Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.691
Cevap
67
Favori
224.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
  • N11.com dan aldığın zaman zaten herhangi bir sıkıntıda victor ilgileniyor n11.com sadece araç teknik servis vs. victor ilgileniyor.N11.com da satılma amacı bence elinde kupon olan insanlar vade farksız satın almak isteyen insanlar için koyuldu zaten n11.com da satılması çok istenmişti o yüzden koyuldu.Ayrıca şu anda aynı konfigürasyonu g701icin victor kendi sitesinden almaya kalktığin zaman daha pahalıya geliyor yani n11.com dan almak bazen daha yararlı olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yusufrido

Dolar düşüşte 2 gün önce alacağım model 2025 TL idi dün 2018 bugünde 2013 hadi bakalım

dolar düşüşte mi? hiç takip etmiyorsunuz herhalde? gece baktığımda 2.46 idi şu an bu mesajı atarken de 2.44
  • Ben dolar yükselmeden önce ürünümü toplamıştım sepetimde saklıyorum şuan sepetimdeki ürün 2479 lira falan fakat bir kaç gün sonra tekrar toplim dedim aynı özellikte birşey farkettim 2.400 olan ürün 2.700 civarı bişi oldu şok oldum dolar yükseldiğinden ürün fiyatı artmış.Ben hala sepetimde ürünü tutuyorum yakın zamanda satın alacağım inşallah satın alırken 2.400 lük fiyatıyla satın alırım öyle tahmin ediyorum bakalım ne olacak victor beye bu konuda mesaj attım ama hala bir cevap alamadım yakında oda geri dönüş yapacaktır umuyorum.Ürün özelliklerini merak edenler burdan ulaşabilirhttp://i.hizliresim.com/ym4r57.png

Bu arada n11 deki ürünüde gördüm benim ürünüm ile aynı fiyat civarındalar bir sorum var 500 gb hdd + 240gb ssd mi?(Yükseltme kampanyası ile).Yoksa 1TB + 120GB ssd mi ? bu konuda düşünüyorum şuan

• sepette tutmayla alakalı bir durum olacağını sanmam sonuçta dolar o an ne kadarsa ona göre işlem yaparlar ha dediğiniz gibi olsa daha iyi olur tabi kaC kişi almayı bekliyoruz burda bi indirim kampanya falan olsa iyi olur hepimiz için. depolama için 500gb yeter diyorsanız bence 500+240gb ssd alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 58_eren_58

sepette tutmayla alakalı bir durum olacağını sanmam sonuçta dolar o an ne kadarsa ona göre işlem yaparlar ha dediğiniz gibi olsa daha iyi olur tabi kaC kişi almayı bekliyoruz burda bi indirim kampanya falan olsa iyi olur hepimiz için. depolama için 500gb yeter diyorsanız bence 500+240gb ssd alın

Bilemiyorum hocam victordan cevap gelirse daha anlaşılır bir durum olacak.Birde son 4 ürün kaldı n11 de kim bilir kaç kişi onu alacak tabi bu işler kader ve şans.Depolama olarak 500 gb bana hatta çok ben oyunu bitiririm sonra silerim tabi bu oyundan oyuna değişir codu bitirdikten sonra mp oynayamazsanız silersiniz ama gtada yine birşeyler yapabiliyorsunuz gibi şuan 500 gb yeter diye düşünüyorum şuan bakim bende 500 gb hdd var D diski bomboş C diski windows kurulu halde 33 gb yer kaplamışım ve daha çok alanım var birşey daha var ben ssdye sadece go ile win kurmayı düşünüyorum diğer oyunların açılış süreleri beni pek etkilemez birde sony vegası kurarım ssd ye o kadar o yüzden 1TB de benim aklımı karıştırmakta

• açılış hızı pek önemli değilse ssd almayabilirsiniz ama hdd 7200 rpm olmalı bence.

Orijinalden alıntı: sroad

açılış hızı pek önemli değilse ssd almayabilirsiniz ama hdd 7200 rpm olmalı bence.

Ya n11 den alırsam sıkıntı olmaz hdd konusunda çünkü n11 deki hdd 7200 rpm + ssd hediyeli olduğu için sıkıntı yok ama ordaki stoklar bitince kendi sitesinden alacağım zaman nasıl olsun bilmiyorum ssd de çok farkettiriyor asıl konuya gelirsek ben 5400 rpmden çok çektim
  • aynen hocam ssd epey fark ettiriyor ama 7200 ile 5400 rpm'de bence epey fark eder. yani ssd almayacaksanız kesinlikle 7200 rpm bir disk alın. eğer ssd alacaksanız ve hdd'yi yalnızca depolama olarak kullanacaksanız sorun yok.

eğer imkanınız varsa 120 ssd +500 hdd olarak almanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 5 Şubat 2015; 21:35:33 >

aynen hocam ssd epey fark ettiriyor ama 7200 ile 5400 rpm'de bence epey fark eder. yani ssd almayacaksanız kesinlikle 7200 rpm bir disk alın. eğer ssd alacaksanız ve hdd'yi yalnızca depolama olarak kullanacaksanız sorun yok.

eğer imkanınız varsa 120 ssd +500 hdd olarak almanızda fayda var.

