Şimdi Ara

Vestel, yeni göz bebeği Venus Z20 akıllı telefonunu tanıttı! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Burdaki fark telefonun discrete memory kullanması ve Çin de satılması. Qualcomm olmaması sebebi ile royalty ödememeleri. Bu telefonu TR de satmaya kalkarsan 500 TL kadar da vergi olacaktır, aynı seviyeye geliyor neredeyse.

    Yanlış anlama fiyat doğru demiyorum, fakat bu kadar da gömmemek lazım.
  • Vestel sürekli kendini geliştiren bir Türk firması. Gerekli desteği verirsek ilerleyen yıllarda belki vestel kendi teknolojisiyle birşeyler icat eder bulur. Desteğimizi esirgemeyelim. 16mp foto ve video çekimi belki şuan samsungu yakalayamaz ama ileride kendine güvenen bir firma onu da en iyisini yapar sonuçta kendi televizyonunu ekranını kendi üretebiliyor. Siz yeter ki destek verin. Vestel daha iyisilerini üüretmeye çalışacaktır.

  • ülkemize hayırlı olsun, ama vestelden güzel bir çalışma beklerdim, youtube da binlerce inceleme ve karşılaştırma videosu izledim , anladığım kadarıyla vestel-cep bölümü büyümek için ZTE-TURKCELL ortaklığını tercih etmiş, en basit sp212 li 5500-5xxx serisinde turkcell uygulamaları var ve eski t serisi vestel üretimi. vestel z20 yi zte ninhttp://www.ztedevice.com/product/smart-phone/blade-v9https://www.gsmarena.com/zte_blade_v9-8971.php modeline çok benziyor, zte-mobile bir barobane üretiçi siz donanım ve malzemeyi seçin biz içini doldururuz diyorlar, qualcom sp630, 4gb ram[hızları belli değil], 64gb rom, 3300mah battery ve fiyat 2099tl. e kardeşim vestel tasarım bölümü şuna sen 5000mah battery tak , güzel bir şeffaf kılıf ver yanında, hi-res ses cipi koy. Manisada üretim bandına ne zaman gelecek, izmir fuarında piyasada olur herhalde. 2099tl ye zaten sony xperia xa2 bunun rakibi olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • her şeyden önce vestel in servisi yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koreli41 kullanıcısına yanıt
    vestel venüs projesi başlarken zte den şase ve patentleri alındı .sıfırdan araba üretilemeyeceği gibi cep telefonu üretilemez.Bunun için zte den taslak şase projeleri alındı onun üzerine geliştirme yapıldı.Ancak bu özellikle ilk model lerde böyle yapıldı gitgide özgün anakart tasarımları yapılı yormuş.



    turkcell uygulamalarına gelince operatör kanalından satılanlar da var bazı çakal n11 satıcıları da ucuz diye satıyor tabi.



    bahsettiğiniz model benzeyebilir ancak tam aynısı değil zaten günümüzde hangi model birbirine benZemiyor ki.güç.tuşunu ve parmak izini ilk arka ya koyan ve dalga konusu olan lg ancak şimdi hepsi arkaya aldı.Patent olayları böyle birşey işte.Vestel ica kurulu başkanı Tutan erdoğan her cihaz için 30 dolar patent ücreti ödediklerini en azından bunun için devletten teşvik istediklerini söylemiş ancak teşvik veriliyormu bilmiyorum duymadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar herkezin yorumunu okudum telefonda sadece fiyata takılmışsınız. Geçen ay z10 aldm vestelin kendi magazasında normalde internetteki fiyatı 1500 tl bn magazadan 1200 e aldm yani fiyat sadece göstermelik bişey 210ü yazsada siz o telefonu 1600 1700 gibi rakamlara alabilirsiniz

    Birde servisi hakkında şunu söyliyim geçenlerde bi arkadaşım servise telefonunu gönderdi. Servis telefonu tamir edemeyecegini bildirmiş ve telefonun 3 model üstünü kapalı kutu olarak yenisini göndermiş bnde bunu görünce vestel markasına hayran kaldm siz gidin çinden xamio yu alın

  • kty28 kullanıcısına yanıt
    çünkü radyasyonlu yada kimyasal olarak kirli şeyler satma olasılığı yüksek olduğundan kimse güvenipte almazda ondan...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oncelikle arkadaslar z20 on numara bir cihaz olmus herkes hem fikir lakin piyasaya baktigimizda yeni cikam gm8 bir alt islemci kullaniyor ve 999tl fiyati tabi baska dezavantajlarida var herneyse z20 on numara tl ve yerli oldugu icinde tesvik ve turkiye de pazar payinin yuzde 50lere cikabilmesi icinde 1700 civarlarindq bile kurtarmiyabilir yane 2099tl ye bir milyon satmak var cok zor olsa da 1500tl ye on milyon belki de yirmi milyon saymak var

    velhasili kelam piyasanin tozunu atmak ve yerli olmak icin her zaman fiyati 2000 nin altinda tutmali

