Şimdi Ara

Vestel, yeni göz bebeği Venus Z20 akıllı telefonunu tanıttı! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerli telefon ülke ekonomisine destek diye konuşurlar ama fiyatta ülke insanına yardımcı olacak hiçbir şey yapmazlar,okurken tam vestel bu sefer bi çaba içerisine girmiş diyordum ama yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etkinus

    6432 tl civarı derken 6432.45 mi yoksa 6432.80 mi

    Melankolik bir kapsitnstan bahsediyorum lakin anlama edasıyla bana karşı çıkmaktasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
  • Snapdragon 835 ...2017 ortalarında piyasa olmaya başladı...6 ay sonra buğün piyasaya çıkan bi telefon bir yıllık arge sonucu piyasaya çıksa 835 i...nasıl kullansın..öğrenmişiniz bi snapdragon ....çıkan her telefona 600 degil 835 olsun ..sizin kadar bilmiyo mühendisler....emin ol Z30 snapdragon 835 li olacaktır mutlaka..
  • venüs 5580 aldım karı koca 1 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.650 tl ya f/p telefonu....gayette memnunuz...Z10 1300 tl....Z20 2000 liradan satılıyor..venüs daha genç bi marka ..her bütçeye göre telefon u var..ne idüğü belirsiz markalara milyarları veren adamlar..şimdi venüs ü yerden yere vuruyor...bi yerden başlamalıyız bu telefon üretimine....yıllardır üç beş telefon markasını dayadılar..ve ülkesi için hiçbirşey yapmayan işadamlarına..bizde üretelim demeyen ..sen uğraşma bizim malımızı sat diyen markalara servet kazandırdık..şimdi biri çıkmış ülkemde telefon fabrikası kurmuş şöyle yada böyle ..tabii ki 4 4 lük değilse bile destek olacaz.kendimizi geliştirecez.al sat çı işadamları da yerli ye olan talebi görünce bizde markamızı yapalım fabrika kuralım demeye başlasın..sizin şu yorumlarınızı okuyan distiribütör (al sat çı) işadamları..nası cesaret etsin..söyleyin..kolaymı bu işler..şu kötüleyici yorumları yapanlar yüzünden kapandı türkiye uçak fabrikası,devrim otomobili,tren fabrikası,





  • ülkemiz teknoloji üretmeye bi yerden başlamalı...yıllarca distribütör al satçı işadamlarına ve onların üç beş markasına servet kazandırdık..şimdi ülkemde biri çıkmış telefon fabrikası kurmuş....yok çinden parça geliyor..yok tamamı yerli değilmiş...yok donuyomuş..yok bilmem ne işlemci çin malıymış..bre vijdansızlar...sizin atalarınız yüzünden ürettilemedi devrim otomobili,atatürkün uçak fabrikası,tren fabrikası,traktör fabrikası,SADECE biraz sabır ve destek....TORUNLARINIZA DEVRİM GİBİ KÖTÜ YORUMLAR YÜZÜNDEN ÜRETİLEMEMİŞ üretimi durdurulmuş Bİ VENÜS anlatırsınız....illaki zamanla oda gelişecek ana kartınıda en küçük parçasına kadar kendi üretecek..venüs telefon satışlarından cesaret alan başka markalar da doğabilecek ülkemde..

  • venüs kullanıp memnun olmayan lar vardır...ama yorumlar bunun 1000 misli fırsatçı kötüleyici yorumcu dolu..hiç kullanmadan yorum yazanlar dolu...ilerleyen yıllarda çok daha güzel telefonlar üreten bir kaç dünya markası üreten bi ülke olmak için...ülkesi için telefon markamıza sahip çıkalım..yıllarca bizi kandıran asıl global şirketler.siz üretmeyin,arge ile felan uğraşmayın biz size satalım dediler ve öylede yaptılar...venüs le kıyasladığınız markalar onlarca yıllık marka venüs daha 3 yıl oldu çıkalı insaf kere insaf yahu..

  • Tel biraz pahalı ama bazı denyolar suyunu çıkarmış.

    1400 olsun 1500 olsun diyen var.

    Abartmayın kardeşim.

    Xiaomi vs vs bilmem ne. Yarın da Delta garanti rezaleti diye ağlarsınız. Ben şimdiye kadar vestel garanti rezaleti duymadım. Satılmıyor demeyin boşuna sorun olabilecek kadar satıldı.

    Fiyatı tamamen işlemci belirlemiyor. İşlemci fetişini bırakın artık. Şu mesajları okuduktan sonra telefon satın alanların cihazların içinden Sd 820leri 835leri çıkarıp vücutlarına sürdüklerini tatmin olduklarını falan düşünüyorum ya da Antutu puanlarına bakarak masturbasyon yapıyorlar sanırım.

    Bu nedir ya? Yıl 2018 oldu. Artık eski giriş orta işlemciler yok. 630 gayet yeterli bir işlemci.

    Telefonda 64 gb hafıza, Full Hd+ çözünürlüklü ekran, ÇİFT kamera var. 18:9 modern bir tasarımdan da bahsediyoruz. Cihaza güncelleme onarım gibi vs hizmetler de veriliyor bu arka plan hizmetlerine de para ödüyorsunuz. İthalatçı garantili ürünleri önümüze dizmeyin artık.

    Fiyat bu. 2099. Yok bunu mu alıcam vs vs. Alma arkadaşım ya alma, kafana silah mı dayadılar. Mis gibi cihaz. Yerli dersin basar parayı alırsın ya da almazsın.

