Teğmen
20 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ehliyeti otomatik vites almak istiyorum fakat aklıma takılan birşey var. Otomatik vitesten ehliyet aldığımda manuel süremeyeceğimi biliyorum peki yarı otomatik araba sürebilecek miyim ?
Bazı fotoğraflarım ve ses dosyaları için şifreleme programı arıyorum. Bildiğiniz ücretli veya ücretsiz programları yazabilir misiniz ? Teşekkürler
Merhabalar, 20 Yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Antalya'da yaşıyorum, şehirden ve okulumdan nefret etmekle birlikte bölümümle ilgili bir sorunum yok. Çocukluğumdan beri iyi bir aile terbiyesi aldım ve Türkiye ortalamasından yüksek bir kültürel birikimim olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Genelde ciddi ve sakin bir yapım olsa da eskiden mutlu olup gülebiliyordum.

2.5 Senedir bu lanet olası yerde yaşıyorum. İlk geldiğimde üniversite kazanmanın ve sevdiğim kızla konuşuyor olabilmenin mutluluğuyla hayata pozitif bakabiliyordum.

Fakat yaklaşık 6 aydır hayattan zevk almamaya, ve asla gül(e)memeye başladım, bunda eminim ki mutluluk sebebim olan kızın bir anda benden kopmasının çok büyük payı var.

Normal insanların mutlu olabildiği şeylerde bile mutlu olamıyorum. Ailem ziyarete geliyor suratım asık, arkadaşlarla buluşuyorum suratım asık. Sağlığım fiziğim ve tipim çok şükür yerinde, maddi bir sıkıntım olmamakla beraber bu yaştaki birine göre aşırı derecede para ve kariyer hırsı var.

Geceleri para hesabı yapmaktan uyuyamıyorum. Bu öyle bir dereceye geldi ki Excel'den gelir gider tabloları falan yapmaya başladım, hatta rahatlıkla kız arkadaş edinebilecek fiziksel özelliklere sahip olsam da, olası bir ilişkinin maddi yönünü düşünmeden edemiyorum ve dolayısıyla hiç bir ilişki arayışı içinde değilim. Fiziksel özelliklerimin yanı sıra başarılı bir sosyal medya kullanıcısı değilim, ve kızlarla olan ilişkilerimde bunun dezavantaj olduğunu düşünüyorum.

Bir yandan da ilişkileri iyi giden insanları ve benden alt seviyedeki erkeklerin güzel kızlarla birlikte olduğunu görüp daha da kötü bir duruma sürükleniyorum.

Sadece alışveriş yaptığımda bir nebze mutlu olsam da hevesim geçtiğinde eski halime dönüyorum. Ciddi anlamda psikolojik sorunlarım olduğunu düşünmeye başladım.

Doktora git gibi tavsiyelerden ziyade sizce ne yapmalıyım ?
Eklem bölgesi ağrıyor. Normal gündelik işlerimi yapabiliyorum fakat elimi sağa sola çevirdiğim bazı durumlarda ve spor yaparken ağırlık kaldırırken ciddi bir rahatsızlık duyuyorum. 3 Sene önce bir kaza geçirmiştim birkaç gün ağrıdı sonra geçti. Herhangi bir şişlik ve dayanılmaz acı olmadığı için röntgen çektirmemiştim. Ne olabilir bunun sebebi ?
Merhaba, geçen günlerde androidden ios'a geçtim. Daha ilk kez ios kullanıyorum ve müzik çalarını pek anlayamadım.

Benim yaklaşık 1300 Şarkıdan oluşan ve 4 5 senedir topladığım bir şarkı arşivim var.

iTunes aracılığıyla telefona attım, hepsinin Albüm/Sanatçı/Besteci adını falan girdim tek tek fakat aşağıdaki gibi bir durum oldu.

Android kullananlar bilir, müzik çalara girdiğinizde her sanatçının klasörü ayrı ayrı çıkar, bunu iPhone'da yapamadım bunu yapmanın bir yolu var mıdır acaba ?

Bu arada Apple Music falan kullanmak istemiyorum. Onu da ayrıca belirteyim.

Merhaba, geçen günlerde androidden ios'a geçtim. Daha ilk kez ios kullanıyorum ve müzik çalarını pek anlayamadım.

Benim yaklaşık 1300 Şarkıdan oluşan ve 4 5 senedir topladığım bir şarkı arşivim var.

iTunes aracılığıyla telefona attım, hepsinin Albüm/Sanatçı/Besteci adını falan girdim tek tek fakat aşağıdaki gibi bir durum oldu.

Android kullananlar bilir, müzik çalara girdiğinizde her sanatçının klasörü ayrı ayrı çıkar, bunu iPhone'da yapamadım bunu yapmanın bir yolu var mıdır acaba ?

Bu arada Apple Music falan kullanmak istemiyorum. Onu da ayrıca belirteyim.

Merhabalar bugünlerde iPhone 6s 64 Gb almak gibi bir düşüncem var. Ürünü araştırırken forumda, yurt dışından getirdiğini söyleyip çok uygun fiyatlara satan arkadaşlar var. Mesela 6s 64 Gb modeli 2250 liradan satıyor. Tabii kaydını ben yapacağım. Kaydını yaptığım taktirde ise 2500 liraya falan geliyor.

Bu cihazların orjinal olmama gibi bir durumu var mıdır ? Daha önce forumdaki satıcılardan telefon alıp sıkıntı yaşayan oldu mu acaba ?
Merhaba, 1 Nisan cuma günü Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi plastik cerrahi bölümüne , yüzümdeki kistleşmiş sivilceyi aldırmak için gittim. Doktor antibiyotik kullanıp kullanmadığımı sordu, kullanmadığımı söyledim. Her ihtimale karşın yüzümün ultrasonunu çektirmem gerektiğini söyledi ve bana bilgilerimi içeren 3 adet yapışkan kağıt verdi. Ultrason'a kayıt yaptırdım ve 2 hafta sonrası 15'ine randevu verdiler. Eve geldiğimde o tarihte sınavımın olduğunu öğrendim. Ultrason randevu tarihini erteletmem mümkün mü ?

Yoksa tekrardan plastik cerrahiden randevu alıp herşeyi baştan mı yapmalıyım ? Bilgisi olan sağlıkçı arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer.
Merhabalar, görseldeki çerçeveye benzer şeyin adı nedir ?

Merhabalar yaklaşık 1 senedir yüzümde bir şişkinlik var. Cildiyeye gittiğimde bunun kist olduğunu ve en kesin sonuca aldırmakla ulaşacağımı söyledi. Genel Cerrahi'ye gittiğimde ise yüzün hassas bir nokta olduğunu ve plastik cerrahiye gitmemin daha doğru olacağını söyledi. Plastik cerrahları araştırırken doktorlara yapılan yorumlara denk geldim ve benim problemimi yaşayan kimseyi görmedim. Herkes meme büyütme veya burun köprüsü şikayetiyle gitmiş. Ben alan dışı bir konu için gidip insanların zamanını almak istemiyorum dolayısıyla bu durum beni düşündürdü ve burada size sormak istedim ? Tıbbi bilgisi olan veya yüzden kist aldıran arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 228
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.840 (Bu ay: 410)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.