Şimdi Ara

Video dosyalarınızı istediğiniz türe çevirin küçültün vs..(Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlatım tamamen bana ait her şeyi sorabilirsiniz..

Arkadaşlar en aşağıdaki ingilizce yazıyı tercüme edeyim size ben bu programı kullanıyorum çok ünlü program bu da ve çok güzel..o kırmızıyla işaretlediğim türler arasında geçiş yapabiliyorsunuz yani wma uzantılı bir dosyayı ister 3gp ye çevirip telefona at ister mp3 e çevirip videoyu kaldrı sadece sesini dinle..

TIKLA

Bir kaç örnek göstericem..

şimdi işleme geçelim..tür değiştirme ve videoyu hem boyut olarak küçültme hem ekran büyüklüğü olarak küçültme..

istediğimiz videoyu yukarda "add" butonuna tıklayıp alıyoruz..

sorna aldığımız şeye bi kere tıklıyoruz..Sonra aşağıdaki "Profile" e tıklayıp çevirmek istediğimiz türe tıklıyoruz..

ama önce çevirdiğimiz dosyanın gideceği yeri seçelim "işaretlediğim "Browse" butonuna" tıklıyoruz..ve gideceği yeri seçiyoruz..

şimdi "Encode" butonuna basıp işlemi gerçekleştiriyoruz..ve bitti...

peki boyutunu nasıl küçültürüz sağda işaretlediğim koskoca kontrol paneli var orda herşeyi anlayabiliriz..mesela video size video ekranının büyüklüğü ister eline gir veya seçenek varsa seç..boyutunu nasıl küçültürüz mb olarak diyosanız yine kontrol panelinde "biterate" diye bişey olacak onu küçültürsünüz veya size çevirince boyutu küçülen türü söyliyim.. wma ya çevirirseniz boyutu en küçük olur..galiba.. alala1 cool1 hadi kolay gelsin..

* ImTOO MPEG Encoder v3.1 is a professional and powerful video conversion tool. It supports conversion among videos like MP4, h.264, APE, CUE, CDA, 3GP, 3G2,m4v, ASF, AVI, DVD, DivX, MOV, RM, VCD, VOB, WMV, XviD, Animated GIF, DV Video etc. And it supports audio conversions for MP2, MP3, AAC, AC3, M4A, OGG, RA, WAV and WMA etc.

* It is an mp4 converter that can convert various video to mp4 format for iPod, PSP and other MP4 Players.

* It is a 3GP converter that converts video files for Mobile Phones like Nokia, Sony Ericsson, Simons and Motorola etc.

* Features:

1. Two modes are provided - the Wizard mode guiding the beginners the whole conversion and the Advanced mode with variable settings for the experienced. No matter you are a veteran or a beginner, you will find the software is developed for you!
    2. It is easier to use and faster than ever - All properties and settings are displayed in the new interface and you can easily finish converting a file within a few clicks.
    3. All encoders/codes are built-in and you can convert all supported formats once downloading the software.
    4. It supports batch conversion and multi-threading CPU, thus the more files you convert within one time, the faster speed it offers than other converters.
    5. Settings for overwrite function is offered
    6. Output files can be renamed and the output path can be easily modified.
    7. Zoom and split functions are provided.
    8. It supports preview can convert any clip or segment.
    9. It offers excellent output quality and you will get any supported output formats with super image and luxuriant sound quality.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sea Deniz -- 1 Haziran 2006; 12:35:36 >

• güzel bir programa benziyor. Paylaşım için teşekkürler
  • kardeş linkten bişey çıkmıyo.upload edebilirmisin programı?
  • Arkadaşım benim video klasörümde cep telefonumla çektiğim 200 adet 3gp formatlı görüntüler var.Bunları birleştirip tek video yapabileceğim bir program varmı.üsteki program içinde eywallah
  • dvd formatını avi ye falan çevirebilirmi bu yaa anlayamadım da
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EYVALLAH. BU ZATEN BENDE VAR.AMA YİNEDE SAOLASIN
  • Up...
  • Wallahi Kardeşim Program Süper Yaa.
    Eyw
  • arkadasım de bu prhramı kullanayorum harbıden çok iyi. ben şimdi bişey soracam. videolarımı ben dvd ye çevirdim ve bunları dvd playerda yani tv de izlemek istiyorum nasıl cd ye aktaracam.. bilgisayar için değil tv de izlemek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_06

arkadasım de bu programı kullanayorum harbıden çok iyi. ben şimdi bişey soracam. videolarımı ben dvd ye çevirdim ve bunları dvd playerda yani tv de izlemek istiyorum nasıl cd ye aktaracam.. bilgisayar için değil tv de izlemek için.

nerodan yapabilirsin

• olmuyor yaa. neden olmuyo acaba.. bende ki neroda bu seçenek varmı bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.