Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Arkadaşlar şuanki netleride yazalım

Türkce 30
    Mat 15
    Sos 20
    Fen 25

İnsallah bursa veya konya forumdaşlarım önceliğim

Mat netlerin cok az en az 30 yapmalisin ben su an 35 mat
    30 turkce
    15 sosyal
    25 fen yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Arkadaşlar şuanki netleride yazalım

Türkce 30
    Mat 15
    Sos 20
    Fen 25

İnsallah bursa veya konya forumdaşlarım önceliğim

Mat netlerin cok az en az 30 yapmalisin ben su an 35 mat
    30 turkce
    15 sosyal
    25 fen yapiyorum

Mat yapamıyorum zaten fen agırlıklı bölüm

Dünki denemede

Türkce 28
    Sos 27
    Mat 20
    Fen 24

Yaptim hayirlisi artacak daha geo bilgim 0
  • Geometri herkesin dedigi gibi soru cozmeyle alakali hergun bir test coz yavas yavas yapmaya baslarsin
  • Selam arkadaşlar nasıl gidiyor dersleriniz.Alıştınızmı derslere ?
    Biraz yukarılarda gördüm kadavra muhabbeti falan dönmüş Zaten midesi kaldırmayanlar ilk anatomi dersinden sonra bırakmayı düşünür.
    Ben ilk kadavrayla karşılaştığımda bi 5 dk (köpek kadavrasıydı) bakıştık. O arada gelenlerin bazılarıda ayy ıyy falan sesler çıkarıyodu
    Ama hiç bu konuda rahatsız olan görmedim.Valla 2.sınıfım ama 1.sınıf derslerini arar oldum.Habire yem dersi,hayvan besleme görüyoruz bi an
    önce klinik derslerine girmek lazım

• Klinik dersleri kacinci sinifta basliyor?
  • 3.sınıfta başlıyor.Ama ön şartlı dersleri vermeniz lazım.Anatomi ve fizyoloji klinik muayene dersini etkiliyormuş.
  • Balıkesir üniversitesinede açılmış bölüm haberiniz olsun bu sene kuruldu
  • Arkadaslar birsey sorcam fakultenin zenginlik durumu nedir hemen hemen herkeste araba var mi ve siz ayda ne kadar parayi nelere harciyorsunuz ( uludag)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebatuhanking

Arkadaslar birsey sorcam fakultenin zenginlik durumu nedir hemen hemen herkeste araba var mi ve siz ayda ne kadar parayi nelere harciyorsunuz ( uludag)

"hemen hemen herkeste araba mı?" naaptın panpa sen ne arabasından bahsediyosun devlet üniversitesinde 150 kişi varsa en fazla 10 kişide vardır araba belki o bile yook... Yanlış hatırlamıyorsan sirocco alacak olan sendin takma kafana kimsede araba yok araban varsa hele bide 90.000'lik sirocco ise kralsın :D
  • Tesekkur ederim su an icin acemiyim araba kullanmayi biliyorum ama daha ehliyetimi almadim 18 e girmedim acemiligi mi atmak ve tecrube kazanmak adina baslangic olarak 45.000 liraya kadar bir araba alip tecrube kazanmak istiyorum. Galerici akrabalarimiz var 10 numara araba alip yapcaz birseyler ses sistemi falan oyle peki oralarda hayat pahali mi yani ne kadar para ile geciniyorsunuz
  • Araban olup olmamasına bu kadar takma bence, ailen alacaksa da tabii ki hayır deme. Gezmesini bilirsen arabayla bursada gidilecek o kadar çok yer var ki. Arabası olıp sadece evden okula giden kişiler tanıyorum, her gün gezip eğlenip bütün derslerden kalanı da . Annem bazen haftasonu için geliyor arabayı alıp geziyorum deli gibi. Bursada gerçekten lazım ama olmaması da eksiklik yaratmıyor. Benim yurt aylık 525 TL, onun dışında ortalama 400-500 de ailemden geliyor, anca yetiyor bana. Bir de kredi alıyorum (gerçi 3 aydır alamadım ama o ayrı konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 9 Mart 2012; 1:22:12 >
  • dostlar veteriner fakültesini okumuşlar yada okuyo olanlar size bir kaç sorum var
    1- veteriner fakültesini nerde okuduğun önemlimi
    2- ben fırat üniversitesi istiyorum bilgisi olan varmı
    3- ygs den 260 civarı yapsam lys den kasıp girebilme ihtimalim nedir
    4- veteriner memura verilen maaş lar nasıl ?
  • yokmu cevaplıycak ??? .s
  • Veterinerlik fakültesi, diş hekimliği fakültesi...
    Doğrusu böyle yazılıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Veterinerlik fakültesi, diş hekimliği fakültesi...
    Doğrusu böyle yazılıyor sanırım.

