Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 tane avi yi wmv ye çevirdim sonuç berbat :(( ne yapsam?
  • ya nerde rapid linki bulamadım yardım lütfen indiremiyorum
  • Rapid linki sana sansürlü olarak gelir. Sonu .de olan
  • nasıl yani anlamadım daha açık yazarmısın
  • linki tekrar yazarmısınız
  • cok hos bı programda herkese bı sorum war hadı bu programla cevırdık dvd yı divxe pekı sora alytası olayı bıde onun senkron oalyı fln nasl yapıcas anlat olur mu acab vea anlatılan bı yer
  • link çalışmıyor
  • çok hoş bir proğram kusuru aşırı yavaş olması.
  • Eyw Kardeşim Çok Güzel Bi Conventer Programı ...
    Paylaşım İçin Teşekkürler
  • sağolasın
  • divx teki 4.00 4.1 vs değiştirme imaknımız varmı yani divx 5.0 a çevirebilirmiyiz eski codecleri gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptancortis

link çalışmıyor

Tarihe bir baksanız bir yıllık konunun link i kalırmı.. ?
  • sağol dostum indiriyorum şimdi.Daha önce Total video converter kullanıyodum her zaman hata verip duruyodu. Bir de bunu deniyeyim. tekrar sağol
  • hayır şuan ben indiriyorum linkte bi sorun yok e-d-2-k bağlantısını destekleyen program olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: xax

quote:

Orjinalden alıntı: kaptancortis

link çalışmıyor

Tarihe bir baksanız bir yıllık konunun link i kalırmı.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

sizde sağolun arkadaşlar benim denediğim en iyi video converter, edit özelliğide var ve efekler ekleme renk düzeltme aydınlatma tarzında rotate özellikleri bir çok şey var dünyada bir numara bence...

zaten çok eski bir konu imiş ama arkadaş çok abartmış... amatör bir program...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 3 Kasım 2007; 16:30:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

sizde sağolun arkadaşlar benim denediğim en iyi video converter, edit özelliğide var ve efekler ekleme renk düzeltme aydınlatma tarzında rotate özellikleri bir çok şey var dünyada bir numara bence...

zaten çok eski bir konu imiş ama arkadaş çok abartmış... amatör bir program...

Bencede biraz fazla abartmış. FLV dosyalarını bile görmüyor
  • doğru biraz abartmışım ama flv dosyalarını yeni versiyonu görüyor , gerçi baya zaman geçmiş ama bende şimdi rastladım konuya malum zaman aşımı olayı.

avs video tools 5.6 versiyonu için Tıklayın !!!
  • @ulwi

Yazılımın resmi sitesinde 5.6 Trial versiyonu 56.20Mb, Sizin verdiğiniz 80Mb. Fark nedir?

Eğer eczacılık yapıyorsanız, burda pek hoş karşılanmadığını, bunca zamanda öğrenmiş olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.
  • quote:

doğru biraz abartmışım ama flv dosyalarını yeni versiyonu görüyor , gerçi baya zaman geçmiş ama bende şimdi rastladım konuya malum zaman aşımı olayı.

avs video tools 5.6 versiyonu için Tıklayın !!!

bence ilk mesajınızı değiştirseniz ve bu linki oraya ekleseniz çok daha iyi olur.çünkü konuya genelde ilk sayfadan giriliyor.bu yeni sürüm gözden kaçabilir.
  • format factory
    tıkla

freeware ses video resim dönüştürme

avs yi kullanmadım yalnız freeware dil galiba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.