Şimdi Ara

via land ' e giden var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 TL mis galiba ogrenciye indirim filan var mi ? Bir de buyuklerin binebilecegi 3-4 makine var gerisi cocuklara hitap ediyor diye duydum yani simdilik gitmeye deger mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tırt demişlerdi ama roller-coaster için gidilir diye düşünüyorum.

• sadece girişmi 55 tl yoksa 55tl verince sana biletmi veriyorlar? belki bende gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

sadece girişmi 55 tl yoksa 55tl verince sana biletmi veriyorlar? belki bende gidebilirim

55 TL verip herseye biniyormuşuz hocam

@Oziko su anda calisan roller coaster pek iyi degil diye duydum , daha büyüğü ekimde acilcakmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

55 TL mis galiba ogrenciye indirim filan var mi ? Bir de buyuklerin binebilecegi 3-4 makine var gerisi cocuklara hitap ediyor diye duydum yani simdilik gitmeye deger mi ?

Ben gittim güzel biyer, gitmeye değer. Öğrenci indirimi yok malesef. Roller coaster ekim ayınca acılacak suan max. 80 km hız yapan normal tren var.
  • Gittim ama tren falan daha hazır değil

Bütün üniteler bitince gidilir ama o zaman da 80tl olacakmış

• beyler herşey çoçuklar içinmi sadece 1-2 tane buyukler için var diyolar doğrumu bu haftaiçi gitmeyı dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M Paket 5'i Kim M5 Yapabilir ?
    17 yıl önce açıldı
    Cebinde KaÇ Para V A R . ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @MaryodakiYeşilAdam @Sourcee_ peki beyler sagolun. Ben de ilerleyen zamanlarda buyuk roller coaster acilinca gitmeyi dusunuodum arkadaslar israr ediyo simdi gidelim diye

• ben gittim param yok diye almadılar içeriye

nefeskesen yani ters dönen hızlı tren ekimde açılacak .Suanki maceraperest hız yapıyor fakat ters dönmüyor .Sadece 2 tane alet açılmamış durumda onlarda ekimde açılacak . sabah 10 da gidin haftasonu 9 da kapanıyor sanırsam kolunuza bileklik takıyorlar ister eviniz yakınsa gidip 1 saat sonra gelin farketmiyor :D
  • Usta şimdi gitmenin bi anlamı yok bence ama şöyle bişey yapabilirsiniz

Bilet fiyatları 55 lira olarak kalmayacak her şey tamamlanınca 80-100 arası bi fiyat söylediler yanlış hatırlamıyorsam. Bileti şimdiden ilerki bi tarihe göre 55 liradan alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.