Şimdi Ara

Video Çekimi İçin SLR Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafçılıkla ve PS ile ilgilenen biriyim. Şimdiki makinem Nikon D80 ve fotoğraf çekme açısından beni doyuruyor ancak video çekimi yaptığım dijital fotoğraf makinem perte ayrıldığı için yeni bir SLR fotoğraf makinesi almak istiyorum. Bu aralar yakın çekim videolar açısından kendimi geliştiriyorum ve eski dijital makinemin perte çıkmasından dolayı biraz eksik kaldım.

Aslında öneriniz olursa yakın çekime odaklanabilen dijital makinelerle de ilgilenebilirim. Bütçem şu an belirli değil ancak 3.000-4.000'i geçmemek suretiyle öneriler alabilirim.

Teşekkürler

• 5D Mark II/III
    D800
  • Sony a77 yı cıddı sekılde arastırın bence. Vıdeo performansının cok ıyı oldugu soylenıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @İmportant
    Hocam ne yaptınız? O makineler benim için biraz tuzlu sanki.

@can_gsl_142
    Aslında Sony'nin fotoğraf makinelerine pek güvenmem (bilmiyorum nedense tedirgin oluyorum) ama internetteki yorumlar pek fena değil. Düşünebilirim, teşekkür ederim

• Kardeş slr ile video çekeceksen tek kelimeyle sony bütçen dahilinde alabileceğin en iyi kombinasyon sony a77+16-50 olacaktır fotoğrafiumda bütçeni biraz aşan bir fiyatta ama güvenilir bir site sony ye güvenemiyorum demişsin ama nikonun bir çok sensörü sony tarafından üretilir konica-minoltayı satın aldıktan ve slt teknolojisini geliştirdikten sonra çok hızlı bir gelişme gösteren sony nin en büyük avantajı eski manuel zeiss ve minolta lensleri af olarak dahili sarsıntı önleyici ile beraber kullanmak bu da oldukça uygun fiyatlara kaliteli objektiflerle çalışmak demek seçiminizde kolaylıklar dilerim iyi geceler

• Canon 5D mark 2 lere bakabilirsiniz, halen daha yeterli bir gövde, üzerinde Canon 24-105 f:4L lens ile hedeflediğiniz bütçeyi en optimum şekilde kullanmış olursunuz.
  • @aragorn20
    Teşekkürler hocam, bayağı uğraşmışsınız. Sony'yi video açısından pek denemedim ama artık seçeneklerim arasında. Çoğu kişiden aldığım fikirler doğrultusunda çok memnun olduklarını görüyorum.

@ozangunay
    Size de teşekkür ederim hocam. Bu öneriyi de düşüneceğim

@Sosisli Süt
    Böyle yazınca alıntı gidiyor mu acaba?

edit: Gitmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 25 Şubat 2013; 16:03:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

@aragorn20
    Teşekkürler hocam, bayağı uğraşmışsınız. Sony'yi video açısından pek denemedim ama artık seçeneklerim arasında. Çoğu kişiden aldığım fikirler doğrultusunda çok memnun olduklarını görüyorum.

@ozangunay

@Sosisli Süt

sony başlığından bir alıntı

A77 16-50mm 2:8 kaç paradan satılır? Ben 3000 bin çekim yaptim ve makine hala sifir ayarinda 2750 fiyat çektim kimse oralı olmuyor. Bunun makul fiyati nedir? Cok mu istiyorum cevap verin lutfen 3750ye aldim aleti.

soru sahibi arkadaş erdemszgn

konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_18366536/mpage_110//tm.htm#72160797

bence bir görüşün eğer aynı şehirdeyseniz incelersiniz de makineyi

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

@aragorn20

@ozangunay

@Sosisli Süt

sony başlığından bir alıntı

A77 16-50mm 2:8 kaç paradan satılır? Ben 3000 bin çekim yaptim ve makine hala sifir ayarinda 2750 fiyat çektim kimse oralı olmuyor. Bunun makul fiyati nedir? Cok mu istiyorum cevap verin lutfen 3750ye aldim aleti.

soru sahibi arkadaş erdemszgn

konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_18366536/mpage_110//tm.htm#72160797

bence bir görüşün eğer aynı şehirdeyseniz incelersiniz de makineyi

Teşekkürler hocam, açık olunca iletişime geçerim.

• Video için biçilmiş kaftan a77'dir. Daha satılmadı pm atın lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.