Şimdi Ara

VİALAND İkinci Bilet Hediye !!! GNCTRKCLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam insanlarin tepede kaldigi gun oradaydim, gecen sene kurban bayraminda idi, fakat o buyuk rollen coster degildi, buyuk rollen coster kalsa emin ol kimse kendi imkani Ile inemez ordan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

Hocam insanlarin tepede kaldigi gun oradaydim, gecen sene kurban bayraminda idi, fakat o buyuk rollen coster degildi, buyuk rollen coster kalsa emin ol kimse kendi imkani Ile inemez ordan.

gerçekten korkunç bir durum küçük de olsa sonuç olarak oradan tek başına inmek büyük bir güvenlik problemi
    bu durum bana şu an güven vermiyor
    önceden bu duruma ait haberler vardı internette nasıl olduysa onlar bile silinmiş herhalde
  • carsidukkan kullanıcısına yanıt
    Başbakanın emriyle silinmiştir
  • MAksimum kampanyası ile gittim. her makinede 45-50dk sıra bekledim. Belim ayağım her yerim ağrıdı bunu dikkate alın.
    Yada fastpass diye bir geçiş var. Ondan satın alın.
  • Pazar günü gittim 29/06/2014 maxsimum kampanya kodunu forumdan bir kişiye vermiştim. ben 29 marta satın almıştım biletleri 40 tl den 3 kişi göya indirimli sonra 2 kişi daha eklendi aileden yanımıza maximum kodu verdim geçersiz dedi forumdan verdiğim arkadaş kullanmış sanırım. bende aradım iş bankası mh lerini yeni kod istedim geçersiz dedim kod yeni kod ile 130 tl lik biletleri 65 tl ye aldık ben 3 ay önce 40 tl ye aldım yeni bileti 32,5 tl ye almış olduk :) gırgır geçti yeni gelenler bizimle :) neyse mavi raylı olan trene bindim pert oldum fena başım döndü .. roller coasterdan (yani adı aslında nefes kesen yazıyor ) önce mutlaka buna binin derim yoksa pert olursunuz ben kesinlikle binemedim cesaret edemedim. en eğlencelisi viking ıslanıyorsun ama önemli değil kuruyorsun ıslanmamak isterseniz 3 liraya yağmurluk satıyorlar. yemek fiyatları çok pahalı bizde hemen girişteki burger king girdik dışarı çıkarken girişin yanında giriş çıkış kapısı var görevliye dışarı çıkıp tekrar gireceğimizi belirttik kolumuza damga vurdu görünmüyor mavi ışıkta görünüyor yemeğimizi yedik tekrar içeri girdik. Bu arada hamile bayanlar ücretsiz bilet ile girebiliyor. sonuç sabah 11,00 dan akşam 19,00 kadar oradaydık erken gidip sıra beklemeden binebilirsiniz sonrası kalabalıklaşıyor hiçte batacak gibi değil saat 3 ten sonra hep sıra vardı. Fatih’in rüyasına mutlaka uğrayın bayıldım çok güzeldi. 2 kere bindik. kesinlikle kaçırmayın. iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

MAksimum kampanyası ile gittim. her makinede 45-50dk sıra bekledim. Belim ayağım her yerim ağrıdı bunu dikkate alın.

aynen. popüler zımbırtılara binecekseniz 60 dakika ve üzerine hazır olun. benim görüşüm tam gün gitseniz bile en fazla 10 tane alete binersiniz fazlası yok. beklemeler çok fazla. hızlı geçiş bilekliği ile geçen 1 aile gördüm onlar da araptı. tanesinin 100 lira olduğunu duydum. şu var eğer ben köküne kadar eğleneyim tadını çıkarayım diyorsanız paraya kıyıp o bileklikten almak eğlencenin dibine vurmak demektir.
  • Bugün bizim doğum günü 4 yaşını bitiriyor. Vialand a götürsem mi? Grnçtürkcell kod nereden bulabilirim?
    Çocuk için de sıra oluyor mu?

