Şimdi Ara

VIALLE ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS /TSI(LPdi)/LPfi (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.230
Cevap
57
Favori
329.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • VİALLE LPDİ nin sübaplara etkisi, özellikle TSİ motorda ve sübaplarda aşınma miktarı hakkında bilgisi olan varmı.

TSİ motor subapları Magnezyum alışımlı ise işimiz daha zor tabi.

Acaba likit enjeksiyon un yaptğı soğutma lpg nin ortaya çıkardığı yüksek dereceleri nekadar düşürür. Bu düşüş subapların erimesini nekadar geciktirir.

Orijinalden alıntı: anesteziyo

VİALLE LPDİ nin sübaplara etkisi, özellikle TSİ motorda ve sübaplarda aşınma miktarı hakkında bilgisi olan varmı.

TSİ motor subapları Magnezyum alışımlı ise işimiz daha zor tabi.

Acaba likit enjeksiyon un yaptğı soğutma lpg nin ortaya çıkardığı yüksek dereceleri nekadar düşürür. Bu düşüş subapların erimesini nekadar geciktirir.

Vw TSİ araçlara Vialle lpdi sistemin direk benzin pompasından pistonlara yani sibopların üzerine yakıt püskürtülmediği ve yakıt hava ayalarının vialle tarafından yapılıp tekrar takan ustaya yakıt hava karışım ayarı bırakmamasından dolayı bizim araçların süpoblarına hiç bir zararı yok,
    Yani diğer LPG kitlerini hatırlarsanız 2-3 ayda bir ayar yapılır veya hava sıcaklığına göre ayar yapılır bunun gibi ayarlar vialle lpdi de yok yok.
    Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 8000 kmyi gectim lpdi ile bir sıkıntı yok hocam subaplar konusunda.

Buradaki lpdi arkadaslar arasında arabasıyla en cok redline kullanan biriyim. Bir problem olsaydı su ana kadar olurdu. 1.6 TDI gibi yakıt tuketiyorum ama istersem 160 HP'yi sonuna kadar da kullanabiliyorum ve bakım masraflarım benzin gibi.

210 HP yaptıracağım Evotech motorsport ile ve arabamı havayla yurutup sabit hızlarda daha cok tasarruf edecegim ve canım isterse de LPG ile 210 HP'nin keyfini surecegim.

Not: Benim postlarımı okuyanlar bilir bu ürünün satışcısı değilim neyse o yazıyorum buraya.

Spor araba aman yapma etme dediler. İyiki de yaptım bunu. Çünkü benzine gereksiz para vermeye sinir oluyorum !

Orijinalden alıntı: liberter1

8000 kmyi gectim lpdi ile bir sıkıntı yok hocam subaplar konusunda.

Buradaki lpdi arkadaslar arasında arabasıyla en cok redline kullanan biriyim. Bir problem olsaydı su ana kadar olurdu. 1.6 TDI gibi yakıt tuketiyorum ama istersem 160 HP'yi sonuna kadar da kullanabiliyorum ve bakım masraflarım benzin gibi.

210 HP yaptıracağım Evotech motorsport ile ve arabamı havayla yurutup sabit hızlarda daha cok tasarruf edecegim ve canım isterse de LPG ile 210 HP'nin keyfini surecegim.

Not: Benim postlarımı okuyanlar bilir bu ürünün satışcısı değilim neyse o yazıyorum buraya.

Spor araba aman yapma etme dediler. İyiki de yaptım bunu. Çünkü benzine gereksiz para vermeye sinir oluyorum !

aynen öyle lieberter bizde senin arkandan geliyoruz benimde 2100km oldu sende problem çıkmaması benide daha çok sevindiriyor.bu sistem dururken benzinle araba kullanmak şaçma geliyor.umarım 50-100,000 km deviririz sorunsuz.

• quote:

8000 kmyi gectim lpdi ile bir sıkıntı yok hocam subaplar konusunda.

