Şimdi Ara

Video oyunlari ve bazi gercekler..farkindalik iyidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Video oyunlari tipki televizyon gibi ilk ciktigi zamanlarda hic kimse onlarin gucunu fark edememisti..insanin temel icgudulerine hitap eden hersey gucludur video oyun piyasasini sekillendiren sey insanlarin talebidir bu sebeple de tekerrurden ibarettir olanlara baktigimizdan hep ayni senaryoyu goruruz..hic kimse nin merak duygusunu engelleyemeyiz ozellikle de bir cocugun..

    Olay bu kadar masum degil aslinda...video oyunlari internet gibi dogrudan insanlari yonetme onlari yonlendirebilme gucune sahiptir

    Kendilerine buyuk denen ulkeler iste bu sekilde insanlari yonlendirebileceklerini bilmektedirler artik..

    Bir oyun yaparsin ve diger ulkelerdeki cocuklarin beynine girersin iste o beyinde artik senin dusuncelerin senin fikirlerin donmeye baslar video oyunlari henuz yaygin degilken bu gucler cizgi filmleri kullaniyorlardi..bunlara subliminal mesajlar denmektedir nette bunlar uzerine bilgi var ancak burada yayinlamaya uygun degiller..bu mesajlarin ciktigi kaynakta aslinda bellidir cocuklarimiz bizden habersiz ne tur etkilere maruz kalmaktadir arastirabilirsiniz.dunyada kotuluk boyle yayilmaktadir.ancak arastirirken etkilenmeyiniz asil olan iyiliktir bu gizli mesajlari yayan kisiler iyi insanlar degiller bize tum bu nimetleri sunan in yolundan asla ayrilmayiniz.

    Edit..bugun tv de indiana jones kristal kafatasi kralligini seyrederken bu tur bir mesaj var mi diye bakarken filme buldum..indiana jones oglu ile hapisane duvarlarindaki yazilari okuyor....yazilarda olmasi gereken return kelimesi ancak dikkatli bakildiginda tum oda nin f... Ve p.... Kelimeleriyle dolu oldugu goruluyor bunu netten bulmadim ve inanilmaz derecede belirgindiler.nette bununla ilgili bir yazi yok.ilk ben mi buldum bilmiyorum ama....neyse.

    Siddet tum oyunlarda etken durumdur talep boyle gelmektedir artik cunku birileri bir vakit bize bu durumdan keyif almayi ogretmistir o ogreten dusunce bugun bir yerdeki insanlari silahlara bogan sonra onlari birbirine kirdiran gucun de ta kendisidir.

    Cocuklarimizi dogruyu yanlisi ayirmayi ogrenene kadar video oyunlarindan uzak tutmaliyiz ve zamani geldiginde gercek ve sanali ayirt etmeyi ogrendiginde bunun bir eglence araci olarak kullanilmasi gereken bir sey oldugunu ve amaci gerceklestirdikten sonra da kapatmamiz gerektigini bildirmeliyiz ta ki tekrar eglenmek istedigimiz vakte kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Ocak 2018; 1:11:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Video oyunlari ve bazi gercekler..farkindalik iyidir.



    Ustte yazdiklarimin son zamanlardaki ispati mavi balina oyunudur..bu oyundaki telkinlerle cocuklar nasil etkilenmistir hepimiz bilmekteyiz.su anda bu sitede de ucretsiz incil reklami var mesela...nedense...denk mi geldi bilmem.reklam alirken daha dikkatli olunmasi dileklerimle....ve tabii farkinda bir hayat dileklerimle de internete ve oyunlara kapilmadan once bir daha dusunmeyi unutmayin.

    COCUKLARIMIZIN BUNLARDAN NASIL ETKILENDIGINE GELINCE.....

    SOK OLMAYA HAZIRMISINIZ...

