Şimdi Ara

vf: bittikçe dolan 2gb (750dk-1000sms-2gb) 19 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
6
Favori
4.978
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone
    Vodafone Online Mağaza | Tarifeye Ek Akıllı Telefon
    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/bittik-e-dolan-2gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 26 yas alti katilamiyor ne mantigi var simdi bunun !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen ay başvurmuştum aynı tarifeyi aynı fiyata kullanıyorum. ben 26 üstüyüm bende bir tane vodafone numarası istemiştiler referans olarak. bende diğer kendi vodafone hattımı göstermiştim olmuştu.
  • Komple 1000 tarifesindeyim BITTIKCEDOLAN2GB yazıp 7000e mesaj attım ama olmadı. Çünkü yeni hat taşıyanlara özelmiş. Kabul etseydi süper olacaktı.
  • 26 yaş altındakiler esnek s tarifesine geçebilirmiş ulan bu 19 o 22tl kafamı buluyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Komple 1000 tarifesindeyim BITTIKCEDOLAN2GB yazıp 7000e mesaj attım ama olmadı. Çünkü yeni hat taşıyanlara özelmiş. Kabul etseydi süper olacaktı.

komple 1000 tarifesi de artık abone almıyor zannedersem , şu anda 500 dk 1000 sms 2 gb internet alıyorum 22 liraya , bi de yanın ekstra 500 dk alıyordum aylık paket 10 liradan , onu kaldırdılar, şöyle adam gibi 1000 dk ve 2-4 gb avea tarifesi gibi kampanya yapsa vodafone, çok dua alacak
  • * Tarife kapsamında yüklenen dakikalar, 60 saniyelik ücretlendirme periyodu ile ücretlendirilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karamsar1İ kullanıcısına yanıt
    piyasadaki hemen hemen her tarife bu şekilde (faturalılar hariç)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır avea faturalıdayım, kendi müşterilerine indirimli tarife vermediği için numara taşımak için vodafone'a bakıyorum.
    Bu tarife uygun geldi ama periyod olayı kötüymüş. Aynısının faturalısı olsa hemen geçeceğim de yok sanırım.
  • karamsar1İ kullanıcısına yanıt
    750 kere arama hakkın var kabataslak şekilde, konuşma olayını çok yapmıyorsan sorun olmaz bence. :) hem bence takılı kalma, geç başka operatöre 2-3 ay dene olmadı dön yine aveaya üstleik bahsettiğin o indirimlerle :)
  • az önce turk telekom faturalıdan bu tarifweye geçmek için imza verip simkartımı aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende turkcell kazıkcısından kurtulmak istiyordum bu paket iyimiş. ama bu 2 GB paket ne arkadaş 4.5G geldi zihniyet hala devam ! en az 4 GB paketler ne zaman gelecek çok merak ediyorum !
  • 3 gün önce Vodafone a geçiş yaptım, kabul etmiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

vf: bittikçe dolan 2gb (750dk-1000sms-2gb) 19 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 7 Mayıs 2016; 22:58:28 >
  • Bittikçe dolan ve esnek tarifeler arasındaki fark nedir? İkisinde de 10 tl ile tek bir içeriği, 15 tl ile komple tarife içeriğini yenileyebiliyoruz değil mi? Bir fark var mı arada?

• Bu kampanya iyi oldu. 20 TL altina 2GB kullanmak, gerektiginde 29 TL'ye 4GB kullanmaya imkan vermesi gayet iyi. Zaten hediye internet de bol bol veriyor Vodafone. Gecenlerde iki yildir 50-55 TL'ye 2GB internetli faturali tarife kullanan bir yakinimi, faturasiza gecirip Firsat2GB tarifesine kayit ettim. Faturalida 50-55 TL odedigi dakikayi interneti simdi 20 TL'ye kullaniyor. Fahis kar marjlariyla halki soyan sebekelere en iyi tepki, faturali hatlari iptal etmek olmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalı ile faturasızın ücretlendirme periyod mantığı farklı, faturasızda internet ve dakika daha çabuk bitiyor. iki hattım da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

ben geçen ay başvurmuştum aynı tarifeyi aynı fiyata kullanıyorum. ben 26 üstüyüm bende bir tane vodafone numarası istemiştiler referans olarak. bende diğer kendi vodafone hattımı göstermiştim olmuştu.

ben de 1-2 hafta önce geçiş yaptım siz nasıl 19 liraya kullanmaya basladınız hocam?

ben aynı tarifeyi 22 liraya kullanıyorum şu anda

hangi işlemleri yapmalıyım nasıl olmalı?
  • ben bugün başvurdun, tt'den geçicem 1 haftaya belli olur sanırım. normalde 1000 dk 100 sms 4 gb 32 tl ye kullanıyordum tt'de. internetin yarıdan fazlasını kullanamıyordum zaten bu iyi oldu benim için.

tabi geçiş konusunda sıkıntı yaşatmazsa vodafone göreceğiz bakalım. bu arada yaşım 36
  • Daha önce fırsat 2 gb tarifesini kullanıyordum, internet çok yavaştı. Sanki bu paketi kullananların interneti 2. ya da 3. öncelikli hale getiriliyor. Bu kampanya da fena değil ancak internetten dolayı vodafone'a uzun bir süre geçmeyi düşünmüyorum.

• Uygun fiyatlı arayanlar şunu deneyebilir:

SUPER2GB yazıp 7000 e gönderin; 500 dk, 1000 sms, 2 gb - 20-TL, istersen 1 gb interneti 5-TL ye alabiliyorsun. Yani 25-TL ye 3 gb, 30-TL ye 4 gb olabiliyor. Ben şuan bunu kullanıyorum gayet memnunum. 500 yı bırak 250 dakika kullanırsam ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.