Şimdi Ara

VIDEO CONVERT USTASI ARANIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 720p mkv filmleri "mp4e dönüştürüp" "altyazı gömmem gerekiyor" ve "görüntü kalitesini düşürmeden" yapmam gerek belki birazcık düşebilir ama net bi görüntü olması lazım ayrıca "boyutu 2gbdan düşük olmalı". şuan internette ki bi çok film sitesi bunu yapabiliyor. yani mümkün ama nasıl ? ve videoları vk.com'a yükleyeceğim bu yüzden piksel seçeneklerinde 240,360,480 ve 720p vermesi gerekiyor. ben mkvlerle bi çok kez farklı farklı programda denedim 720p alamıyorum.

• Format Factory

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu programları kullandım ama istediğim sonucu elde edemedim. istediğimi elde etmek için hangi ayarları kullanıcam hangi seçeneklerde convert edicem anlatır mısınız ?
  • avs4you isimli programı öneririm ama ücretli bir programdır.
  • Bırcok program denedım en hızlı ve kalıteden fazla odun vermeyenı iSkysoft ısımlı donustustucudur tabı bu benım kendı kısısel gorusum. Deneyıp kararı vermek sıze kalmıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bende uzun yıllardır kullandığım Xilisoft Video Converter Ultimate programını tavsiye ediyorum. Alt yazıyı ise başka bir program ile gömebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video dosyasi kuculecekse kalite de azalacak bunun kacari yok. Orjinal dosyan 2GB'dan buyukse 2GB altina cevirdiginde kaliteden fedakarlik yapacaksin.
    Orjinal dosyan 2GB'dan zaten kucukse sifir kalite kaybi ile mkv'den mp4'e gecirebilirsin. Bunun icin yeniden encode eden bir program DEGIL "demux" ve "mux" eden bir program kullanacaksin. Altyaziyi da "mux" asamasinda ekleyebilirsin.

Container ve codec'ler ile ilgili cok kafa karisikligi var. Su yazimi okumani tavsiye ederimhttps://dalgamotor.wordpress.com/2013/09/02/mediainfo-video-ve-ses-dosyalarinizda-container-ve-codecler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 22 Ekim 2013; 12:55:08 >

• görüntüden hiç kaybetmek istemiyorum değil. orjinal 720pnin kalitesini biliyorsunuzdur.onu şöyle bi görüntüye getirmek istiyorum. aralarında fark var zaten ama baktığınız da evet çok net diyebileceğiniz bişey olması lazım.

• Mkv container'dan mp4 container'a gecmek icin: MKV Toolnix
    Re-encode icin: VidCoder
  • free make converter
  • neyse ben nasıl yapıldığını buldum ama şimdi süre sorunum var. bir film 4,5 saat sürüyor sizce uçuk mu ?
  • ayrıca freemake de altyazı düzenleme yok türkçe karakter de kabul etmiyor. bi yolu varmı düzeltmenin ?
  • Ben de bir süredir GB bazında küçültürken kaliteyi bozmayan, ses-video senkronunu bozmayan pratik bir program arıyordum. Birçok programı denedikten sonra "Video to Video" adlı programı buldum, şu an için memnunum. Altyazı gömme özelliği olup olmadığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 24 Kasım 2013; 1:43:34 >
  • quote:

Altyazı gömme özelliği olup olmadığını bilmiyorum.

Var, bende bunu tavsiye edecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 24 Kasım 2013; 9:02:47 >
  • "Sothink Video Converter" ve "Subtitle Workshop".
    ben bu ikisini kullanıyorum ve formatlar arası dönüşüm yapılabiliyor.ikiside ücretsiz.
  • Freemake güzel.
    türkçe karakter sorununu altyazı dosyasını UTF-8 olarak kaydederek aşabilirsiniz.
    (notepad da açıp farklı kaydet diyerek UTF-8 seçilecek)
  • MeGUI ( ücretsiz )

MeGUI indir

TMPGEnc Video Mastering Works 5.5.2.107 ( ücretli )

TMPGEnc Video Mastering Works 5.5.2.107 indir

RipBot264 ( ücretsiz )

RipBot264v1.18.1 indir

Yukarıdaki pğrogramlardan birini kullanabilirsin biraz internetten araştırırsan nasıl kullanılacaklarını bulabilirsin , ancak encode + convert işlemi iyi bir donanım ve sabır ister yeterli donanıma sabıra sahipsen yukarıdaki prograsmlar işini görür 720p için 2gb yeterince büyük bir boyut o yüzden film kalitesinde çokbüyük bir fark olmaz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 7 Aralık 2014; 20:29:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.