B

Onbaşı
06 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Apk olarak yuklenmiyor mi box da baby tv nasil izleyebilirim hangi uygulama ile ....

Digitürk ile sözleşme bitti cihazı normal uydu cihazı olarak kullanıyorum. Türksat güncellemesinden sonra bir türlü show ve fox tv gelmedi yardımcı olabilecek var mı ?.
Hollanda dan gelen bir masaüstü var xp yüklü... Dili farklı bir dil bunu format atmadan Türkçe' ye nasıl çevirebilirim.
Hollanda dan gelen bir masaüstü var xp yüklü... Dili farklı bir dil bunu format atmadan Türkçe' ye nasıl çevirebilirim.
Küçük bir iş için 2 adet çalışmayan, bozuk ama görünümü sağlam güvenlik kamerası arıyorum. Bunu net üzerinden nereden bulabilirim?
yardımcı olabilecek var mı ?
rehberimde kayıtlı olan ama göremedğim kişiler var. İsim listesinde çıkmıyor. Arama yaptığımda kişinin adını yazıp tüm kişilerde ara dediğimde o kişiyi buluyor. Ama onu rehbere atamıyorum. Ayrıca rehberimde olmayan kişiler aradığında da kayıtlı olarak adları gözüküyor. Yani tek problemim rehberimde gözükmemesi. Var mı bi çözümü olan ???
dünden itibaren birdenbire net aşırı yavaşladı bir ara aklıma geldi ve zenmate den olabileceğini düşündüm ve off moduna getirdim netim eski günlerine yine geri döndü. Zenmate yi tekrar on yaptığımda ise tekrar yavaşladı. Zenmate de sizde de böyle bir problem var mı? Bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu?
Toshiba 29p1300 marka tv mizde usb giris yeri vardir. Yalniz bu usb sadece servis amacli koyulmus oraya (for service use only) bunu kirip yada baska bir yollla benim kullanma ihtimalim war mi ?
Georgian TV GS-Chelsea maçı yayınlayacakmış.
Frekans :11472 H 23450

Biss ID :1FFF
BİSS *** : 00 20 05 25 00 19 56 6F

http://i.hizliresim.com/KdE4nX.jpg

ben bu biss leri nasıl düzgün gireceğim nasıl ayarlyacağım yardım edermisiniz?
???
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 175
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 31.655 (Bu ay: 492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.