Şimdi Ara

ViBER uygulaması (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Peki diyelim karşı taraf internet olan bir ortamda vibere kayıt oldu.
    Daha sonra internet olmayan bir ortamda ise (3g ve wifi siz ) görüşme ne şekilde oluyor?

hacı az kullanmıştım o uygulamayı 3g ve wifi olmadan çalışmaz

Eyv hacı abi sağol.

• quote:

quote:

quote:

Daha sonra internet olmayan bir ortamda ise (3g ve wifi siz ) görüşme ne şekilde oluyor?

Eyv hacı abi sağol.

sende saol musab :D arada fifaya gir bu arada geçmiş olsun boynun ağrıyomuş sigarayı azalt sağlıklı yaşama adım at spora başla ıphone mu aldın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyv hacı abi sağol.

sende saol musab :D arada fifaya gir bu arada geçmiş olsun boynun ağrıyomuş sigarayı azalt sağlıklı yaşama adım at spora başla ıphone mu aldın

Yok hacı kardeşim aldı.Bende senin tavsiyen üzere nexus al dedim.İOS u denemek istiyorum dedi.
    Kısmet olursa HTC One ı bekliyorum.
    Ayrıca yakın zamanda bol bol online olacam fifa da .Sigarayıda bıraktım
    .

• aklıma takılan birşey var şimdi bu ne kadar kota yer ne yemez bunları hiç deneyen arastiran oldumu olduysa paylaşabilirmi acaba yazın şehirdışına gidicem paket yapmayı düşünüyorum da o yüzden ona göre yapiyim diyorum
  • slm arkadşlar Viber Aktivasyon Kodu Gelmiyor.hatası alıyorum yanınız daha önce gelmişti tabiki tel deyişti yeniden almak istedim ama kaç kere denememe ramen gelmdi aşağdeki hatayı alıyorum yardımci oursanız sevinirim şimdiden teşkürler..?
     ViBER uygulaması ViBER uygulaması ViBER uygulaması

• devamıdır..
     ViBER uygulaması ViBER uygulaması

• tl niz gitmez görntülüde konusun normalde + mesajda atın iyi uygulma
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

Blackberryy için viber uygulaması yokmu ?
    dün geceden beri bir türlü yapamadık

Mevcut ama sadece mesajlaşmaya yarıyor.
  • arkadaşlar acil yardım lütfen...
    1 haftadır Xperia Z kullanıyorum. aldığım günden beri viberi yükledim ancak kullanamıyorum. bir türlü aktivasyon kodu gelmiyor. ne yapmam gerekiyor? kuran ya da bu sorunla karşılaşıp sorunu düzelten arkadaşlar yardımcı olun lütfen.
  • Xperia Z mi..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

operatör değişikliği yaptım.1 haftadır kod gelmiyor onun yerine telefonla arıyorlar fakat telefonu açar açmaz görüşme kapanıyor.her 24 saatte bir deneme yapıyorum.arama yapıyorlar tam açıyorum görüşme sonlanıyor..bunun bir çözümü var mı ?
  • telefonun hem wifi si hemde mobil verisi açıkken viber ile konuştuğumuzda interneti 3 g den mi yoksa wifi den mi alır 2 saatten fazla kızla telefonda konuştum 3g den almışsa batarım bana wifiden aldı deyin ne olursunuz
  • Ben kullanıyorum gitmiyor

• Bende sürekli kullanıyorum tek sorunu var bazen telefonu açınca çalmaya devam ediyor 15-20 saniye daha ama çok kullanışlı Turkcell den arama yapmaz oldum. Eğer Whatsup kadar yayılırsa eminim paralı olacaktır.
  • Viber yükledim fakat aktivasyon kodu gelmiyor var mı bir çözümü? Arıyor falan ama ses de gelmiyor.
  • arkadaslar viber desktop 10 numara olmuş vallaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

telefonun hem wifi si hemde mobil verisi açıkken viber ile konuştuğumuzda interneti 3 g den mi yoksa wifi den mi alır 2 saatten fazla kızla telefonda konuştum 3g den almışsa batarım bana wifiden aldı deyin ne olursunuz

Wifi açıksa wifidan gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nokia c5-03 cihazıma yükledim ancak viber kurulu kişiler online gözükmuyor hangisinde yüklü gözükmüyor ipade yüklediğimde ise gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 24 Ağustos 2013; 13:04:19 >
  • Beyler benim telefon nokia 5228 . Viber tam yükleniyor yüklemek için yeterli alan yok diyor . Alandan bol ne var ama yüklenmiyo

• Merhaba arkadaşlar. Ben Galaxy S3 Mini kullanıyorum. Viber beni karşı tarafa sürekli çevrimiçi gösteriyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz acaba? Mesela iPhone'larda orta tuşa basıp çıkınca da çevrimiçi gösteriyor. Ama daha sonra orta tuşa 2 kez basıp viber'ı kapatınca çevrimiçi yazmıyor..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.