Şimdi Ara

vestelin lig tv li kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında evlilik var zaten tv alacağım düşüncem aileme aldığım ve çok memnun olduğum philips marka tv almaktı ancak vestelin Millenium 4217 BL 42” 106 XGA Plazma TV alınca lig tv nin daha ucuza alınması şeklinde bir kampanyası var biliyorsunuz acaba bu televizyon 1800 ytl ye değer mi çünkü aynı paraya philips dahi alınabiliyor bir de 1990 da vestel almıştık çok dandikti garanti bittiğinde çöpe atmıştık aynı dönemde bir komşumuz ve akrabamız da vestellerini çöpe atmışlardı ondan biraz tırsıyorum

• ya arkadaşım vestelden uzak dur derim.hem paranı vereceksin hem canını sıkacaksın.iki yıla yakındır bu işi takip ediyorum
    samsung al derim kafan kulağın rahat olsun.sony de bile o kadar güzel görüntüyü bulamazsın.bana almak hala kısmet olmadı ama olursa samsung 40a656 yı tek geçerim .
  • dostum vestel artık öyle çöpe atılacak türden bir marka olmaktan çıktı çok şükür.fakat philipsle kıyaslamaya gelirsek terazide tabiki philips daha ağır basacaktır.en iyi yöntem alacağın tv yi git kendi gözlerinle gör kalitesine iyidir diyorsan alırsın,yoksa almazsın. Saygılar
  • Valla artık martık yok kardeşim az buz para vermeyecesiniz o nedenle sen vesteli unut derim..Az buz para vermeyeceksin sonuçta bence süper üçlüden tv lderim sana P-S-S tabi!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaN_CluP -- 11 Ağustos 2008; 9:25:08 >
  • lig tv'yide bedava falan vermiyorlar gidip baktım bende gaza gelip ama aylık 29 ytl civarı abone ücreti ödeniyor.
  • vestel almaktansa öl daha iyi evlenicem diyorsun karınla birlikte maç mı izliceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.