Şimdi Ara

Vestfrost VF CF 5100 Inox Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bu ürün Vestel altında üretiliyor diye yazılmış. Fiyatı şekli hacmi vs hoşumuza gitti.

    Sanırım yeni bir model, ustalar yorumlayabilir mi ?
    https://www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-cf-5100-a-buzdolabi-pm-HB00000EER8Y


    Ürün Tipi: Kombi Tipi
    Dondurucu Özelliği: Statik
    Enerji Sınıfı: A+
    Brüt Hacim: 510 Lt
    Ses Seviyesi: 43
    Ürün Boyutları (Y *G*D): 186*70*73.5



    Vestfrost VF CF 5100 A+ Buzdolabı

    Çift kapılı olarak tasarlanan Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabı, modern ve şık tasarımlı Inox rengi ile göz dolduruyor. Kombi tipi tasarlanan buzdolabı modeli, çift kapılı özelliği ile pratik ve konforlu bir kullanıma imkan tanıyor. A+ enerji sınıfına dahil olan buzdolabı modeli, düşük enerji tüketimi ile ekonomik olarak da bütçenize önemli bir avantaj sağlıyor. Geniş iç hacmi ile kalabalık ailelerin soğutma ve dondurucu ihtiyacını kolaylıkla karşılayan ürün, şık görsel tasarımı ile mutfağınızda modern bir görünüm sergiliyor.

    Kullanışlı Özelliklerle Tasarlandı

    - Oldukça geniş iç hacme sahip Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabı, fonksiyonel tasarımı sayesinde sıklıkla kullanılan soğutucu bölmesine üst tarafta yer veriyor.

    - 43 dB düzeyinde ses seviyesinde çalışan buzdolabı modeli, düşük ses oluşturarak konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.

    - Kapı açık alarmı ile tasarlanan Vestfrost kombi tipi buzdolabı, buzdolabı kapısının açık unutulduğu durumlarda sesli alarm vererek uyarıda bulunuyor. Bu özelliği sayesinde dolap içerisindeki soğuk hava daha uzun süre korunurken enerjiden de önemli ölçüde tasarruf sağlanıyor.

    - Mekanik kontrol paneli özelliği sayesinde buzdolabının dondurucu ve soğutucu bölme fonksiyonlarını rahatlıkla kontrol etmeniz sağlanıyor.

    - Soğutucu bölmesinde bulunan kapı rafları, farklı yüksekliklerdeki şişe tasarımları için ideal saklama alanı oluşturuyor.

    - Soğutucu bölmesindeki iç aydınlatma tasarımı, ışığın yetersiz olduğu karanlık alanlarda dolap içerisini kolaylıkla görmenize imkan sağlıyor.

    Geniş İç Hacim ve Yüksek Verimlilik Bir Arada

    Ürün Tipi: Kombi Çift Kapılı

    Enerji Sınıfı: A+

    Brüt Hacmi: 510 lt

    Dondurucu Kısmı Net Hacmi: 95 lt

    Ses Seviyesi: 43 dB

    Yıllık Enerji Tüketimi: 381 kWh

    Ürün Boyutları (YxGxD): 187x70x73.50 cm

    Fonksiyonel Bölmeler ve Geniş Saklama Alanları

    Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabının geniş iç hacme sahip dondurucu çekmeceleri, çok sayıda gıdayı saklama kapasitesine sahip. Kolaylıkla temizlenebilen soğutucu rafları ve kapak içi raflar, şişe ve tüm gıdalarınızı uzun süre tazeliğini ve vitaminlerini muhafaza ederek soğutmayı başarıyor. Edindiği yiyecek ve içecekleri ilk günkü tazeliğiyle korumak isteyenler, tercihlerini modelden yana kullanıyor.

    Vestel Güvencesinde Üretilen Vestfrost Kalitesi

    1963 yılında Danimarka'da kurulan Vestfrost markası, 2006 yılında Türkiye'nin en köklü beyaz eşya üreticilerinden olan Vestel tarafından satın alınarak üretimler Türkiye'de gerçekleşmeye başladı. Markanın zengin ürün gamında, buzdolapları ve derin dondurucular gibi birçok ürün çeşidi bulunuyor.

    Küçük Alanlara Sığabilen Geniş Hacim

    Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabının ayarlanabilir ayak yapısı, ürünün bulunduğu yere stabil olarak yerleşmesine katkı sağlıyor. Inox renk ile tasarlanan ürünün dış rengi, parmak izi bırakmayan ve kolaylıkla temizlenebilen özelliğe sahip. Ürünün ergonomik tasarımı, dar alanlarda bile buzdolabının kolaylıkla yerleşmesine imkan tanıyor. Vestfrost buzdolabı modeli ağırlığı sayesinde bir yerden bir yere kolaylıkla taşınabiliyor. Geniş iç hacme sahip ürünün A+ enerji sınıfına dahil olması, aynı zamanda yıllık enerji tüketiminde de oldukça büyük avantaj sağlıyor. Solo tipi tasarlanan Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabının statik buzluk donanımı, ihtiyacınız olan serinlik için daima buz üretebilecek nitelik taşıyor. Çevreye duyarlı ürünler tasarlayan Vestel güvencesinde üretilen Vestfrost VF CF 5100 A+ 510 lt statik kombi tipi buzdolabı, güçlü motor hacmi ve dayanıklı tasarımı sayesinde uzun süre ilk günkü performansından ödün vermeden işlevini gerçekleştiriyor.







  • Bu dolaptan aldım bu gün kurulumu yapıldı. Fakat Hepsiburada sattığı dolabı bilmiyor. Gelen dolap İNOX değil Beyaz. Statik soğutucu değil No Frost. 1 hafta bekledik en az bir 1 hafta daha beklememek için iade etmedik, dolabı servise kurdurduk. Servisten gelen arkadaşlar inox olsa kodunda X diye harf olurdu zaten dedi. Müşteri hizmetlerini aradım resim beyaz dedi. özelliklerinde inox yazıyor ama dedim onayladı ne sattığını onlar da bilmiyor. İnox dolap beyaza göre 200-300 Tl daha pahalıymış. Kafam oldu çorba bakalım ne olacak.
  • Ben linki attığımda ilandaki dolap inox renk ve 2300 liraydı. Şuan aynı linkte beyaz ve 2000 lira olarak görünüyor.
    Açıkcası hiç yorum olmadığından bu dolaptan vazgeçip daha pahalıya profilo aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.