Edit: Şimdi icerideyiz bizim kiz baya egleniyor..
    Kod icin yardimci olan arkadasa tesekkurler tekrardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 5 Temmuz 2014; 13:24:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

MAksimum kampanyası ile gittim. her makinede 45-50dk sıra bekledim. Belim ayağım her yerim ağrıdı bunu dikkate alın.

aynen. popüler zımbırtılara binecekseniz 60 dakika ve üzerine hazır olun. benim görüşüm tam gün gitseniz bile en fazla 10 tane alete binersiniz fazlası yok. beklemeler çok fazla. hızlı geçiş bilekliği ile geçen 1 aile gördüm onlar da araptı. tanesinin 100 lira olduğunu duydum. şu var eğer ben köküne kadar eğleneyim tadını çıkarayım diyorsanız paraya kıyıp o bileklikten almak eğlencenin dibine vurmak demektir.

haftaiçi bile o kdar kalabalık mı oluyor ?

vay anasını ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

haftaiçi bile o kdar kalabalık mı oluyor ?

vay anasını ya

okullar tatil dolayısıyla oluyor. ben haftasonu gittim ancak görevliler haftaiçi haftasonu fazla fark olmadığını söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Bugün bizim doğum günü 4 yaşını bitiriyor. Vialand a götürsem mi? Grnçtürkcell kod nereden bulabilirim?
    Çocuk için de sıra oluyor mu?

çocuk için de sıra oluyor ancak çocukların binebileceği şeyler genelde sınırlı olduğundan fazla bekleme olmuyor. genelde binilen oyuncaklarda 90 cm 110 cm ve 120 cm boy isteniyor. mutlaka fatih in rüyasına götürün. görünürde çocuklar eğlenmez gibi geliyor ancak benim kız 3 yaşında 2 kez binmek istedi.
  • Bugün gitsek cokmu geç acaba ? Kalabalık olurmu ?

Bu kodu nasil kullanıyoruz ?

• Arkadaşlar yalovadan nasıl giderim bir fikir verecek olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Arkadaşlar yalovadan nasıl giderim bir fikir verecek olan var mı

fsm koprusunden gec. otiobandan devam et.. solda finanskenti girunce ilerde sagda. gaziosmanpasa alibeykoy kucukkoy cikisiindan cikip soldaki isiktan sola duz devam et.. kucukkoye girme soldan asagiya alibeykoy e dogru in.. hemmen sagdan devam ett.. tabelalaru gorursun..vialand diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Arkadaşlar yalovadan nasıl giderim bir fikir verecek olan var mı

fsm koprusunden gec. otiobandan devam et.. solda finanskenti girunce ilerde sagda. gaziosmanpasa alibeykoy kucukkoy cikisiindan cikip soldaki isiktan sola duz devam et.. kucukkoye girme soldan asagiya alibeykoy e dogru in.. hemmen sagdan devam ett.. tabelalaru gorursun..vialand diye

Allah razı olsun ama hocam toplu taşıma kullanacaksak

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    ido ile yenikapıdan gelecekseniz 39D ye binip son durakta inin. eminönünden gelecekseniz 47 ye binip son durakta inebilirsiniz. son duraktan 5 dakikalık yürüme mesafesinde
  • bu aralar giden var mı arkadaşlar? kalabalık nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

bu aralar giden var mı arkadaşlar? kalabalık nasıl?

Dun süperdi. Neredeyse hiç sıra beklemedim. Zaten küçükler için olan bölüm de boş sayılırdı kızım da beklemedi hiç.

Nefeskesen, 360 ve dehset kulesiydi sanırım o 3 ü başarrılı 360 dışındakiler çok kısa sürüyor.

Bugün pazar olunca belki biraz daha kalabalık olur. Çok uzun zamanların en az kalabalık gününde oradaymışız şansımıza..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

bu aralar giden var mı arkadaşlar? kalabalık nasıl?

Dun süperdi. Neredeyse hiç sıra beklemedim. Zaten küçükler için olan bölüm de boş sayılırdı kızım da beklemedi hiç.

Nefeskesen, 360 ve dehset kulesiydi sanırım o 3 ü başarrılı 360 dışındakiler çok kısa sürüyor.

Bugün pazar olunca belki biraz daha kalabalık olur. Çok uzun zamanların en az kalabalık gününde oradaymışız şansımıza..

Roller coster çalışmıyor mu hocam?

• Çalışıyordu diğer her şeyi denedim ama onu denemedim. Bir daha gidince deneyecek bir şey olsun :)
  • Arkadaşlar merhaba, ben hafta içi gitmeyi planlıyorum bu kampanyadan yararlanarak. Arkadaşımla beraber gidicem fakat kardeşimin gnctrkcll şifresini alıp gidicem, yani orda yanımda telefon olmazsa sorun olur mu sadece şifreyi söyleyerek yararlanabiliyor muyuz? Giden arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.