< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Lenovo Ideapad Pro 5 16akp10 83jn003btr R-al 7 350 32 Gb 1 Tb Ssd 8 Gb Rtx5050 16" Dos Fhd Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/lenovo-ideapad-pro-5-16akp10-83jn003btr-r-al-7-350-32-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx5050-16-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-116923932?magaza=elcatedarik
2 gün önce paylaşıldı
|
|
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
|
|
elimde arızalı G702 modeli mevcuttur. parça niyetine satacağım. sol menteşenin orada ince bir çatlak harici kasası sağlam. klavye sağlam çalışmayan tuş yok. bataryasını genel olarak kullanmadım ama bitik değildi. lcd ekranda bir sıkıntı yok. wifi kartını masaüstü bilgisayarda kullanmak için söktüm, ssd'sini de başka yerde kullanıyorum. cihaz ile sıkıntıyı bu başlık altında daha önce paylaşmıştım, açılış esnasında uzun süreler bekletmeye başlamıştı. windows açılış logosu gelene kadar 20-25 dk kadar bekletiyordu, sonraları hiç gelmedi. power tuşundan tetik alıyor ve o şekilde kalıyor. bekleme esnasında da biraz ısınma oluyor fanlar çalışmaya başlıyor. sorun nedir bilmiyorum anakartı tamir için hiçbir yere vermedim yıllardır bu şekilde duruyor. sorun belki çok basit bir şeydir belki de değildir bilmiyorum. Dileyen olursa cihazı bu haliyle, dileyen olursa da parça parça satabilirim. işlemci ekran kartı sağlam soğutucuları üzerinde. bataryası, şarj aleti mevcut. 16gb (8gb x2) ballistix ddr3 ram. wifi ve ssd yok. |
|
Selamlar, konunun öncesini bilmiyorum ama klavye ve bataryada sorun yaşıyorsunuz sanırım. 2019 yılının Kasım ayında ben de değiştirdim her ikisini de, 1 saattir nereden aldığımı bulmaya çalışıyordum :) Bendeki sanırım g7018 modeliydi, hala canavar gibi çalışıyor, kuzenime vermiştim. Şu sıralar batarya yine ölmüş sanırım, ama prizde idare ediyorlar diye parça arayışına girmedim. Aşağıya faturayı bıraktım, buradaki ürün kodlarıyla aratınca daha çok sonuç elde edilebiliyor. Umarım işinize yarar. Bu arada ben Dataservis Bilgisayar firmasından almışım parçaları. Hiç bir sorun yaşamamıştım. ![]() |
|