    TIKLAYIN.

    https://forum.donanimhaber.com/tanri-vardir-dinler-yalandir-gercek-bu--119526057

    https://forum.donanimhaber.com/allah-adaletli-mi--124857366

    https://forum.donanimhaber.com/dinler-yoktur--121876818

    https://forum.donanimhaber.com/coca-cola-yazisini-ters-cevirince-allah-yok-din-yalan-yaziyor--117861494


    https://forum.donanimhaber.com/tanri-gercekten-var-mi--125390300-2


    HEPSI BU KADAR DEGIL BOYLE TONLA YAZI VAR...DIKKATLI OLMALIYIZ COK DIKKATLI.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Ocak 2018; 1:53:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saçmalamışsın. Komplo teorisyenleri en azından mantıksız da olsa bir bağlantı yapar sende o da yok

    Velhasıl kelam, sen oynama. Biz oynarız.
  • ille oynamak istiyorsan yardimci olabilirim...komplo diyecegine yazdiklarimi google da bir yaz arastirda gel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an bu yaziyi yazarken a haber radyoda bir haber cikti tesadufe bak..haber soyle diyor....bursa da bir cocuk intihar etti..sebebi mavi balina oyunu....ne tesaduf..komplo yok gercekler var..siz uyurken oluyor bunlar.

    Ispati

    http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/mavi-balina-oyunu-bursada-can-aldi-2238119/



    Cocuk bunlar bazilari gibi zipir degil..siz anlayamiyorsaniz o is komplo teorisi olmaz.gercek olur.

    http://m.hurriyet.com.tr/gundem/mavi-balinada-olum-zinciri-40ta-elini-kes-50de-intihar-et-emri-40749744


    ILAHI ADALET.

    Link kaybolursa diye kapak..olmaz ya.






    Mavi Balina'da ölüm zinciri! '40'ta elini kes, 50'de intihar et' emri
    Geçtiğimiz günlerde Bursa'da oynadıkları 'Mavi Balina' oyunun ardından Ahmet P. intihar etti. Batuhan K. ise intihar girişiminde bulundu. Batuhan K.'nin annesi, oğlunun hastanede yatarken çekilmiş fotoğrafını paylaşarak anne-babaları uyardı.
    SONRA OKU
    Mavi Balina'da ölüm zinciri! '40'ta elini kes, 50'de intihar et' emri
    22 Şubat 2018 - 07:13:38DHA
    Olay, pazartesi akşamı merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde meydana geldi. TIR şoförü Murat P.'nin 6 çocuğundan biri olan Ahmet P., evlerine gittiği arkadaşı Batuhan K. ile birlikte iddiaya göre 'Mavi Balina' oyunu oynadı. Oyunun ardından iki arkadaş, evin yakınlarındaki halı sahaya gitti. Ahmet P. burada intihar etti. Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K. sinir krizi geçirdi

    BİLGİSAYARA EL KONDU

    Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Batuhan K., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ahmet P.'nin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Batuhan K.'nin bilgisayarına el koydu.Otopsinin ardından ailesi tarafından hastaneden alınan Ahmet P.'nin cenazesi, gözyaşları içinde toprağa verildi.

    'BAZI GECELER ARKADAŞINDA KALIYORDU'

    Ahmet P.'nin ağabeyi Mehmet P. ise "Bizim evimizde bilgisayar yoktu. Ahmet, bazı geceler Batuhanlarda kalıyordu. Gecenin geç vakitlerine kadar Mavi Balina oyunu oynuyorlarmış. Oyunun 40'ıncı bölümünden sonra verilen komutlarla oynayan kişilerden elini kesmesi, koluna balina yapması, kendisini öldürmesi için tavsiyelerde bulunduğunu öğrendik. Mavi Balina oyunu 50'nci bölümünde oynayan kişinin ölümüyle noktalanıyormuş" diye konuştu.


    'OĞLUMU MAVİ BALİNA BU HALE GETİRDİ' PAYLAŞIMI

    Arkadaşının ölümüne tanık olan Batuhan K.'nın olayın etkisiyle geçirdiği sinir krizi sonucu kendisini bir TIR'ın önüne attığı ortaya çıktı. Batuhan K.'nın TIR sürücüsünün dikkati sayesinde kazadan hafif yaralı kurtulduğu belirtildi. Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Batuhan K.'nın annesi Mücahide K., sosyal paylaşım sitesinde oğlunun da 'Mavi Balina' oyunundan etkilenerek intihar girişiminde bulunduğunun belirtti. Mücahide K., anne ve babaları uyarmak amacıyla Twitter'dan yaptığı ve altında oğlu Batuhan K.'nın hastanede yatarken çekilmiş fotoğrafı bulunan paylaşımında, "Anne babalar lütfen çocuklarınızı kontrol edin oğlum Mavi Balina oyunu yüzünden intihar girişiminde bulundu ve bu halde" ifadesini yazdı.Bu arada Batuhan K.nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

