Şimdi Ara

vi nasıl oynanır neden q fullenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mid lanede oynanabilirmi ve solo viablemi ? her izlediğim videoda q fullüyorlar sebebi nedir ve buildi nasıl olmalıdır ?

• Jungle neden oynamıyorsun?
  • Hepsinde oynanır fakat verimli olmaz.
    Q fullenmesinin sebebi E'ye göre hasarının daha çok artması ve CD'sinin düşmesi. Bi gank'ta 2 kere kullanabiliyorsun neredeyse.
    Build olarak a.pen veren jungle eşyası , kara balta , tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Hepsinde oynanır fakat verimli olmaz.
    Q fullenmesinin sebebi E'ye göre hasarının daha çok artması ve CD'sinin düşmesi. Bi gank'ta 2 kere kullanabiliyorsun neredeyse.
    Build olarak a.pen veren jungle eşyası , kara balta , tank

dediğine katılıyorum. karabaltadan sonra tank esyalarıının yanında sihiriçen tercih edilebilir.
  • Jung dışında useless baskın kalitesini arttırmak için q fullenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganklerde ilk Q'yu tutturursan E ve aa ile W pasifiyle yüklü hasar çıkartırsın, olur da adam Flashını harcarsa eğer Q fullersen yeterli CD ile aynı gankte ikinci Q ile 2. knock-up'tan kill çıkartmak hiç zor değil. Ayrıca ultisinin mobiliyeti tek taraflı, yanı girersen çıkamayabilirsin de o yüzden direkt tfnini başında atmak yerine carrylerin ya da onları koruyanların zaafını beklemek için TF'lerde önce Q ile bir knock up sonrası ultiyle gir.
  • Vi bu oyundaki en iyi ormancı karakteridir açık ve net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Vi bu oyundaki en iyi ormancı karakteridir açık ve net.

Gragas varken mi
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    exactly!
  • Build bilmem ama jax ile uyumlu karsımıza geldiler ezdiler

• Cunku E fullersen verdigin hasarda cok bi degisiklik olmuyor. Q mobility icin fullenir. Mid top oynanir ama yuksek eloda yasatmazlar.

• Ben de eskiden ad jungle itemi ciktigimda q fulluyordum ama simdi zipkin cikip w fulluyorum bana gore baya iyi oluyor yine de ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem
  • Cd si azaldığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı jungle dönmek istersen w, sürekli gank atmak istersen q fulle. e'yi genelde w patlatmak için kullanılıyor.
  • Merhaba.

Evet, Vi'ı üst koridorda tercih edenler var fakat ben bunu önermiyorum. Zira mekanikleri, oynanış tarzı ve stratejisi ile tam bir orman şampiyonu. Ormanı hızlı temizlemesi ve etkili baskınları ile üst koridordan çok ormanda oynanmasını daha etkili buluyorum. Fakat yine de iyi oynayabilirsen üst koridorda da hiç fena gitmeyecektir, zira E yeteneği ile minyonları oldukça güzel biçip arkadaki rakibe de hasarın belli bir kısmını yansıtabilir. (Cho'Gath'e çok benziyor, değil mi?)

Adalet meydanında bol şans! =)
  • W maxlemek hakkinda ne dusunuyorsunuz beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernando

Merhaba.

Evet, Vi'ı üst koridorda tercih edenler var fakat ben bunu önermiyorum. Zira mekanikleri, oynanış tarzı ve stratejisi ile tam bir orman şampiyonu. Ormanı hızlı temizlemesi ve etkili baskınları ile üst koridordan çok ormanda oynanmasını daha etkili buluyorum. Fakat yine de iyi oynayabilirsen üst koridorda da hiç fena gitmeyecektir, zira E yeteneği ile minyonları oldukça güzel biçip arkadaki rakibe de hasarın belli bir kısmını yansıtabilir. (Cho'Gath'e çok benziyor, değil mi?)

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernando

Merhaba.

sen sus sosis
  • Mestrant kullanıcısına yanıt
    Gap Closer varsa q yoksa w ya veriyorum.

• Guclu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.