Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
320.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonromeo

quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

merhaba arkadaşlar. aracım 2011 pejo 508 1.6 thp 156 beygir. bu araca hangi sistem oluyor ve güncel fiyatı nedir. fiyat paylaşmak uygun değilse pm atmanızı rica ediyorum. teşekkürler.

arkadaşlar yok mu bi cevap verebilecek olan ? bir an önce lpg'ye geçmek istiyorum. bu arada balıkesirdeyim.

lpfi olabilir.k.maraş cansu otogazı arayıp sorasilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider75

quote:

Orijinalden alıntı: liberter1

quote:

Orijinalden alıntı: dreamcatcheraks

Hepinize merhabalar...

Foruma daha yeni üye olabildim. 2009 model B8 kasa A4 1.8 TFSI aracım var. KM de neredeyse 12-13 lt yakıyor. Her gün ortalama 100 km yol yapıyorum ve beni baya baya sarsmaya başladı. Daha önce yazdıklarınızı da okudum fakat emin olmak için kendim de yazmak istedim. Aracıma vialle lpdi sisteminden taktırmak istiyorum. Acaba şuanki yaklaşık herşey dahil sistemin piyasa fiyatı nedir? Ve benim aracımda ne kadar tasarruf sağlayabilir. Baktığım araçların çoğu 1.4 tsi dı ve onlarda ciddi tasarruf sağlamış. İstanbulda taktırabileceğim işinin ehli biryer var mı acaba? Beni bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

13 litrelerde istanbul fiyatlarına gore yakıta verdiginiz paranın %40 ını tasarruf ederniz. Km bası ortalama 25 kurus kar edersiniz yani

http://www.meridyenlpg.com/iletisim.htm

burayı arayın ve istanbul bayilerini sorun.

@merk sende burayı arayıp CC montajını motor kodundan sorarak ogrenebilirsin. Ama benimkiyle aynı motor kesin oluyordur diyorum ben.

Aslinda haklisin Cc motoru seninki ile aynı ve olması lazım ama bu 160 hp Ccler bifuel olduğundan içinde senin motorda olmayan ek bikaç parça var ve bu yüzden motor kodu değişik. Kesin bilememekle beraber bu yüzden bağlantılarda da değişiklik olabilir.O yüzden belki takilamiyor olabilir. Hasan Ustaya sormak lazım o takarim diyorsa sorun olmaz

ben sordum şuanda cc lere takılmıyor.

• ben de antalyadayım....forester aracım için antalya ile görüştüm ama hiç takmamışlar...bize de tecrübe olur getirin takalım dediler...ben de o göz var mı yav...ama ilgili kiibar arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

ben de antalyadayım....forester aracım için antalya ile görüştüm ama hiç takmamışlar...bize de tecrübe olur getirin takalım dediler...ben de o göz var mı yav...ama ilgili kiibar arkadaşlar..

ankarada taktırın bence. gordum forester LPFI

ben deneyimlesinler arabamda birsey diye gidip konya merkezde montajlamıstım arabayı ilk zamanlarda.

• quote:

ben de antalyadayım....forester aracım için antalya ile görüştüm ama hiç takmamışlar...bize de tecrübe olur getirin takalım dediler...ben de o göz var mı yav...ama ilgili kiibar arkadaşlar..

merhaba bnde legacy almayı düşünüyorum nedir lpg olayı sıkıntılı mı bilginiz var mı?
  • Arkadaşlar bmw 316i f30 araca bu vialle sıvı püskürtmeli sistemler uygulanabiliyormu.?bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kafam cok karisti eminim benim gibi bircok arkadasinda kafasi karismis cunku kimse bu sistemin hangi araclara takildigini bilmiyor
    Bu sistem hangi araclara ve hangi modellerine takiliyor

• quote:

quote:

ben deneyimlesinler arabamda birsey diye gidip konya merkezde montajlamıstım arabayı ilk zamanlarda.

Kocaeli nde serim otogazdi sanirim boxer motor tecrübesi cokmus..lakin cok uzak bana..Ankara da hangi bayi de gormustunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

merhaba bnde legacy almayı düşünüyorum nedir lpg olayı sıkıntılı mı bilginiz var mı?