    YANLARINDA SEHPA VE İP GÖTÜRMÜŞLERDİ

    Ahmet P.'nin iyi bir kişiliğe sahip olduğunu belirten amcası Ömer Faruk P. "Ahmet, lise eğitimini devam ederken yarım bıraktı. Olay günü daha önceden birlikte okuduğu arkadaşlarının yanına giderek helallik istemiş. Arkadaşı Batuhan'ın evinde bilgisayarda Mavi Balina oyununu oynuyorlarmış. Hatta, bilgisayarda oyun izlerken, odanın kapısını kilitlemişler. Batuhan anne ve babasını odaya sokmuyormuş. Daha sonra evden ayrıldılar. Kamera görüntüsünde Ahmet'in, Batuhan'la birlikte olay yerine giderken ellerinde sehpa ve ip olduğu görülüyor. Bu bir cinayet. Olayı zaten Cinayet Bürosu ekipleri araştırıyor. Batuhan'ın iyileşip, sağlığına kavuşmasıyla konu netlik kazanacak" dedi.


    Tarihe dikkat...denk geldi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Şubat 2018; 10:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağol garda? demek bu yüzden duvarlara sürekli kafa atıyormu?um sürekli Mario oynamaktanmı?(!)

    Demek Miyamoto'nun hain planı buymuş haa? Türk gençliği sürekli duvara kafa atsın kafası heeeçç çalışmasın ülke hep geri kalsın (!)

    Vay paralelci Nintendo vay (!)

    Tee Allah'ım bana sabır ver yâ Rabbi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 8 Mart 2018; 10:51:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu herkes yapiyor yazmiyor yukarida bunu yapanlar var yaziyor..sen nintendoyu sev sorun yok.
    BAZILARI ABARTMAYI COK SEVIYOR..KONU BASLIGINDA SOYLE YAZIYOR FARKINDALIK IYIDIR FARKINDA OLUN YETER..BOYLE SEYLER DE OLUYOR..IYI OYUNLAR.

    Alttaki linkteki gibi ciddiye alma yeterli

    https://m.youtube.com/watch?v=wKn06y4pifo

    Butun oyun yapimi sirketi iyi ancak elemanin birinin niyeti farkli..

    https://m.youtube.com/watch?v=MOa6drY4afY

    Bu videodaki sacmaliklar gibi.kisaca......

    bizim yolumuz en guzel yoldur...

    Millet diyor ki ben omrumu nintendo ile sega ile gecirdim kotulermiyim bu kendimi inkar olur...dogru..kotuleme zaten farkinda ol yeter...hepsi bu farkli yerlere cekmeye gerek yok

    Alttaki link onsekiz ustu icin

    https://forum.donanimhaber.com/resident-evil-6-da-gercek-bir-subliminal-mesaj--66532196

    Aradim donanim cikti...kapakta.

    Resident evil 5 te chris elinde silah ile yurur yurur bir odaya girer odadaki kitap bilin bakalim nasil bir kitap...silah la kitap yanyana gelir bir kac saniye boyle gorulur ve oyun devam eder....tesaduf mu......peki takmayalim tesaduf deyip gecelim.ustteki videoda mevcut...iyi oyunlar.

    BENDE BUNLARI TAKMIYORUM BANANE DIYORUM AMA KUCUK COCUKLAR VAR
    ASIL VIDEO ALTTA..SIZE ISPAT ARARKEN DENK GELDI..KOLAY GELSIN.
    Buraya yazmak degil size ispat yazmak zor asil.





    Bunu da bos verelim..

    SU ANDA DUNYADA SAVASTA OLENLERIN YUZDE DOKSANI NIN MUSLUMAN OLMASI VE TUM MUSLUMAN ULKELERDE SU AN IC SAVAS OLMASINI DA BOSVERELIM...BEN ASIRI DINCI DEGILIM AMA KOR DE DEGILIM..BOS VERELIM GITSIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Şubat 2018; 17:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.