Şimdi Ara

video dönüştürücü tavsiyesi 3gp convertor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımdaki kısa videoları cep telefonumda seyredebılmem ıcın quicktime formatına çevirecek için program tavsıyesıne ıhtıyacım var. benım bulduklarım ya vıdeonun uzerıne kocaman logo koyuyor yada vıdeonun sadece %50 sini donusturuyor. logosuz ve tam olarak cevırebılen bır program soyleyebılırsenız cok memnun olurum :)

• total video converter

aynı ben de telefona 3gp ve mp4 video atabilmek için kullanıyorum
  • aynen total video conventer...ben türkçesini bulamadım ama gerek de yok zaten...
  • Im too 3gp converter da güzeldir.Onu da bi dene...
  • şimdi total convertoru indirmeye başladım. yardım eden arkadaşlara teşekkürler
  • tvc ile ben 2 ay önce orjinal cd den Recp İvdk i çevirdim 80 mb filn tuttu n70 telimde baştan sona izledim

ama programın demo versyonunda logo var diye hatırlıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Im too 3gp converter da güzeldir.Onu da bi dene...

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allok MPEG4 Converter tavsıye ederım
  • total video convertor
  • Arkadaşlar total video converteri internetten indirdim ama lisanslı çıktı.sürekli register code isteyip duruyo.15 gün dolunca program gitti.lisanssız bi converter yok mu bildiğiniz?
  • Super diye bir converter var gayet yararlı beleş olması cabası tavsiye ederim.
  • imzamda yazılım depomda 2 adet konvertör mevcut tavsiye ederim

http://www.4shared.com/account/file/48688411/acd7ebd0/video_converterler.html tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Super diye bir converter var gayet yararlı beleş olması cabası tavsiye ederim.

+1 güzel program
  • Allok To 3Gp Video Converter
    Total Video Converter

Bunlar güzel
  • total convertoru kurdum ve bırkac vıdeo donusumu yaptım. abbanın klıbi toplamda 1.5 mb oldu... mp3 dosyasından bıle kucuk

programın 15 gün süresi var. bu süre sonunda sanırım tarıhı gerı alırsak program tekrar kullanabılır duruma gelıcek.

yardımcı olan arkadaslara tekrar tesekkurler
  • imtoo mpeg encoder
  • imtoo mpeg recorder platinum ! ındır we ıcındekılerı gor ! super bı program ustune yok !
  • Total Video Converter'ı kullanabilirsiniz.Gerçekten kaliteli bir video çevirici.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunpal

total convertoru kurdum ve bırkac vıdeo donusumu yaptım. abbanın klıbi toplamda 1.5 mb oldu... mp3 dosyasından bıle kucuk

programın 15 gün süresi var. bu süre sonunda sanırım tarıhı gerı alırsak program tekrar kullanabılır duruma gelıcek.

yardımcı olan arkadaslara tekrar tesekkurler

İnternetten serial bulup halledebilirsin 15 günlük süreyi. Çok güzel bir program

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.