Şimdi Ara

Victor G701 vs Monster ABRA A5 V1.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki laptopdan birisini almayı düşünüyorum sizce marka/performans/tasarım konusunda hangisi almak daha mantıklıdır?

Victor:
    http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G701K ( işlemci olarak i7 4710MQ seçmeyi düşünüyorum fiyatı: 2.369 )

Monster:
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR&srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Threat99 -- 11 Ekim 2014; 19:50:23 >

• Bana soracak olursan Victor ama onlarda da fan sesi ve normal kullanımda ısı değerleri gibi sıkıntılar varmış. Ama tam bilmiyorum bak yalan söylemek istemem. Çünkü bende Victor almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok kararsız kaldım 2 markayı da daha önce kullanmadım
  • bende g701var performans konusunda iyi ama cihazın ufak tefek sorunları var. en önemlisi klavyede enter ve boşluk tuşu sıkıntılı ve cihazın kapağı kapalıyken ısınma sorunu var. diğer marka hakkında fikrim yok.
  • Forumda bir çok kişi ısı sorunundan bahsetmiş. Sanırım monster alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

bende g701var performans konusunda iyi ama cihazın ufak tefek sorunları var. en önemlisi klavyede enter ve boşluk tuşu sıkıntılı ve cihazın kapağı kapalıyken ısınma sorunu var. diğer marka hakkında fikrim yok.

Cihazin kapagi kapaliyken derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

bende g701var performans konusunda iyi ama cihazın ufak tefek sorunları var. en önemlisi klavyede enter ve boşluk tuşu sıkıntılı ve cihazın kapağı kapalıyken ısınma sorunu var. diğer marka hakkında fikrim yok.

Cihazin kapagi kapaliyken derken ?

cihaz açıkken hani ekranı bir el hareketiyle klavyenin olduğu yere doğru itme neticesinde kapatıyoruz ya cihaz açık ama kapak kapalı olma durumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Monster alın. Victor da çok ısınma oluyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki kasa aynı değil mi? Neyin ısınması neyin farklılığı. Bence victor fiyat avantajı ile önde. SSD kampanyası da cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.