Şimdi Ara

Victoria's Secretlerde inanılmaz indirimler (hızlıal içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt grup çamaşırlar 1TL üst grup 3.70TL gecelikler 3.48-5.50TL arası orjinalmi diye sormayın geçen haftalarda siparişler vermiştik hepsi kutulu orjinal ürünlerdi stok eritmeye çalışıyorlar sanırım

gecelik grubu

üst grup

alt grup

büstiyer grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx1018 -- 14 Haziran 2013; 13:03:15 >

• 3.70 üst nasıl oluyorsa artık. hediye alacaktım ama şüphedeyim yine de orjinallik konusunda
  • İndirime girdiği fiyat bile inandırıcı değil açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: puskuruk

İndirime girdiği fiyat bile inandırıcı değil açıkçası

Ben hızlıaldan bir kere kulaklık aldım sonyericssonun çakma çıktı. nokia batarya aldım çakma çıktı dahada bedava verse ordan bişey almam şahsen. Arkadaşın dediği gibi orjinal fiyatları bile çok ucuz markalı bir ürünün o kadar ucuz olması imkansız.
  • Victoria's secret's dir. O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victoria diye alırız içinden Victor çıkar, aman deyim..
  • hala orjinalliğini düşünen var indirimsiz fiyatlarıda 20 tl ymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz geçen haftalarda alt grubun tanesini 4.90TLye üst grubu 16.90TL ye almıştık hepsi ayrı ayrı kutusunda geldi ürünlerde seri numaraları mevcuttu genellikle Made In Sri Lanka üretimi China yazanlarda vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Victoria's secret's dir. O

bir iki kutuyu atmamıştım şimdi onlara baktım Victoria's Secret yazıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Victoria diye alırız içinden Victor çıkar, aman deyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tactor

hala orjinalliğini düşünen var indirimsiz fiyatlarıda 20 tl ymiş

o fiyatlara bugün çektiler indirimli fiyat üzerinden tekrar indirim yapılmış fiyatları o ayın 3 ünde verdiğimiz siparişin tutar özeti şuydu;

Toplam : 309,69 TL
    KDV :6,13 TL
    KDV Dahil Toplam :68,30 TL
    İndirim Tutarı :247,52 TL
    Komisyon Tutarı : 0,00 TL
    Genel Toplam : 68,30 TL

• hıozlıal mobilde kargo ücretsiz mi oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

biz geçen haftalarda alt grubun tanesini 4.90TLye üst grubu 16.90TL ye almıştık hepsi ayrı ayrı kutusunda geldi ürünlerde seri numaraları mevcuttu genellikle Made In Sri Lanka üretimi China yazanlarda vardı

Kutuların üzerindeki ürün kodları nedir, bir bakalım bakalım neymiş ne değilmiş? Çünkü hızlıal'daki kodları yazınca hiçbirşey çıkmıyor internette..
  • VİCTOR'S secret olmasın :D
  • konuyla alakası yok ama aklıma birden şu laf geldi ""Gelenin gideni aratmadigi tek yer Victoria Secret'tır"""
  • fiyatlar dğişmeye başladı arttı yani
  • Fiyatlar ana sayfada indirimli ama ürün açıklama kısmına girdiğinde indirimsiz olarak görülüyor..
  • İnsanın "Ha Secret" diyesi geliyor. Dandik çoraplar bile 1 tl olmuş bayan gibim pahalıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

biz geçen haftalarda alt grubun tanesini 4.90TLye üst grubu 16.90TL ye almıştık hepsi ayrı ayrı kutusunda geldi ürünlerde seri numaraları mevcuttu genellikle Made In Sri Lanka üretimi China yazanlarda vardı

Kutuların üzerindeki ürün kodları nedir, bir bakalım bakalım neymiş ne değilmiş? Çünkü hızlıal'daki kodları yazınca hiçbirşey çıkmıyor internette..

Victoria's Secret RN# 70817 CA#23226 ID# 36007044 ürünlerden birisinin etiketi bu şekilde geçiyor 02 11 yazıyor muhtemelen üretim tarihidir kutuların üzerinde farklı barkodlar var model yazmıyor

• tam ürünü alırken fiyatları yukarı çektiler. aradım. sistemsel bir hatadan ötürü fiyatlara indirim girilmiş, mış, muş, müş..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.