Benim amacım şuanki sepetimde dediğiniz gibi 120 ssd + 500 hdd var ben windowsu ile go yu ssd ye kuracağım diğer programlarıda hdd ye kuracağım yani depolama gibi birşey zaten ccleaner hızlı açılsa ne olur hızlı açılmasa ne olur bu fark yapmaz bunun gibi programlar en çok ne fark eder ama birşey var victorun sitesindeki 120gb yükseltme kampanyalı o yüzden 120 oluyor sana 240 gb ssd +500 hdd burda sıkıntı olmaz işte ne kurarım gta 5 ile go yu kurarım birde windows diğerleri hdd buda bana yeter de artar yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufrido

Dolar düşüşte 2 gün önce alacağım model 2025 TL idi dün 2018 bugünde 2013 hadi bakalım

dolar düşüşte mi? hiç takip etmiyorsunuz herhalde? gece baktığımda 2.46 idi şu an bu mesajı atarken de 2.44

Dolar kurları anlıktır tabii ki.Takip etmeden de buraya mesaj atar mıyım bunun cevabınızı siz verin.Şuan ise dolar 2.43 bu mesajıma cevap verirkende ya dolar yükselmiş olacak ya da düşmüş olacak sizde o zaman ki doların tl cinsinden olanı yazacaksınız

• yusufrido kullanıcısına yanıt
    hocam elbette anlık değişiyor da neredeyse 2.47'yi gören dolar 2.40'ın altına düşmeden düşüşte demek çok manasız. sürekli 2.40 - 2.45 arasında dolaşıyor ve bunu da artık normal karşılamaya başladık daha 2 ay öne 2.20 idi bu dolar...

hocam elbette anlık değişiyor da neredeyse 2.47'yi gören dolar 2.40'ın altına düşmeden düşüşte demek çok manasız. sürekli 2.40 - 2.45 arasında dolaşıyor ve bunu da artık normal karşılamaya başladık daha 2 ay öne 2.20 idi bu dolar...

Doğru söylüyorsun hocam.Fakat fiyatta oynamalar oluyor çok küçükte olsa tabii
    elbette oluyordur siz daha iyi takip ettiğiniz için daha iyi bilirsiniz. benim demek istediğim gidişatın kötülüğü. ayrıca yanlış anlamayın kişisel görüşümdür en azından 70-80 liradan daha az bir fark oluşturacak dolar düşüşleri çok önemli gelmiyor bana.

elbette oluyordur siz daha iyi takip ettiğiniz için daha iyi bilirsiniz. benim demek istediğim gidişatın kötülüğü. ayrıca yanlış anlamayın kişisel görüşümdür en azından 70-80 liradan daha az bir fark oluşturacak dolar düşüşleri çok önemli gelmiyor bana.

Aynen hocam ha 20 lira fazla vermişim ha 10 lira çokta önemli değil dediğiniz gibi
  • Bilgisayardan ara sıra değişik bir cızırtı sesi geliyor, gürültü sesi mi bilemedim ama klavyenin sol üst kısmından veya power butonunun oradan geldiğini düşünüyorum. Bilgisayar g801 sizce servise göndermeli miyim ? tahminleriniz var mı ?

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Beyler ya 17.3 inc gtx850m mi 15.6 inc gtx860m mi bu ikiside tam birbirinin zıttı ekran büyük ekran kartı kötü ekran küçük ekran kartı iyi

imkanınız varsa 801 alın. hem 17.3 inç hem de gtx 860m.

quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Beyler ya 17.3 inc gtx850m mi 15.6 inc gtx860m mi bu ikiside tam birbirinin zıttı ekran büyük ekran kartı kötü ekran küçük ekran kartı iyi

imkanınız varsa 801 alın. hem 17.3 inç hem de gtx 860m.

Kardeş ekranlarda mavi ışık , sızma vs oluyormuş bu genel bir sorun mu? Ekran kartı vs önemli ama ekranın kendisi kötü ise benim için olumsuz bir özellik.

• hocam ben victor kullanıcısı değilim ama ışık sızması tüm led ekranlarda olabilen bir durum. eğer rahatsız edici düzeyde değilse sorun edilecek bir şey değil diye düşünüyorum. victor bey daha iyi açıklar belki.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.