Teğmen
22 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Msi h110m anakartıma kaby lake bios güncellemesi yaptırmak istiyorum. Nerede? nasıl yaptırabilirim?
Herkese merhaba arkadaşlar, Okulumuzda bir proje oluşturup bu projeye reklam/ tanıtım filmi çekmemiz istendi şu an tanıtım filmimiz oylamaya girdi ve eğer destek olup videoyu beğenirseniz birinci olacağız. Bana bu konuda en çok sizler yardımcı olabilirsiniz donanımhaber ailesi. Hadi bi el atın arkadaşlar gücümüzü gösterelim. Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler.

LINK :https://www.facebook.com/eng202bestadvideoawards/videos/666103090188871/?fref=nf
Arkadaşlar merhaba, iphone kullanmaya başladığımdan beri karşılaştığım en büyük sıkıntı bu, çözüm bulamadım. youtube uygulamasına girip videoyu açıyorum ve modemin dsl, internet bağlantısı kopuyor. bunu nasıl çözebilirim?
Okul hakkında bilgi ve ulaşım gibi şeyleri burada konuşalım toplaşınn
Şimdi beyler plan şu 2 gün önce hüseyin çelik twitter dan kpss nin 2 gün içinde açıklanacağını söyledi. Yani isteyince bilgi alınabiliyormuş ösym den , bizde yerlestirme sonuçları tarihi hakkinda bilgi amaçlı tweetler atarsak belki bişey çıkar kim bilir? Burda boş boş beklemekten iyidir aktif olalım biraz. Linki birisi yazarsa iyi olur hadi bakalım

Edit: twitter.com/#!/hc_huseyincelik linkte burda
Hafta sonu da sınav açıklanabilyormuş. Bu adamlar sınav ve tercih dönemlerinde hafta sonu da çalışıyorlar. Bizim yerlestirme sonuçlarının yarın açıklanmaması için hiçbir sebep yok bence
Beyler hazırlık konusunda sorularım var, ışık üni.de okuyan veya tercih edenler varsa yardımcı olabilirler mi lütfen?
Mf4 sıralamam 150k beyler
ışık üni.inşaat müh. %50 burslu 160k
Arel üni. inşaat müh. %50 burslu 169k sizce hangisi gelir???
evet arkadaşlar okuyan veya okumuş birini tanıyan kişilerin görüşlerini 4 gözle bekliyorum :) nasıldır şehir , üniversite, kampüs?
evet beyler yakın bi arkadaşım ts-1 den 40k yapmış istediği bölüm istanbul dışında 48k ile almış geçen sene sizce kesin yerleşir mi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 162
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 7.367 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.