Şimdi Ara

Vibe Space 12 (30cm)yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu subwooferı kullanmış yada dinlemiş olanlar hakkında yorum bilgi almak istiyorum 300TL gibi bir miktar'a alıcam gelen yorumlara göre ama sizlere bir danışayım dedim..
    birde bunu orta halli bir amfi ile beslemeyi düşünüyorum ne almam gerekir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 15 Ekim 2009; 23:02:03 >

bilen kimse yokmu
  • 300 Tl gerçekten güzel bir rakam. Vibe öle bir firma gibi sadece üst serilerine önem veriyor. Diğer modelleriini oldum olasi pek begenmiyorum. Buda en üst serisi subwoofer olarak. Güzel bir tonu var. İnfinty lere yakın bir sesi var..

Yanlız orta halli bir ampli derken neyi kasit ettin? 4 ohmda şöyle 800-900 rms te girersen güzel sonuclar alirsin bu subla. Tabi bir o kadarda kullanacağin veya yaptiricağin kabin.. :)
  • fiyatı çok abartılı olmayan 200 250tl cıwarı olan demek istedim
  • Bu bass ı tam verimle o fiyatta 1 amfiyle besleyemezsin. Bu bile az o bass için. 650 watt RMS verir anca 12 V ta. Akü gerilimi düştükçe düşer bu değer. Fiyat da 450 tl. 2. eli bile olmaz o fiyata.

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-1201-1-1200-RMS-EN-IYI-FIYAT-GARANTISI_W0QQidZZ21219491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 16 Ekim 2009; 23:59:16 >
  • Ozaman bu vibe'dan vazgeçiyorum başka bişey bakmak lazım:)
  • Öncelikle alacağınız woofer a göre de amfi almak zorunda olduğunuzu unutmayınız. Tam besleyemedikten sonra 10000 wattlık Kicker alsan, 1000 watt lık tam beslenmiş wooferdan daha az iş yapar. Boşa verilen para da cabası olur. Alacağınız amfinin RMS değeri, wooferınkinden yüksek olmalı. Çünkü amfilerin üzerinde yazan değerler 14,4 V taki değerlerdir. Pioneer 308 ler var mesela 400 watt RMS 2+2 ya da 4+4. Hem alacağınız amfi ile tek woofer mı besleyeceksiniz ya da ne besleyeceksiniz buna da karar verilmeli. Amfiyi woofer beslemekten başka amaçlar için de kullanabilirim diyorsan, 2 kanallı ya da 4 kanallı alabilirsin. Anlayacağın önce tam ne yapmak istediğini yaz, herkes ona göre öneride bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 17 Ekim 2009; 10:11:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl charge 4 vs flip 5 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amfi sadece woofer beslicek Arabanın orjinal kabinleri şimdilik teyb'e bağlı kalıcak.
    Compenantları aldığımda onuda amfiyle beslemeyi düşünüyordum..
    Şuan için 300TL var hazırda
  • Woofer olarak bu olabilir. Hazır kabinde ve kargo ücretsiz 200 Tl. 400 Watt RMS. Sen işi ucuz yollu kapatmak istiyorsun. Amfi olarak da 320 Tl ye JBL 1004 var. 2 kanalını köprüleyince 4 ohm a 320 watt RMS (sen onu 260 falan say) veriyormuş. Bu şekilde woofer a girersin. Boşta kalan 2 kanala da alınca compenantları bağlarsın. Compenantlar da 80 watt RMS olabilir mesela tam beslemek için. Teybinde özellik yoksa LPF ve HPF devreleri amfide mevcut. LPF wooferlar için, HPF yi kompenantlar için kullanabilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-TS-W308D4-308-D4-Kabinli-Kutu-Bas-308D4_W0QQidZZ21338562

http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-1004-4-KANALLI-600-RMS-2009-YENI-SERI_W0QQidZZ21219579

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.