Bildirim
Video izlerken sol alt köşede Javascript:; yazısı çıkıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ -
Aynı sıkıntı bende de var yardım lütfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I ♥ Antalya
~26.12.2011~
~13.01.2012~
Close® -
Bende de oluyordu o çözümünü farklı bir şekilde hallettim ben. Şimdi hangi siteden dizi izliyorsunuz önemli olan o. Belirtirseniz yardımcı olabilirim seve seve
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lxde
Bende de oluyordu o çözümünü farklı bir şekilde hallettim ben. Şimdi hangi siteden dizi izliyorsunuz önemli olan o. Belirtirseniz yardımcı olabilirim seve seve
dizist hocam_____________________________ -
Tarayicini değiştir firefox u tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dizist'de genişlet ve ışık var ya ikisine de tıkla sonra büyüt. Yazının gelmediğini görüceksindir.
quote:
Dizist'de genişlet ve ışık var ya ikisine de tıkla sonra büyüt. Yazının gelmediğini görüceksindir.
Çok teşekkür ederim hocam adamsın adam
Rica ederim ne demek işin görüldüyse.
quote:
Rica ederim ne demek işin görüldüyse.
hocam birde youtube için nasıl yapıcaz onuda biliyormusun ?
Ne gibi bir sorunun oluyor ki ben hiç sorun yaşamadım youtubede. Varsa elinde örnek video link yolla bakayım. _____________________________ -
chrome a chrome://plugins/ yazıp enter a basın.
Sağ kısımda ayrıntılar'a tıklayın.
Adobe Flash Player kısmındaki Shockwave Flash 14.0 r0 olanı devredışı bırakın._____________________________ -
quote:
eyvallah hocam google da arattım sorunumu bu mesaj çıktı hallettim sağol
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Askerlik dolasıyla forumla pek ilgilenemiyorum en yakın zamanda foruma dönüş yapıcam hayırlısıyla. Yardımcı olabilceğim bir konu varsa pm de atabilirsiniz arkadaşlar.
quote:
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Askerlik dolasıyla forumla pek ilgilenemiyorum en yakın zamanda foruma dönüş yapıcam hayırlısıyla. Yardımcı olabilceğim bir konu varsa pm de atabilirsiniz arkadaşlar.
hayırlı teskereler kardeşim eyvallah_____________________________ -
İmleci tam ekran butonundan çekip F tuşuna basarak tam ekran yaparsanız javascript:; yazısı çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JavaOgrenenCocuk -- 18 Nisan 2015; 13:24:50 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt