inde var hepsınde mı var sorun? ıste bunu cozemıyorum.

Orijinalden alıntı: veterinarius

Ben küfür ettikten sonra, var olduğu iddia edilen 1,5 aydır devam yurtdışı çıkışlarındaki çalışması sonlandı ve bağlantım düzeldi.

Hocam nasıl düzelttiniz?Youtube ve benzeri video sitelerinde 240p bile zor izliyorum ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.