Şimdi Ara

Vi build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jungle itemi-Gezgin cizmesi-Randuin-hirpalayan-Ruh gomlegi(gunatesi)-Karabalta-Koruyu melek cikiyorum eksik veya hatali olan var mi

Skill siralamasinida genellikle E-Q-W seklinde yapiyorum.Ama skill siralamasini ranked 20 mac atmama ragmen her mac degistiriyorum tam oturtamadim siz ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biberlisucuk

Vi a item olarak
    Jungle itemi-Gezgin cizmesi-Randuin-hirpalayan-Ruh gomlegi(gunatesi)-Karabalta-Koruyu melek cikiyorum eksik veya hatali olan var mi

Skill siralamasinida genellikle E-Q-W seklinde yapiyorum.Ama skill siralamasini ranked 20 mac atmama ragmen her mac degistiriyorum tam oturtamadim siz ne onerirsiniz?

Wriggle+Hirpalayan GG.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

quote:

Orijinalden alıntı: biberlisucuk

Vi a item olarak

Wriggle+Hirpalayan GG.

Genellikle kertenkelenin ruhu cikiliyor hocam bende oyle cikiyodum bide wriggle denerim

• İlk Q fulluyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

İlk Q fulluyorum ben.

Ara sira bende q fulluyorum hocam ama e iyi hasar cikartiyo ve junglei kolay temizliyo

• Skillleri maçlara göre fullemen en mantıklısı, skill sırası çok bariz herolar hariç maçtan maça değiştirmen gayet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ad jungle itemi kara balta gerisi tank kasıyorum e w q fullüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Lee Sin Combo'ları
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauppatore

Skillleri maçlara göre fullemen en mantıklısı, skill sırası çok bariz herolar hariç maçtan maça değiştirmen gayet normal.

Bende genellikle ona gore yapiyorum hocam saol

• Q fulle cooldownu aşırı derecede düşüyor. red buff varsa 2. qyu bile atabiliyorsun
  • Q fulle önce sonra E ama bazen de W derim eğer eritmesi zor adamlar varsa off tank gibi vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.