Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu avs converter güzel program ama neden filmi başka formatlara çevirdiğimiz zaman filmin üzerinde yazılar çıkıyor kayıt ol falan diyor galiba nasıl kayıt olacaz
  • Selam
    VCD leri de DVD ye aktarabiliyormuyuz _?
  • slm arkadaslarrr...........
    splitcam programını kullanan var mı bilmem ama eger splitcam i kurarsanız sisteme AVS Capture Wizard hata veriyor ve kullanamıyorsunuz....
    program ekle ve kaldır dan splitcam i kaldıramıyorsunuz...bu kaldırmak icin aygıtlardan splitcam i kaldırmanız gerek.....
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

program benim bildiğim bütün formatları çeviriyor o nedenle yükleyin ve deneyin , wmv konusundada bende tek dosya olarak wmv oluyor yani ses ayrı video ayrı değil...

yaa ben yapıyorum dosyaları çeviriyom ama olmuyo. ss2 den bi klip kaydettim 120 mb tuttu. onu wmv ye çevirdim olmadı.sadece ses çıkıyo görüntü yok. bi ayarı mı var. codek te yüklü Ama olmuyı. nedir sorun??
  • arkadaşlar şu dat dosyalarının( vcd yani ) formatı ne oluyor bu soruyu sorma nedenim divx codecli veya quick time vs gibi dosyaları neroda kopyalanabilecek şekile getirmek istiyorum bunun için hangi formata çevirmeliyim
  • ellerine sağlık dostum
  • güzel paylaşım ulvi eline sağlık.. bu codec packlerden hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
  • güzel çalışma
  • ben ace yükledim megada yüklemiştim ace daha çok içeriğe sahip ama tabi kullanmaya göre değişir...
  • bu program cracklimi bana mı öyle geliyor

eğer öyleyse bu konu kurallara aykırı
  • Bir ulwi klasiği daha. Çok teşekkürler arkadaş.
  • Bu programı indirdim baya güzel bir program ama bu arada bendeki programda SkyStar2 ile uydu anteninden kaydettiğim *.mpg formartındaki kayıtları daha küçültüp oradaki hazır vcd formatına çevirmek istediğimde çevirdiğim görüntü ekrana gelmiyor, sadece siyah bir ekran geliyor ama ses var, yani görüntü yok ses var...

işte resimler ve dosyalar...
    (Bu arada orginal (*.mpg uzantılı) dosyayı hangi formata çevirirsem çevireyim hepsinddede aynı GORUNTÜ yok, SES var problemi yaşıyorum...)
     @@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@

bu orginal hali;
    http://www.hemenpaylas.com/download/190251/Afyon2.mpg.html

Bu da convert edilmiş hali;
    http://www.hemenpaylas.com/download/190227/Afyon2_NEW.mpg.html

NOT: yıldızlı yerlere "hemen paylas" yazıverin lütfen, aradada boşluk bırakmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 12 Şubat 2006 13:34:50 >

• arkadasım verdigin iki dosyayıda indirdim..fakat senin orjinal dosyanda
    problem var..orjinalinde goruntu yok ki convert ettiginde olsun sadece
    1 saniyelik "burda bayramlaşmay.." diye bir ses var onun haricinde ne ses
    ne goruntu var..aynı uygalamayı simdi ben bir benim mpg dosyasıma yaptım problem yok...
  • Sanıtrım sende codecler yüklü değil, bende tüm kodecler yuklu halde iken (tek bir paket aslında K-lite mega 1,49) orginal olan çalışıyor ama convert ettiğimde ses var görüntü yok...

Bu arada benim upload ederken zorluk olmaması sizlerinde dowload ederken zorluk olmaması için filmin boyutunu küçülttüm (kestim) onun için sadece o kadar bir kısmı var belgeselin...
  • aynı codec ler bende de yuklu...ama goruntuyu goremedim
    ayrıca anladıgım kadarıyla sen o belgeselin vcd playerde izlenecek hale
    getirmek istiyorsun..bunun icin cd ye bazı dataların(dat) yazılması gerek bunuda zaten nero
    yapıyor yapman gereken bos cd koyacaksın neroda Video CD yarat kısmından halledeceksin
    uzantın mpg imis neden tekrar mpg e ceviriyorsun..
  • ben boyut küçültmek açısından böyle bir şey yapmak istiyorum, benim için Avi de olabilir, cd ye yazmayacağım ama dvd ye yazsamda olur, arşiv olarak kullanmak istiyorum aslında....ama bir türlü görüntüyü küçültemedim...
  • memet , eğer vcdde izlemek istiyorsan dedikleri gibi neroda vd yi seçiğ video dosyasını koyunca sana vcd yapıyor ama sen küçültüp cd de saklamak istiyorum ve vcd de degil sadece bilgisayarda izleyecem diyorsan o zaman convert etmen lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

ben boyut küçültmek açısından böyle bir şey yapmak istiyorum, benim için Avi de olabilir, cd ye yazmayacağım ama dvd ye yazsamda olur, arşiv olarak kullanmak istiyorum aslında....ama bir türlü görüntüyü küçültemedim...

o zaman mpg den avi ye cevir...boyut baya kuculur
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

ben boyut küçültmek açısından böyle bir şey yapmak istiyorum, benim için Avi de olabilir, cd ye yazmayacağım ama dvd ye yazsamda olur, arşiv olarak kullanmak istiyorum aslında....ama bir türlü görüntüyü küçültemedim...

Bu bir kaç günde baya bir deneme yaptım en kaliteli görüntüyü Dr.DivX ile yakaladım ama daha sonra yaptığım bu *.avi uzantılı dosyalardan vcd yapabilirmiyim? sonradan VCD playerda seyrederken sorun olurmu hiç acaba?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.