Şimdi Ara

vic tvlere dur diyen yok mu?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türksat uydusundaki VIC Tv lere dur deme zamanı gelmedi mi?
    Türk aile yapısına zarar vermiyor mu sizce de?
    Farkında mısınız Vıc Tv lerin servis sağlayıcısı RR Sat İsrail kökenli bir kuruluş.
    Bu kanallar bilinçli olarak Türksat'ta yayın yapıyor
    Yetkilileri ve RTÜK ü göereve çağırıyorum.

• kumandayı elinde tutan sensin kimse sana bak diye zorlamıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: AnTiMaSKe

VIC TV lere savaş açalım artık yeter

Türksat uydusundaki VIC Tv lere dur deme zamanı gelmedi mi?
    Türk aile yapısına zarar vermiyor mu sizce de?
    Farkında mısınız Vıc Tv lerin servis sağlayıcısı RR Sat İsrail kökenli bir kuruluş.
    Bu kanallar bilinçli olarak Türksat'ta yayın yapıyor
    Yetkilileri ve RTÜK ü göereve çağırıyorum.
  • ben kablolu tv izliyorum.vic tv nin ne olduğunu , nerden yayın yaptığını , ne çeşit yayın yaptığını bilmiyorum.
    neymiş bu vic tv? israil propagandası mı yapıyor.
  • sohbet hatları reklamları cıkıyor sureklı.
  • İstemezsen izlemezsin olur biter.
  • Mayolu bir kaç tane kız fotoğrafından başka bir şey yok,siz erotik filme filan mı rastladınız?
  • Bence de bu tip yayınlar saçma ama istemeyen izlemez veya kanalı siler vb..Bunu konu yapmaya gerek yok ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 28 Ekim 2006; 10:02:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçma tabi,hala daha millet arıyor ya onu çözemedim ben,900'lü hatlar bir nevi..
  • valla ben uydu alicimdan sildim ...frekanslari zaten belli taratmazsin olur biter..
  • bi işede yaramıyoki dandik 3-5 kanal.ben ya siliyorum ya da son sıralara koyuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Mayolu bir kaç tane kız fotoğrafından başka bir şey yok,siz erotik filme filan mı rastladınız?

Mayolu kızlar ulusal kanallarımızda da var, ulusal kanallarımızda da geceleri 12 den sonra 900 lü hat reklamları çıkıyor. O zamankonuyu açan şahısın ne gibi bir rahatsızlığı var anlamış değilim?
  • Ben de anlamış değilim...
  • Saçma salak kanallar. Sil gitsin ya da hiç izleme. Ama buraya gereksiz bir topic açıp kasmana gerek yok. Kimse zorla izlettirmiyor sonuçta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Saçma salak kanallar. Sil gitsin ya da hiç izleme. Ama buraya gereksiz bir topic açıp kasmana gerek yok. Kimse zorla izlettirmiyor sonuçta..

+9999999999999999999999999999

Böyle mesajlara hasta oldum. Kanal silmek zoruna gidiyor galiba. Herhalde hava atacak bilmem kaç tane kanalım var diye

• quote:

Orjinalden alıntı: gurayy

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Saçma salak kanallar. Sil gitsin ya da hiç izleme. Ama buraya gereksiz bir topic açıp kasmana gerek yok. Kimse zorla izlettirmiyor sonuçta..

+9999999999999999999999999999

Böyle mesajlara hasta oldum. Kanal silmek zoruna gidiyor galiba. Herhalde hava atacak bilmem kaç tane kanalım var diye

iyi sen devam et ama bu gibi kanallar yakında sermayelerini türkiyeye getirirse görürsün kaç kanal silebilirsin en fazla!
    şu an bu gibi kanalların neden yarısından çoğu turksata dahil olmadığı halde türkçe bunu bir düşün derim ben,bence bu bi toplumsal sorun ve yakında da türksata bulaşabilir korkusu içindeyim
    Senin gibi düşünmeyi bilmeyen insanlar hava atar ancak kanalıyla...

• Bir de iyki bi konu açtık bi küfretmediğiniz kaldı!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTiMaSKe

Bir de iyki bi konu açtık bi küfretmediğiniz kaldı!!

ama bu özgür iradedir sonuçta kanalı silme izlememe kapatma gibi seçeneklerin var demekki hala yayınını sürdürüyorsa buna karşı gelen yok demektir ayrıca bir ebebeyin oğlunu 12 den sonra tv izletmemelidir
  • ben de diyorum ki başta sadece bu kanallar vardı şimdi türk kanallarına da sıçradı
    Diyorum ki ben izlemiyorum ama bu bi sorun,kim ülkesinde canlı sohbet hatlarının medya tarafından desteklenmesini ister?
  • 1 yıllık konu nerden çıkmış hayret ya... konuyu açanda keza öyle
  • VİC TV'ler

DURUN!!!

Ben dedim Oldumu???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.