şu gdi sistemide bir çıksa bizde benzine para vermekten bir kurtulsak inan bizde sizin kadar mutlu olacağız uzadıkça siniri bozuluyor insanın binesim gelmiyor spoya

• buradaki katlogta sizin arabanız yok mu?

http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf

vialle TRye sordunuz mu var mı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

buradaki katlogta sizin arabanız yok mu?

http://www.vialle.nl/fileadmin/user_upload/Consument_Catalogus_NL.pdf

vialle TRye sordunuz mu var mı diye

aradım görüştüm tabiki ama hala ses soluk yok çıktı çıkacak derken yıl sonu geldi artık birilerini aramaktan bıktım usandım sizin adınıza sevinmekten başka birşeyim yok saygılar çünki sadece o kaldı
  • evet arkadaşlar herkesin sistemden memnun olması süper bende çok memnunum ve sorunsuz kullanıyorum.vialle ailemize pzts günü bir arkadaşım daha katılıyor okadar övdümki adam artık taktırmaya karar verdi. 1,4 tfsı audi a3 2011 model dsg ambition sportback model aracımıza vialle dönüşümü yaptırmak için pzts mersin gülcem otogaza
    teslim edeceğiz.inşallah oda sorunsuz olur ve bizim gibi arkadaşımda mutlu mesut biner :) .fotoğrafları montaj sonrası paylaşacağım.iyi pazarlar herkese.

Orijinalden alıntı: lider75

3000 km filanda ben yaptim. artik gaza basarak marsa basuyorum ve hemen calisiyor yani tam sifir sorun:-)

Son yazılım guncellemesinden sonra benim soguk motor tamamen benzin gibi anlık calısmakta. Sıcak ise bazen 1snyei gecebiliyor .
  • LPDI sistemi uzun süredir bende takip ediyorum.Eski aracım Passat 1.8 TSI idi .Ama satınca pek bu konuyu takip etmemiştim. Bazı arkadaşlarda çıkan sıkıntıların montaj kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Çünkü sistem çok yeni ustalar taka taka tecrübe kazanacaktır ve arıza olasılıkları minumuma inecektir. Normal sıralı sistemlerin ilk çıktığı zamanları hatırlarsanız yine bu tarz sorunlarla karşılaşılıyordu ama şimdi bunlar minumuma indi.

Orijinalden alıntı: dr.jackal50

quote:

Orijinalden alıntı: karasulu54

Vialle lpdi sistemi 1.4 tsi tiguanin her cesidine takiliyor mu?

Viallenin takılan araç katalogu mevcut önceki yazışmalarda var ordan aracınız motor koduna bakar takılıp takılamıyacağını görürsünüz ama büyük ihtimal takılır diye hatırlıyorum

tiguan ın her modeline montaj yapılabiliyor şase numarasını ( kapıda yazanı olmalı ) bize mesaj atarsanızkesin cevap verebiliriz.

Orijinalden alıntı: lovato kocaeli bayi

passat 1.4 90 kw tsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu soruma bu formda cevap verecek kimse yok, anlaşılan kimse vialle taktırmamış herhalde referans verilmeyen yerde lpg ye paydoş benzine devam anlaşılan distribütör ve bayiiler bu araçlara vialle montajı yapmadı veya çoğunun bayiliği gitti diye açıklama yapmak işlerine gelmiyor anlaşılan
    umarım düşüncelerimde yanılırım. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumoncel -- 12 Kasım 2012; 23:43:53 >

Orijinalden alıntı: muslumoncel

Mitsubishi lancer 1.5 109 hp mivec motorlu aracıma vialle lpfi sistem montajı yaptırmaya karar verdim. benim öğremnek istediğim konular
    1. Bu sistemi kullanıpta sorunsuz 100.000 km aracını kullanan varmı?

şu soruma bu formda cevap verecek kimse yok, anlaşılan kimse vialle taktırmamış herhalde referans verilmeyen yerde lpg ye paydoş benzine devam anlaşılan distribütör ve bayiiler bu araçlara vialle montajı yapmadı veya çoğunun bayiliği gitti diye açıklama yapmak işlerine gelmiyor anlaşılan
    umarım düşüncelerimde yanılırım. teşekkür ederim.

2 sene ulkemize temsa distributorlugu ile girip de o zamanlar aracına Vialle montajı yaptıran kimseyi bu forumda goremedigim icin su ana kadar Lpdi ile en cok km yapan benim sanırım 8000 kmyi gecti.

Sanırım meridyenin bir golfu var lpdi ile 3 ay once arastırma yaptıgımda 14000 km yapmıstı. Simdiye en az 20000 olmustur o arac.

2 sene once taktırmıs arkadaslar olsaydı burada cok iyi olurdu. 100000 yapan belki arac vardır TRde.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.