    Bu forumdakilerin genel sorunu milli olan şeylerden kaçmaları.

    El telefonuyla internete girme olayını siz baya yanlış anlamışsınız. Bilmem anlatabildim mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daerohn

    Ahmet Zorlu klasik satıcı ayağı yapmış "bize gelişi bu abi, valla kurtarmıyor." kurtarmıyor ise daha önceki telefonlarında bizzat şahit oldum 2 ay sonra %30 indirim. madem kazanmıyor nasıl %30 indiriyor fiyatı? yemesin beni. bu ülkede kimse "zararına üretim" yapmaz. hele ki "babasının hayrına üretmek zorunda hissettiği" için hiç üretmez.

    neyse kızmayayım. madem o kadar meraklı üretime cihazın yazılımını üretsin. donanım zaten halledilir bir şekilde. android sistemi açık zaten alsın kaynak kodu, alsın SoC'u en verimli kullanacak şekilde yazılım geliştirsin. o da yok. ürünün fiyatı "daya dayayabildiğin kadar" fiyatı. Çin'den almaya kalksam bu fiyata SD 835 falan alırım 6gb ram ile. daha neyin davasını güdüyor?

    adamda kafa yokki, ucuza al-pahalıya satış yapmak isteyen tipik bir küçük esnaf zihniyeti,
    yaptığı ürünlerde hiçbir yenilik, değişkenlik, inovasyon yok, bide üstüne “kurtarmıyor abi” demiş.

    mobil telefonda büyük para var, bak apple’a, işini bilen çok iyi para yapıyor.




  • Aslında fena değil cihaz ama fiyatı revize etmeleri lazım maksimum1500ederi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    O kadar teşviğe rağmen bu fiyatı haklı mı buluyorsunuz? Buyrun siz alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    O kadar teşviğe rağmen bu fiyatı haklı mı buluyorsunuz? Buyrun siz alın.

    Beyfendi okuma engeliniz mi var.

    Hadi hepsini okumazsınız anlarım da ilk cümleyi okusanız tek 1 cümle,nasıl giriş yapmışım mesaja diye bi baksaydınız ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    "1400 olsun 1500 olsun diyen var.
    Abartmayın kardeşim."

    Bu yazdığınızdan bunu anlıyorum maalesef. Bu ürünün ederi teşvikler çıkılınca muadiline göre 1100-1200 tl dir. Nokta
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Vestel in Venüs üretimi için teşvik aldığını iddia ediyorsunuz ancak ben kaynak bulamadım.En 2015 te istemişler ancak verildi mi verilmedi mi haberlerde bir kaynak bulamadım.

    Verildi ise paylaşır mısınız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    "1400 olsun 1500 olsun diyen var.
    Abartmayın kardeşim."

    Bu yazdığınızdan bunu anlıyorum maalesef. Bu ürünün ederi teşvikler çıkılınca muadiline göre 1100-1200 tl dir. Nokta

    He 1200 he. Ederi budur kesin. Biraz pahalı diye başlamışım mesaja. Tabi senin kafandaki 1200se git p9 lite 2017 falan kullan. Çift kamera 64 gb hafıza neyine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Dostum sen 1400 1500 e abartmayın dediğine göre 2100 lira fiyatı onaylıyorsun. Başta söylediğin kelimenin hiçbir anlamı kalmıyor yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blindfire

    Dostum sen 1400 1500 e abartmayın dediğine göre 2100 lira fiyatı onaylıyorsun. Başta söylediğin kelimenin hiçbir anlamı kalmıyor yani.

    Hayır. Önceki sayfalarda 1800 civarı olmalıydı dediğim mesajım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Tamam sizin görüşünüz dür eyvallah . E niye herşeyi Çinden almıyorsunuz gıda,bakliyat,kıyafet,araba,ev vs. Parası olmayanlar için katılıyorum hocam ama yoksulluk sınırı üzerinde yaşayan vatandaşlarımız için 1700 liraya böyle bir telefon almak mantıklı(Devlet-vatandaş-yerliyi teşvik için)
    Bakın 1700 lira Türkiyede montajlanan ve kimsenin pil ekran tasarım cam kullanmadığı bir sektörde iyi bir fiyat.
    Bilirmisiniz Samsungun sektöre ilk başlangıcının minik ev aletleriyle olduğunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yigido59

    Aynı fiyata Xiaomi Mi 6 alınır, Snapdragon 835 ile çatır çatır kullanılır.

    Uzerine 165 daha koyar, Tr garantili olarak mis gibi nokia 8 alir cikarim. Zeiss optikli, 835li, android one programina sahip bir model. Malzeme kalitesi de vestele bin basar.



    Ah vestel ah, sen adam olmayacaksin. 5580 fiyati dusuk diye satiyor, z10 da 64gb bellegi 1000 liraya satiyorsun. Bunda hic sansin yok.

    O da iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karamemis

    Snapdragon 835 ...2017 ortalarında piyasa olmaya başladı...6 ay sonra buğün piyasaya çıkan bi telefon bir yıllık arge sonucu piyasaya çıksa 835 i...nasıl kullansın..öğrenmişiniz bi snapdragon ....çıkan her telefona 600 degil 835 olsun ..sizin kadar bilmiyo mühendisler....emin ol Z30 snapdragon 835 li olacaktır mutlaka..
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.