Arkadaşlar uzun zaman nette aradım ve bulamadım son çare buraya yazıyorum,
Bana videoları hiç bi şekilde dönüştürme yapmadan sadece birbirine ekleyip tek bir video oluşturabileceğim yani 5 dakkalık 1080p mkv ve 10 dakkalık 1080p mkv olmak üzere 2 videoyu 15 dakkalık tek 1080p mkv video yapabilecek basit bir program arıyorum. move maker video birleştiriyo yanlız formatı, kalitesi ve doğal olarak boyutuda değişiyor, bu kadar basit bir isteği yerine getirecek programı aylardır bulamama şaşıyorum ya bende sorun var :) ya da dünya üzerinde böyle bir program yok :) bi yardım Allah rızası için....
Malesef bende bilmiyorum. Ama QuickTime ın mp4 formatıda gayet kalitelidir. O yüzden after effectsde ayarlayıp mp4 olarak renderlarsan kalite kaybı yaşamassın.
avi joiner diye bir proğram kullanmıstım bır ara ıstersen benim işimi görmüştü
Bana videoları hiç bi şekilde dönüştürme yapmadan sadece birbirine ekleyip tek bir video oluşturabileceğim..
bu kısımda sanırsam isteğiniz pek mümkün olmayabilir.. zira iki ayrı görüntünün codecleri birbirinden ayrı olabilir vs.. dolayısı ile yeniden işleme yapılmadan olması zor gibi görünmekte... bununla beraber düşük ihtimalle aradığnızı da bulabilirsiniz (Belki)
Boilsoft Video Joiner kullandım ancak mkv yi halledermi bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
Bana videoları hiç bi şekilde dönüştürme yapmadan sadece birbirine ekleyip tek bir video oluşturabileceğim..
bu kısımda sanırsam isteğiniz pek mümkün olmayabilir.. zira iki ayrı görüntünün codecleri birbirinden ayrı olabilir vs.. dolayısı ile yeniden işleme yapılmadan olması zor gibi görünmekte... bununla beraber düşük ihtimalle aradığnızı da bulabilirsiniz (Belki)
Artık yeni nesil video kameralar ve cep telefonları videoları parça parça çekiyor örneğin video001, video002, video003 şeklinde bu bağlamda aynı cihazdan video alındığı için codec sorunuda ortadan kalkıyor, şimdi ben bunları izlerken illa gomplayer a listeye ekle diyerek sırayla izlemek istemiyorum, hani mantıklı düşünüldüğünde bu kadar basit bir isteği yerine getiricek bir program illaki vardır diyor insan, ama ne yazık ki bulamıyoruz...
ben aynı kaynaktan çekim yapılmış aynı kodlama kullanılmış olduğunu bilemezdim ki