Şimdi Ara

video hazır :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk videom olduğu için kötü ama çektikce daha çok öreniom (tecrübe artıo :D ) örn ben video başlık koymayı bilmiodum 2. videoda örendim yani gün geçtikce örenip süper videolar getircem sizlere
    bu videoları sadece müzik kurtarıo
    bu part1 6 vs 1 ben tekim :S bide onlarda 2 tane cleric war görünmez olup arkadan wuruolar
    http://www.youtube.com/watch?v=KxvqEgjMqz0
    buda part2 bu sefer kapıdan gir çık taktiği yaptım xD cleric hemen atladı wurmak için cleric gözükünce bende yallah hucum
    ilk onu indirdim sonra ötekiler
    buda part2
    http://www.youtube.com/watch?v=YZlrhLprUYw&mode=related&search=

haftaya biraz daha ii çekersem süper ideolar koycam

müzikleri bu arada sölüm
    rammstein :1. das alte leid
    rammstein :2. Bück dich

• Çok güzel olmuş ellerine sağlıkSEN DEWAM ET KANIMCAA!!

• Tebrikler kardeş.

• su videoları DHTUBE e alırsanız super olucak linkin basına [ DHTUBE= link ] (boslukları kaldırın)
  • yaw odindekiler toplansa güzel bi deo çekeriz ama odindekiler salla kasıom gelemem fln dio acaba olympustamı olsa?
  • müzik seçimi süpereline sağlık.
  • güzel olmuş benim sro bozuk olmasa keşke ya OFF oFF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

yaw odindekiler toplansa güzel bi deo çekeriz ama odindekiler salla kasıom gelemem fln dio acaba olympustamı olsa?

olympusta yaparsan böle bşi bana haber ver msn den,eğer işim olmassa bende katılırım
  • abi videoyu sen çek ben daha çömezim ama bi şarrtım war
    müziği ben seççem

quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

yaw odindekiler toplansa güzel bi deo çekeriz ama odindekiler salla kasıom gelemem fln dio acaba olympustamı olsa?

olympusta yaparsan böle bşi bana haber ver msn den,eğer işim olmassa bende katılırım

• quote:

abi videoyu sen çek ben daha çömezim ama bi şarrtım war
    müziği ben seççem

quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

öle bşi olursa videoyu ben çekerim,müzikte benden sen üzme kendini yazı fln da eklerim süper olur,msn den konuşalım en iisi

• güzel video
  • rammsteinin en ortalarda olan 2 şarkısı ei olmamış du hast final fantasy X gibi seçeneklerin de vardı asche zu asche var feuer freu var links var daha ne bileyim şarkılar ağır kalmış bi de canlı performans işi bozmuş ayrıca videolar güzel müzik seçimine dikkat ama 3 yıldır dinlerim rammstein bunlar koyulmazdı bence
  • rammstein tek geçerim ben hard rock dinlerim metal tarzı ama rammstein benim için 1 numara rammsteine laf yok beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

rammstein tek geçerim ben hard rock dinlerim metal tarzı ama rammstein benim için 1 numara rammsteine laf yok beyler

+1903 adamlardaki solist başka kimsede yok
  • ama video güsel olmuş avrupalılara gider yapmışın harbiden heeeKralına gider hesabı tebrikler..emeğe saygı
  • ellerine sağlık güzel olmus sen daha çalış
  • ben 9 yaşımdan beri dinliom ama sabır daha çok zmn war ilerde links 2 3 4 üde koycam :P
    bu gün vi video upladım youtube daha link gelmedi alter mann ı koydum link gelsin koycam buraya
    bu arada alınkopun
    http://www.youtube.com/watch?v=bpew6V0WsYo
    quote:

Orjinalden alıntı: son_gooku

rammsteinin en ortalarda olan 2 şarkısı ei olmamış du hast final fantasy X gibi seçeneklerin de vardı asche zu asche var feuer freu var links var daha ne bileyim şarkılar ağır kalmış bi de canlı performans işi bozmuş ayrıca videolar güzel müzik seçimine dikkat ama 3 yıldır dinlerim rammstein bunlar koyulmazdı bence

• Tebrikler güzel olmuş
  • Gerçekten Süper Bir çar muhrteşem... [Thief işte böle olur]
  • 4. Videonun linki geldi son_gooku bunu beğencen
    http://www.youtube.com/watch?v=lGBFAGFnWn4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.