Hayır dişi bilmem ama doğrusu "veteriner fakültesi"
    veteriner kök olarak hayvan demek eğer veterinerlik dersek hayvanlık fakültesi olur... Mesleğiniz ne diye sorulduğunda veteriner diye cevaplanır aslında yanlış bir tanım ama öyle yerleşmiş...
  • Veteriner denilen şahsiyetler hayvan mı yani?
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f5b8252c0f6b5.15555389
    Sanırım hayvan demek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 10 Mart 2012; 18:40:10 >
  • Veterinerlikte de anatomi var mı? Varsa işiniz zor.
  • quote:

Veterinerlikte de anatomi var mı? Varsa işiniz zor.

Anatomi olmaz mı babası var hemde kemik bilimi, miyoloji, organ bilimi olmak üzere bir tıp hekiminin gördüğü her şey var buna artı olarak zor nokta ise her hayvan tipinde farklı oluşu yani bir femur, humerus... gibi aklınıza gelecek kemik kas yapısı dizilimi ve her organ için her hayvanın yapısı farklı bütün bunları bilip üstünde equus(at), ruminant(büyük ve küçükbaş), carnivor, sus gibi sınıflarda bunların farklarını da ezberlemeniz lazım....
  • quote:

Veteriner denilen şahsiyetler hayvan mı yani?
    http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.4f5b8252c0f6b5.15555389
    Sanırım hayvan demek değil.

Sorunda o zaten veteriner bir şahsiyet değil fransızca hayvan demektir veteriner fakültesi terimi doğrudur yani hayvan fakültesi ama veteriner kişi olmaz mezunu veteriner hekim olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: -can

dostlar veteriner fakültesini okumuşlar yada okuyo olanlar size bir kaç sorum var
    1- veteriner fakültesini nerde okuduğun önemlimi
    2- ben fırat üniversitesi istiyorum bilgisi olan varmı
    3- ygs den 260 civarı yapsam lys den kasıp girebilme ihtimalim nedir
    4- veteriner memura verilen maaş lar nasıl ?

-----------------
    selamlar
    ben harran üni.vet.fak. mezunuyum (2006) bizim meslekte okuduğun üni.nin iş bulma açısından hiç bir öneminin olmadığını şahsen tecrübe ettim. özel sektör , kendi kliniğim ve memuriyet olmak üzere üç platformda da çalıştım. halen de memurum (2009'dan bu yana). net maaş; aile yardımı ile beraber 2.950tl. aşılama ve küpeleme için yasal el emeğimiz var. bu da ortalama aylık 150-200 tl eder.ortalama aylık 3.000 lirayı geçersin. (döner sermaye ve banka promosyonu hariç)

fırat üni.vet.fak. öğrenci bakımından çok yoğundur ,kalabalıktır. klinik derslerinde gelen hayvanı en yakın 10 metreden görürsün :) demek istediğimi anlamışsındır.

hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 11 Mart 2012; 14:46:46 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.