Nerdesin iz siz....izmit serim otogaz vialle de iyiymiş bizim boxerlarda..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

Nerdesin iz siz....izmit serim otogaz vialle de iyiymiş bizim boxerlarda..

Balikesirdeyim arabaya bugun bakmaya gidicektim (bursaya) aradim ulasamadim carsamba gidicem olursa alicam ama lpg konusunda nasil yapicam bakalim

• quote:

quote:

quote:

Kocaeli nde serim otogazdi sanirim boxer motor tecrübesi cokmus..lakin cok uzak bana..Ankara da hangi bayi de gormustunuz

memduh usta

• arkadaşlar bir hasap yaptım lakin doğru mu bilmiyorum...şimdi forester ımda 11.2 lt gösteriyor benzinde.. 11,2x4,59: 51,5krş 100 km deki yakıtım..lpg ile %10 fazla yakıt tüketse ortalama 1.5 litre fazla desek 12,7 lt lpg yakacaktır..12,7x2,69(antalya lpg fiyatı): 34,3 krş...17-18 krş yüz km deki fark..yıllık ortalama 18 bin km yol yapıyorum..17x18: 3100 tl falan...3500 tl ye taktıracağım vialle 1 yılda amorti mi edecek kendisini yani...yanlışım nerde acaba..
  • quote:

arkadaşlar bir hasap yaptım lakin doğru mu bilmiyorum...şimdi forester ımda 11.2 lt gösteriyor benzinde.. 11,2x4,59: 51,5krş 100 km deki yakıtım..lpg ile %10 fazla yakıt tüketse ortalama 1.5 litre fazla desek 12,7 lt lpg yakacaktır..12,7x2,69(antalya lpg fiyatı): 34,3 krş...17-18 krş yüz km deki fark..yıllık ortalama 18 bin km yol yapıyorum..17x18: 3100 tl falan...3500 tl ye taktıracağım vialle 1 yılda amorti mi edecek kendisini yani...yanlışım nerde acaba..

matematigi hizlıca okudum hesap dogruysa dogrudur. Ancak daha onemlisi foresterin %10 fazla tukettiginden emin olmak. Siz hesabınızı %10-20 arasında yapın. Cunku Lpdi'da kullanım bicimine gore %11-19 arası farklılıar gostermekte benim aracımda.

Benimki 124 sabitleyip ankara-antalya yaptıgımda %11

Sehiricinde %13

İstanbul- Ankara 160-230 km aralıgında hızlarda gazladıgımda %19 fazla tuketti.

Antalyada LPG ucuz degil. Dogru mantıkla yaklasmıssınız.

• o zaman yüzde 20 fazla yaksa 11.2 nin %20 i eklersek yaklaşık 13,5 lt gaz yapıyor..36,5 gaz ile yakıt..15 krş far var arasında..(benzin ve gaz 100 km de)23000km civarı kendini amorti ediyor o zaman..
  • bence mantıklı vialle...memduh usta da yeterli tecrübe ve bilgiye sahipse tadından yenmez forester
  • Seat ibiza cupra 2013 aracıma bu sistem takıla bilirmi izmirde bayiiniz varmıdır saygılar
  • Seat ibiza cupra 2013 model aracıma bu sistemi uygulamak mümkünmü izmirde bayiniz varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: esctatica

Seat ibiza cupra 2013 model aracıma bu sistemi uygulamak mümkünmü izmirde bayiniz varmıdır

Polo GTI'lar gibi aku bagajda mı onların? Varsa yapamazsınız.

o motorun mekaniginin hepsi aynı benimle ama yazılım farklı .

Bence Ankara'ya gelin burada yaptırın bende goreyim nasıl oldugunu :)
  • evet akü bagaşda fakat yerdeğiştirmesi kolay yani bagajın herhangibir yerine alınabilir önemli olan bu yazılıma uygun sistem varmı ben taktırmayı cok ıstıyorum arabadan inmeyen biri olarak masrafı cok oluyor
  • Hocam akünün yerini degisistiririm diyorsanız olabilir belki ama sormak lazım yinede.. merkezi arayın motor kodunuzu belirterek sorun
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.