Şimdi Ara

vialand lunapark bilgi [acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vialanda gidiyoruz arkadaşlarla, güvenlik önlemini çok merak ediyorum şahsen Bostancı da binerken hep tereddüt ederdim.Oyuncaklar güvenli mi? + Hangi oyuncaklara binmemi önerirsiniz "360" denen oyuncağa bindim Bostancı da o gün bugün dür hep bir korku oluştu Lunaparka karşı o yüzden biraz daha sakin oyuncaklar önerin.

• Adalet kulesi, Maceraperest.

Dayanabilirsen Nefeskesen
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Adalet kulesi, Maceraperest.

nefeskesen,viking,adalet kulesi,safari tüneli, adını bilmediğim bir oyuncağa daha bindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

vialanda gidiyoruz arkadaşlarla, güvenlik önlemini çok merak ediyorum şahsen Bostancı da binerken hep tereddüt ederdim.Oyuncaklar güvenli mi? + Hangi oyuncaklara binmemi önerirsiniz "360" denen oyuncağa bindim Bostancı da o gün bugün dür hep bir korku oluştu Lunaparka karşı o yüzden biraz daha sakin oyuncaklar önerin.

konumu editliyorum

edit1: konu

edit2: güvenlik önlemleri çok iyi 7/24 ambulanslar geziyor zaten.

konuda yazdığım :

Geçen arkadaşlarla vialande gittik. Zar zor gittim zaten çok ısrar ettiler çünkü korkarım ben biraz lunapark aletlerinden. Neyse gittik adamlar direkt rollercoaster(nefeskesen)e yönlendiler bende Son Durak 3 ü izleyen adamım. Hayatımda öyle tırstığımı hatırlamıyorum. Orada 100-150 kişi var böyle sorumlu kişi kalp rahatsızlığı olanlar giirmesin dediği halde girdim ritim bozukluğu var bende. Neyse adam korkan varmı diye bağırdı megafondan bende el kaldırdım meğersem el kaldıran bir tek benmişim herkes güldü böyle adam adımı sordu kafa buldu biraz benle sakinleştirmeye çalıştı.

Sıra bize geldi 12 kişiyiz herkes bindi ben binemicem dedim kesin ölücem dedim heyecandan. Bizimkiler tuttu zorla oturttu en arkanın bi önündeyiz arkadaşla. Kemerler takıldıktan sonra kurtuluş olmadığını anladım. Başladım dua etmeye . Tren harekete geçti platformdan indi bi makinenin üzerinden geçince anında 130 km/h hızına çıkıyor. Tam mühendislik harikası. Neyse tam hızlandığı anda gözümü kapatıp star warstaki ışınlanma efektini hayal ettim kendi kendime koordinatları giriyorum böyle süper oldu ya tabi adrenalin insülin birbirine girdi orası ayrı. Hayatımda yaşadığım en heyecan verici 2. olaydı. 1. si zaten . Yani bu kadar korkaran bindiğim rollercoasterdan sağ çıktım ya ben dahada bungee jumping, paraşüt vs her şeyi yaparım gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 25 Nisan 2014; 23:57:20 >

• Behzat Amirim kullanıcısına yanıt
    fiyatı nedir ? Bindiğiniz oyuncaklar güzelmiydi ? kalabalık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Adalet kulesi, Maceraperest.

nefeskesen,viking,adalet kulesi,safari tüneli, adını bilmediğim bir oyuncağa daha bindim

360 a bindiniz sanırım. Biz gittiğimizde nefeskesen tadilattaydı, hocam nefeskesen çok korkunçmu

• Bir giden 100-150 lira harcıyormuş diyolar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayvanat bahçesi vialand vs.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Slim_R hocam ben nefeskesende korkudan gözümü açamadım,

@GandalfvsDumbledore girişte 55 lira veriyorsunuz akşama kadar biniyorsunuz istedeğiniz kadar.

@by oguz hocam Bostancıda 360 bindim 2-3 yıl önce fenalaştım indim o gün bugün dür binmiyorum o oyuncağa çok ısrar ettiler gene binmedim.

@Albert Enişten 55 lira sadece
  • Hocam rollercoasterda ilk olarak bende açamadım ama alıştım sonrasında 4 kere bindim üstüste. Akşam kafamı yastığa koyduğum an başım dönmeye başladı sanki hala nefeskesendeymişim gibi şu an bile bunu yazarken dönüyor

Allahtan 360 a binmedim.

Adalet kulesinde malum yerlerim pert oldu
  • Ankara'da ankapark yapılıyor ama nasıl olucak bilemiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

Hocam rollercoasterda ilk olarak bende açamadım ama alıştım sonrasında 4 kere bindim üstüste. Akşam kafamı yastığa koyduğum an başım dönmeye başladı sanki hala nefeskesendeymişim gibi şu an bile bunu yazarken dönüyor

Allahtan 360 a binmedim.

Baris adalet kulesine bindikten sonra kemeri cikmis yolda geri takmis dusunsrnr tam asagiya atmaya 2sn kala cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler vialanda gitmedim ama sitesinde ünitelere baktım

seneler önce olan tatilyadan fazla fark yok gibi nefeskesen dışında

yani koca disneyland için çok zayıf kalmamış mı ya çok az yetişkinler için alet sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

Hocam rollercoasterda ilk olarak bende açamadım ama alıştım sonrasında 4 kere bindim üstüste. Akşam kafamı yastığa koyduğum an başım dönmeye başladı sanki hala nefeskesendeymişim gibi şu an bile bunu yazarken dönüyor

Allahtan 360 a binmedim.

Baris adalet kulesine bindikten sonra kemeri cikmis yolda geri takmis dusunsrnr tam asagiya atmaya 2sn kala cikiyor

offf

• Bende gitmeyi düşünüyorum ne var ne yok bincem

• Hergün ordayım gelen pm atsın
  • Salı günü vialanddaydım.Baya eğlenceliydi, güvenlik açısından hiç bir tereddüt yaşamadım.Hepsine bindim fazlasıyla.Sorun varsa alabilirim.Özellikle nefes kesene binebildiginiz kadar binin derim o nitro var yaa
  • Ücretsiz biletim var en kısa zamanda arkadaşlarla gideceğim nefeskesenden fena tırsıyorum yalnız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ice planet

beyler vialanda gitmedim ama sitesinde ünitelere baktım

seneler önce olan tatilyadan fazla fark yok gibi nefeskesen dışında

yani koca disneyland için çok zayıf kalmamış mı ya çok az yetişkinler için alet sayısı

yokmu la cvp verecek
  • Bu pazartesi gidicem bende. En fazla gondola bindim ben hayatımda. Kesmiyo artık ama. Ne önerirsinz?

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Bu pazartesi gidicem bende. En fazla gondola bindim ben hayatımda. Kesmiyo artık ama. Ne önerirsinz?

nefeskesen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.