Şimdi Ara

ViBER uygulaması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
3
Favori
91.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abim yurt dışında rehbere ekledim. birbirimizi arayabiliyoruz normal şekilde. ama bir türlü viber ve tango listemde çıkmadı. alan kodu felan demeyin öyle olsa normal yollarla arayamazdık. ama viber listesinde çıkmıyo ne yaparsak yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Symbol

Benim ve esimin iphonunda viber yüklü. Bazen ona mesaj yazıp yolluyorum. Ancak ulaşmıyor. Arıyorum. Bende çalıyor görünüyor. Onun viber çalmıyor. Aynı sekilde tango da çalmıyor. İkimizin de ip4 5.0.1 jb. Esiminki gevey li. Sebep nedir acaba? Şimdiden teşekkürler.

jb siz ve geveysiz

ip lerde bir test etmek lazım

Geveyli cihazin push bildirimleri calismaz bu yuzden face watsapp viber tango hicbir bildirim gelmez.. Sam isimli programla push sorununu duzeltebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu program için alınabilecek f/p oranı en uygun telefon nedir arkadaşlar? Iphone'a gücüm yetmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamJam

Sırf bu program için alınabilecek f/p oranı en uygun telefon nedir arkadaşlar? Iphone'a gücüm yetmiyor maalesef.

750 800 liraya sıfır samsung'lar sony ericsson'lar var. uyduruk mallar değil,i 4.2 inç'lik 1.4 ghz'lik canavar gibi cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamJam

Sırf bu program için alınabilecek f/p oranı en uygun telefon nedir arkadaşlar? Iphone'a gücüm yetmiyor maalesef.

Astanadayim, Kazakistanin baskenti..
    Samsung Galaxy S fiyati 650 Tl civarinda.. Sifir ve garantili..
  • arkadaşlar bu viberde ses kapanmıyormu ben viberin sesini kapatmak istiyorum tamamen ??
  • Bu program çok güzel bir program internet olduğu sürece dünyanın her yerinde viber üyesi numaraları araya bilirsin.. üstelik bedava görüşme ve mesajlaşma.. skype bu programın yanında çok geride kalıyor... benim merak ettiğim konu başka.. 4 aydır bu program telefonumda yüklü 8 arkadaşım telefonuna yüklemiş bedava konuşuyoruz direk numarayı arayarak.. benim sorum şu bu program normal bilgisayarlara yüklene bilirmi? eğerki böyle bir şey varsa balından yenmez :)
  • Viber akıllı telefonlar arasında (Şuan Android ve iOs için) internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmayı sağlayan bir uygulama.

Akıllı telefonlarla birlikte 3G ile herkes, her an internete bağlı olduğundan Viber operatörlerin sms servisinin yerini alıyor. Viber Android ve iOs ortamlarında çalışıyor ve telefon numaranızla senkronize olarak rehberinizdeki diğer Viber kullanıcılarını listeliyor.

Bu uygulamayı Windows ortamında çalıştırabiliyoruz ve Viber kullanan herkesle internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmak mümkün oluyor. Viber uygulamasını Windows'a BlueStacks App Player üzerinden kuruyoruz. Uygulamayı BlueStacks ile kurarken kendi telefon numaramızı eklediğimizden, Viber kullanan arkadaşlarımızın listesinde görünüyoruz ve mesajlaşabiliyoruz.

Biz onlara mesaj yolladığımızda cep telefonlarına gidiyor, onlar bize mesaj yolladığında mesaj bilgisayarımıza geliyor. Viber kullananlara erişmek ve ücretsiz mesaj atmak için uygun bir çözüm.

Viber uygulamasını Windows kurulu bilgisayarımıza kurmak için :

1- BlueStacks App Player yazılımını kuruyoruz.

BlueStacks tüm Android uygulamalarını Windows üzerinde çalıştırmaya yarayan bir proje fakat burada Viber göz önüne alınarak anlatılmıştır. Whatsapp gibi birçok Android uygulaması bu şekilde bilgisayarınıza kurulabilir.

2- Viber uygulamasını indirip kuruyoruz. Hepsi bu kadar. Viber kullanan arkadaşlarınıza Viber kullanmaya başladığınızla ilgili uyarı gitti bile. Artık bilgisayar üzerinden Viber'i telefon üzerinden kullanan arkadaşlarınıza nerede olurlarsa olsunlar ücretsiz sms gönderebilirsiniz.

• artık bberry ve symbianda da var

yalnız sadece mesajlasabılıyoruz sanırım
    symbıanda arama menusu yok
  • arkadaşlar viber'de kıbrıs için country ne seçeceğiz arkadaşa onay kodu gelmiyor kıbrıs hattı var (kktcell) ? işin içinden çıkamadık.
  • 2003 ten beri skype kullanıyorum.
    Son 2 yıldır da mobile skype kullanıyorum.
    Harika!
    Nokia E 52 var bende görüntülü değil,
    Yakında değiştirmeyi ve görüntülü bir Model telefon almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsagon -- 19 Ekim 2012; 10:39:19 >
  • ipad üzerinden viber yüklü olanları arıyabiliyorum fakat şöle bişi mümkünmü normal gsm oparatörlerini arayabilme durumu varmı beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ipad üzerinden viber yüklü olanları arıyabiliyorum fakat şöle bişi mümkünmü normal gsm oparatörlerini arayabilme durumu varmı beleş

yok

öyle olsa güzel olurdu
  • quote:

ipad üzerinden viber yüklü olanları arıyabiliyorum fakat şöle bişi mümkünmü normal gsm oparatörlerini arayabilme durumu varmı beleş

Yuilop yukle

• viber de hemen caliyor aradiginda baya iyi o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Yuilop yukle

Eyw fena bi uygulama energy kredi olayi olmasaymis evlere senlik bisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viber'in güvenliği sorun yaratmış sanırım, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • Viber arada sapıtıyor. Alternatif ne önerirsiniz?
  • Arkadaslar bende bi problem ar bi turlu cozemiyorum. "viber hizmeti suanda kullanilamiyor veya engellendi. Daha sonra tekrar deneyin" diye bi uyari aliyorum ve vibere baglanamiyorum. Lutfen yardimci olurmusunuz

• viberla, whatsapp muhabbet olsun . :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.