Şimdi Ara

Vi ulti vs malum adc ulti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vi tam ulti atarken r+q yaptığınız da yemiyorsunuz veya ulti açıkken q basarsanız diğer türlü animasyon başladıktan sonra kaçış yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Son reworklerden sonra vaynenin ultisi hedef alinamaz yapmiyor görünmezlik veriyor yani vurabilir diye tahmin ediyorum.

Zaten Vayne için yazmadım genel söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: Prince Hydron

quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

Viin ultisi bozulmaz ne olursa olsun ölmek var dönmek yok

Untargetability ile bozulur.

Yani bi ultiyi attıktan sonra vlad bozabilir mi ultiyi

Evet bozar.

• Vi casting yaparken Vayne görünmez olursa ulti atılamıyor. Eğer Vi takip etmeye başlarsa pembe saçlı hanım kızımızın kanı kaynıyor, durdurulamıyor. Onun haricinde yeni bir düzenleme geliyor zaten, Caitlyn ultisi, karma W su gibi yetenekler görünmez hedefleri gösterecek. Buna Vi'ın ultisi de dahil olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 27 Aralık 2016; 2:40:47 >
  • Vayne ulti'yi yer mi bilmem ama Vi'nin ulti'sinin de nasıl bozulduğunu söyleyeyim. Hecarim ile ne kadar hızlanabiliyorsanız hızlanıyorsunuz ve dakika 20'den sonra base'ten hızlıca çıkarken Zilean E'si de alıyorsunuz ve o sırada Vi size ulti atıyor. Bi 5 metre Vi Heca'yı takip ettikten sonra ultisi bozulup CD'ye giriyor. Zamanında denemiştim, düzelmediyse hala bu şekilde.
  • I Stand Resolute kullanıcısına yanıt
    Rammus'u baseye kadar takip ettiğini biliyorum. Güdümlü yetenekler bozulmaz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Şimdi merak ediyorum,diyelim bu malum adc u attı üstüne de vi ulti attı,vi tam bunu ziplatirken bu q atıp görünmez olursa ortaya nasıl bir sonuç çıkıyor acaba ?

Niye malum ? Vayne de geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Vi casting yaparken Vayne görünmez olursa ulti atılamıyor. Eğer Vi takip etmeye başlarsa pembe saçlı hanım kızımızın kanı kaynıyor, durdurulamıyor. Onun haricinde yeni bir düzenleme geliyor zaten, Caitlyn ultisi, karma W su gibi yetenekler görünmez hedefleri gösterecek. Buna Vi'ın ultisi de dahil olur diye düşünüyorum.

2 dakika önce denedim kazayla, Vi ile ultiyi attım harekwtlendiğim an Vayne kayboldu. Casting in bittiğine eminim.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    geldi demedim, geliyor dedim. PBE de "true sight" adında bazı yetenekler görünmezleri gösterebiliyor.

Champions List:
    Akali - W
    Caitlyn - W/R
    Fiddlesticks - W
    Fizz - R
    Kled - Q/E
    Karma - W (not yet but tooltip will be updated soon.)
    Leblanc - E
    Lee Sin - Q
    Lulu - E
    Morgana - R
    Nidalee - W
    Thresh - Q
    Twisted Fate - R
    Vi - R
    Zyra - W

Kaçı değişir değişmez bilmiyorum, şu an ki "true sight" verecek yetenekler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Rammus'u baseye kadar takip ettiğini biliyorum. Güdümlü yetenekler bozulmaz diye biliyorum.

Sırf bunu denemek için 3 kişi girmiştik zamanında. Zilean, Heca, Vi. Heca çok hızlı gittiği için bozuluyor Vi ultisi. Birisinde ultiyi attığı gibi bozuldu, birisinde de 1 saniye civarı takip edip bozuldu. 4 saniye civarı sürüyordu hatırladığım kadarıyla sunaktan solo ikinci kuleye gitmesi Heca'nın. 3 kişi denemek lazım tekrar. Fakat bütün hız veren itemleri, rünleri, kabiliyetleri, skilleri full'lemek lazım hız için.
  • Ne yumruk ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.