Şimdi Ara

video donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten izlediğim videolarda sorun yokken bilgisayardan hangi playerı kullanırsam kullanayım donarak izliyorum.eskiden böyle birşey yoktu.vede bilgisayar açılıken hoş geldiniz yazısınından önce biraz siyah ekrande bekliyoruz:) ne yapabilirim sizce .ekran kartı atı mobility hd radeon 3470 3gb ram var

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

lütfen sistem özelliklerinizi tam ve düzgün şekilde yazınız bu bir virüs olabilir combofix ile bilgisayarınızı taratın olmazsa format atın

windows xp sp 3 asus intel core duo cpu 2.26ghz 3 gb ram .tarattım fakat sonuç aynı .yalnız bir ara çekirdek ayarlarıyla oynadım wmplayerı 2.çekirdeğe koydum sadece ve düzeldi kapattım eski haline döndü .şuan değişmiyorda ne yapmalıyım

Orijinalden alıntı: tedopen

quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

lütfen sistem özelliklerinizi tam ve düzgün şekilde yazınız bu bir virüs olabilir combofix ile bilgisayarınızı taratın olmazsa format atın

windows xp sp 3 asus intel core duo cpu 2.26ghz 3 gb ram .tarattım fakat sonuç aynı .yalnız bir ara çekirdek ayarlarıyla oynadım wmplayerı 2.çekirdeğe koydum sadece ve düzeldi kapattım eski haline döndü .şuan değişmiyorda ne yapmalıyım

bncede ayarları kurcaladığınız için olabilir sistem geri yüklemeyi deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.