Şimdi Ara

video izleyememe sorunu (iphone ve vınn içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 senedir vınn kullanıyorum ve aldığım günden beri yotube' u izleyemiyorum. Geçen sene iphone4 almıştım, dh' daki videoları artık telefondan izleyebiliyordum ama bir haftadır telefondan da izleyemiyorum. Sorun nedir acaba yardımcı olabilecek varmı?

Millet bilgisayarıyla youtube yasakken bile izleyebiliyordu ben hala izleyemiyorum :)

Edit: Telefonda vodafone hat kullanıyorum sınırsız internetli olandan, bilgisayarda ise turkcell vınn kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 12 Mayıs 2012; 9:43:21 >

• izleyememekten kastiniz nedir?..acilmiyomu..uyarimi veriyo..siteyemi girmiyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

izleyememekten kastiniz nedir?..acilmiyomu..uyarimi veriyo..siteyemi girmiyo?

Link paylaşıldığı zaman linke tıklayıp açabiliyorum iphone dan videoyu ama pc den youtube' a hiç girmiyor. Video paylaşıldığı zaman önceden telefonla direkt açabiliyordum, şuan sadece beyaz görünüyor o videonun ilk resminin göründüğü ve play işaretinin olduğu yer. Eğer yardımcı olacaksa telefonun ekran resmini atabilirim.
  • iphone kac?..ios guncelemesi yaptinmi..flash player den kaynaklaniyo olabilir...pcdende baska browser dene choreme olabilir acilmazsa dns ayarini bi degistir 8.8.8.8...8.8.4.4 seklinde gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

iphone kac?..ios guncelemesi yaptinmi..flash player den kaynaklaniyo olabilir...pcdende baska browser dene choreme olabilir acilmazsa dns ayarini bi degistir 8.8.8.8...8.8.4.4 seklinde gir

İPhone 4 ve sürüm iOS 5.1.1

Pc de bircok dns denedim ama olmadı. Sizin yazdığınızı da deneyim pc ye geçince. Ama telefondaki cok ilginç. Daha önce sorunsuz izleyebiliyordum birden ne olduysa görünmemeye başladı.
  • iphoneyi fazla bilmem ama tekrar güncelleme seceneği varsa tekrar güncelleyin..pcnizede flash playeri silip tekrar yükleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.