Şimdi Ara

Video çekme programı önerebilecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyi günler, Ben video programı arıyorum bazen oynarken güzel sahneleri veya fail sahnelerini çekmek istiyorum. Hangi programları tercih edersiniz

Macbook Air M1//Poco F5//Jabra Elite 3//Axen Kapadokya 32"//Asus Zenpower //Logitech Z323

• Camtasia Studio kullanıyorum ben tavsiye ederim
    Oyunlar bağımlılık mı?, yoksa sanat mı?
  • video çekmede Camtasia Studio en iyilerindendir hd çekme özelliğide mevcut tavsiye ederim
    Hocam video çekme işi böyledir.Sebebi çektiğiniz videonun sıkıştırılmamış olması.Yani raw halde duruyor.Bu yüzden de çok yer kaplıyor.Eğer bu videoyu mp4 gibi bir dosya formatına çevirirseniz dosya boyutu inanılmaz derecede küçülecektir.Tabi "benim bilgisayarın hddsi o kadar büyük değil ki kardeşim " derseniz bir yandan çekip bir yandan da sıkıştırmak gerek.Tabi mümkün müdür ? Evet mümkün.Hatta şuan denedim 1 dk 720p video 37,9 MB Peki bunu nasıl yaptım ?

Öncelikle PlayClaw programını indirip açın.Daha sonra Kodlayıcı kısmından bir kodlayıcı seçin.Ben H.264 Nvidia Decoder seçtim.Ayrıca "Özel Frame" kutucuğuna tıklayarak 1280x720 yaptım.Kayıt Frame oranını 27.970 Container kısmını ise MKV yaptım.

Böylece az yer kapladı.Keşke direk Mp4 olarak kayıt etseydide youtubeye atarken de ikinci bir uğraş gerekmeseydi Eminim bunu yapan bir program da vardır.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.