  • Vestel piyasa ne istiyor onu bilip ona göre iş yapması lazım piyasa şuan da maksimum 1400 1500 TL'ye fullwiev ekran 5.7 -6 inç arası ekran iyi bir işlemci ve iyi bir ekran çözünürlüğü 1080@2000 vs. Günün trendi budur senin bu telefonun yüzde 90 kesime fp olarak hitap eder sen bı yayginlas ondan sonra üst kesime yonelik işler yap orta ve alt kesim olmasa kimse üste de rağbet etmez üst alan en kötü ortaya satar orta alta sanırım ben harcanıyor um

    ,😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde bu milli hassasiyet duygulari varken tecavuz kacinilmaz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonrada ağlarsın dolar niye 5 tl öyro 6 tl böyle ülkenin diye
  • ülke kakınsın dıye telefon alıyoruz ama ulke bızı her yonde gecırıyor neden acaba ıkı hafta once aldıgım telefon su an ses gelmıyor vıdeo acıldımı ses yok gelen aramada ses yok sıfır kutuda aldık actık gel gelelım ılla kı bır sey cıkacam esım 7 senedır samsung s4 kullanıyordu dedım şık bı telefon alayım hedıde edeyım ettık kurtuldukcok yazık ya 2100 lıra para verdık zehır zukkum olsun ınsallah

  • Bende eşime alayım dedim çok şık görünüyor ama şikayetlerde olunca
    karar veremedim.. Her merkada şikayet oluyor önemli olan malın arkasında olmak ve
    tabiki arız da
    yeni üst model de vermek çok önemli...
  • O degilde dh editörü de banlamis galiba :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironman kullanıcısına yanıt
    malın arkasındalar eşimin 5580 çok küçük beyaz nokta vardı fark bile edilmiyordu sadece beyaz ekran da kendini belli ediyordu denemek için gönderdik sadece 2 günde onarılıp komple ekran kasa değiştirilip yurt içi kargo ile eve teslim edildi.Etrafımda cihaz değişimi olan fark ücret ödenerek üst model alan bir çok kişi var.



    Ancak gerçek olan şu ki yazılımsal ve kamera ekran olarak hala çok gerideler.Cihazlar daha çok günlük işler sosyal medya ile yetinenlere hitap ediyor.





    Yoksa cihazlar gerçekten güzel 5580 E2 E3 orta yaş üstü kişilerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak düzey de.



    z10 z20 ise bence hayal kırıklığı hele z10 daki kronik gps sorunu.



    Ancak servis olarak ben memnun kaldım yıllarca lg den defalarca mahkemelik olan biri olarak şaşırdım.Hızlı ve sorunsuz servis hizmetleri var.Güvenüsleri iyimiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akrabalar aldı ama;

    Şebeke sorunu var Huawei p20 Lite ile aynı operatör 2 tık çekiyor

    Z20 de tık yok sinyal yok gözümle gördüm...

    Bence uzak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 31 Temmuz 2018; 0:45:12 >
  • samsung,sony ve tüm markalar işlemci ve ekran kartı ve ekranı aynı firmadan alıyor global dünya artık ben yaptım ve bu firmaların çoğu çinde üretiyor hadi almayın ama yok adı vestel diye aynı özellikleri olan başka marka telefonları öve öve bitiremiyorsunuz.şunu eleştirseniz anlarım yazılım desteği ve servis desteği kötü deseniz anlarım seri üretimde yaşanan sıkıntıların aynısı.4 ve 5bin tl verdiğin telefonlarda problem çıkmıyormu hemda nasıl bence ön yargı bırakıp telefon özelliklerine göre fıat değerlendirmesi yapmak lazım.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    samsung,sony ve tüm markalar işlemci ve ekran kartı ve ekranı aynı firmadan alıyor global dünya artık. Ama bu firmalar illaki bazı şeyleri de kendisi üretiyor. Benim bildiğim kadarıyla apple yazılımını üretiyor. Samsung kamera sensörü, chip, ekran üretiyor. Sony kamera sensörü, ekran üretiyor. Biraz daha kabaca bakarsak telefon üreten ülkeler telefon parçalarını üretiyor.



    Montajı küçümsememek lazım. En azından montaj işçiliği bizde oluyor. Ama, herkes parçaları başka yerden alıyor derken de vestel, casper, general mobile gibi montaj veya çin siparişine etiket bastıran firmalarla imalatçı firmaları bir tutmamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 17 Ağustos 2018; 17:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem mağazada deneyimledim hem de Erdi reisin ön incelemesini izledim telefon baya güzel 😍 önyargıyla yaklaşma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aman abim aman ablam, evimde iş yerimde tv, klima, buzdolabı, telefon, ütü vs vs hep vestel aldım, fakat bir venüs telefon aldım 4 kez sim kart + şebeke arızası oldu garantiden 3 kez tamir yaptık, an kart değişti dediler bir türlü düzelmedi, 4. defa aynı arıza yaptı hala tamir edip göndermek istiyorlar, kronik olan arza var değişim talep ettik hiç çözüm bulmadılar. Hiç bir marka 2 defa tekrarlayan arıza için tamir yapmaz ya para iadesi yada yenisini verirler ama vestel müşterisini mağdur ediyor. garantisi bitecek ve müşteriye kazık. Vestel venus güven üssündeki yetkilileri vestel müşteri memnuniyetsizliği için çalışıyorlar. Ben vestel.den daha zengin değilim ve her platformda bu haksızlığı dile getireceğim. Marka değerine yazık ediyorsunuz. Saygılarımla.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.