Şimdi Ara

Video Düzenleme Programı Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana çok güzel , üst düzey , profesyonel bir video düzenleme programı lazım , o programla video ya
    1, videoya müzik ekleye bilim , , 2 , iki tane video arasında videolar arası yazı yaza bilim , vb gibi şeyler yapabileceğim video düzenleme programı lazım . Windows movie maker gibi , movie makerdan bu dediklerim yapılabiliyormu?

• üst düzey video düzenleme programı istiyorsun'da onu kullanabilecek misin ? zordur biraz bu programlar ara yüzü öğrenmen lazım ben bile bilmiyorum kafa patlatmak lazım biraz üstünde.

şuan piyasada en çok kullanılan üst düzey montaj programı sony vegas pro var.

movie marker da dediklerini yapabilirsin ama çok şey bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 29 Mayıs 2014; 13:59:54 >
  • Bu dediklerini yapman için üst düzey bi programa ihtiyacın yok.

Sony Vegas'a bi bakmanı tavsiye ediyorum geliştirirsen güzel çalışmalar çıkar.
  • Movie Maker'da kolayca yapabilirsin bunları.

Ama basit ve yararlı bi program istiyorsan Camtasia Studio'yu öneririm. Çeşitli efektleri ve özellikleriyle rahatça düzenleme yapabileceğin basit bir program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

üst düzey video düzenleme programı istiyorsun'da onu kullanabilecek misin ? zordur biraz bu programlar ara yüzü öğrenmen lazım ben bile bilmiyorum kafa patlatmak lazım biraz üstünde.

hocam sende bu sony vegas pro var mı? Eğer varsa indirdiğin internet sitesinin linkini verir misin , bende indireceğim ama pro 11 ve pro 12 var hangisi daha iyi , full indireceğim iyi bir site varsa bir bakim.
  • Dostum bende 11 yüklü forumda illegal paylaşım yapmak yasak youtube da kurulum,crack eğitim videoları videoları mevcut oradan bakarak halledersin.
  • quote:

Dostum bende 11 yüklü forumda illegal paylaşım yapmak yasak youtube da kurulum,crack eğitim videoları videoları mevcut oradan bakarak halledersin.

hocam peki pro 11 mi daha iyi , yoksa pro 12 mi ? Hangisinde daha iyi videoları düzenleyebilirim . efekt eklemek yazı yazmak gibi. video geçişleri gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

üst düzey video düzenleme programı istiyorsun'da onu kullanabilecek misin ? zordur biraz bu programlar ara yüzü öğrenmen lazım ben bile bilmiyorum kafa patlatmak lazım biraz üstünde.

hocam merhaba sony vegas pro 11 mi daha iyi yoksa , sony vegas pro 12 mi daha iyi, yani hangisiyle daha iyi efektler,yazılar,müzikler gibi şeyler daha iyi yapılır.
  • Ben CamTasia Studio 8 kullanıyorum bu tip şeyler için, biraz kurcalayarak Sony Vegas Studio kadar iyi şeyler yapabilirsin. Başarılar.
  • Ben CamTasia Studio 8 kullanıyorum bu tip şeyler için, biraz kurcalayarak Sony Vegas Studio kadar iyi şeyler yapabilirsin. Başarılar.
  • ben Camtasi Studio 8 i kullanıyorum. Gayet başarılı kurcalayarak iyi şeyler çıkarabilirsin.
  • istediklerini moviemaker yapar yetmez diyorsan sony vegas pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.